VUODEN 10 KLIKATUINTA POSTAUSTA

 

Parisuhde, kihlat, kuvia menneiltä vuosilta, hiukset, leipä, kallis hotelliyö, kirje nuorelle itselleni, kuulumiset ja miten ottaa itse passikuvia..
Nämä näyttivät kiinnostava teitä eniten viime vuonna. Toki joukossa oli myös vanhoja kestosuosikkeja, kuten vuosien takainen ”joululahjat miehille” -vinkkilista, joka ilmeisesti  nousee helposti googlehaussa. Sekä legendaarinen meksikolainen kanakeitto, joka pysyy edelleen blogini luetuimpana reseptipostauksena.
Huomasin muuten juuri, että tällä perus reseptipostauksella on 714 kommenttia. Siis mitä! 😅.

Nämä vuosikatsaukset on mielestäni mielenkiintoisia ja joka kerta hieman hämmentäviä. En olisi esimerkiksi osannut kuvitella, että kaupallisista yhteistöistä vatsaystävällinen leipä saisi noin paljon lukuja, tai että kuinka paljon kaupalliset hiusjutut on saanut klikkauksia. Google Analyticksin käyrissä näkyy taas aina ihan huikea käyrännousu kihlojen, häiden ja parisuhdejuttujen kohdalla. Eipä siinä, ymmärrän täysin – itsekin tykkään lukea tämänlaisia postauksia. 

Jatketaanko siis samaan malliin tänäkin vuonna, vai onko antaa palautetta, että millaiset jutut voisi jättää vähemmälle ja mistä puolestaan saisi enemmänkin kirjoitella? 🙂

 

 

KLIKATUIMMAT POSTAUKSET VUODELTA 2019

Kihlasormus

Kihlat ja 12 x kummastuttavaa asiaa

Itse otettu passikuva – näin onnistut

Onpa sulla pitkät hiukset

Mitäs nyt, mitä kuuluu?

Kirje nuorelle itselleni

Helppo ja herkullinen hiustenkasvatuskuuri

Huhtikuussa 2011 – 2018

Jes, vatsaystävällisempi vaalea leipä

Melkein 800 euron hotelliyö

 

 

Seuraavan kerran nähdäänkin vuoden 2020 puolella.
HAUSKAA UUTTAVUOTTA🥳

No Comments

Post A Comment