EINESMUISTOJA

Kaupallinen yhteistyö: Via
Via tuorekeitoista on kaksi makuvaihtoehtoa, Via Fresh Soup Chicken & Couscous ja Via Fresh Soup Beef & Noodle Ramen

 

 

Muistatteko niitä ensimmäisiä valmisruokia mitä syötiin nuorempana?
Einesten läpimurto oli tärkeä osa ysäriä ja nirsona ysärilapsena vuorotyötä tekevän kolmen lapsen yh-äidin taloudessa niitä tuli todenteolla testattua. Kyllähän se einespizza silloin maistui, söin niitä jopa kylmänä. 

Äitini oli kasvissyöjä, mutta minäpä tykkäsin, että lautasellani oli jauhelihakastiketta ja perunoita. (Tai valmispizzaa).
Ei varmasti ollut helppoa tehdä kotiruokaa kasvis, sekä lihaversiona, ja saada silti kiitokseksi vain nirsoilua. 

En ollut kokeileva lapsi ja teini-iässä suorastaan ruoka-rasittava. 
Niinkin rasittava, että jonkinlaisen muistijäljen nirsoiluni on muihin jättänyt. Äitini mainitsi tästä jopa puheessaan häissämme: ”Julialla piti aina olla omat valmisruuat jääkaapissa. Niihin ei saanut kukaan muu koskea ja ne oli merkattu nimilapuilla. Kerran Julian sisko erehtyi ottamaan Julian pizzan, jonka jälkeen Julia jahtasi siskoaan pitkin taloa leipäveitsen kanssa”. 

Hellyyttäviä einesmuistoja, eikö?

Nyt ollaan 2000 -luvulla, ja siinä missä itse olen täysin nirson teinin vastakohta, on myös valmisruuat ottaneet eteenpäin isoja harppauksia. Jos tänä päivänä haluan nopeaa ja valmista lounasta, pitää sen olla jotain ihan muuta, kuin juustoa ja jauhoa. Mieluiten kasvispainoitteista. Ihanaa, että valikoima ja oma asenne on muuttunut niin paljon parempaan suuntaan noista ajoista.

 

 

Arki on tällä hetkellä sen verran hektistä, etten välttämättä edes jaksaisi puskea päiviäni läpi ilman terveellisiä eväitä. Erityisesti Flean perustamisen jälkeen on liikkeen takahuoneessa tullut testattua lähes kaikkia lähikaupan valmisateriahyllyn ”terveellisiä” annoksia. 

Yksi tällainen on Vian tuorekeitto, jossa kuivien ja jauhemaisten ainesten sijaan on tuoreita aineksia. Tuote ei siis ole nuudelikippo tai jauhekeitto, vaan uudenlainen tuote markkinoilla. Paljon freshimpi vaihtoehto.

Tuorekeittoja on kahta makua:

Via Fresh Soup Chicken & Couscous

  • Couscousin seurana on kotimaista kypsää kanaa, tuoretta pinaattia, porkkanaa ja maissia. Lisäproteiinia tulee kikherneistä ja makua harissa-tahnasta. 

Via Fresh Soup Beef & Noodle Ramen

  • Naudanliha-nuudelikeiton sydän on maukas liemi, joka höystetään tuoreilla lisukkeilla. Keitossa on nuudelia, kotimaista kypsää naudanlihaa, tuoretta savoijinkaalia, porkkanaa, suomalaista kananmunaa ja wakamea sekä ramen-tahnaa, joka muodostaa veden kanssa tumman täyteläisen liemen.Ateria on hetkessä valmis: Lisää vain noin 2 dl kiehuvan kuumaa vettä purkin reunassa olevaan merkkiin asti, anna tekeytyä noin kolme minuuttia ja nauti suoraan pikarista. 

 

Tiesittekö: Via tuotteet kehitetään yhteistyössä ravitsemusasiantuntijan ja Via-kokkien kanssa. Näin tuotteissa yhdistyvät herkullisuus, tuoreus ja autenttisuus 🙂

No Comments

Post A Comment