TINTSWALO ATLANTIC – HÄÄHOTELLI Kapkaupunki

 

Olen aina kiusoitellut Saaraa siitä miten hän on luonnonlapsi – kuin jokin keiju, peikko ja merenneito samaan aikaan. Saara rakastaa simpukoita, ja voi kuulkaas näkisitte heidän kylpyhuoneensa (tai koko kodin) se on täynnä kaikenmaailman meritähtiä, simpukankuoria ja hiekanjyviä.

Enpä siis ollut ollenkaan yllättynyt, siitä että Saara ja Ryan olivat valinneet juuri Tintswalo Atlantic Lodges – boutique hotellin hääpaikakseen. Katsokaa nyt noita kylpyhuoneita ja simpukkayksityiskohtia.
Ihan oikeasti, heittämällä kaunein, kodikkain ja persoonallisin hotellihuone missä olen ehkä koskaan ollut!

 

Vietimme Tintwalossa (n.30min ajomatkan päässä Kapkaupungin keskustassa) koko viikonlopun ja paikka oli täysin varattu vain näille häille. Tintswalossa on yhteensä 12 huonetta + sviitti ja niissä yöpyi viikonloppuna hääpari, perhe, sekä morsiusneidot ja bestmanit kumppaneineen.

Tuntui kuin olisi ollut jossain suljetussa satumaassa ystävien kanssa!
Oli niin sanoin kuvailemattoman ihanaa seikkailla huoneesta toiseen, tanssia, nauraa ja lopulta mennä nukkumaan Sicily island –huoneeseemme kuunnellen merenkohinaa ikkunoiden takana. Huoneemme sijaitsi aivan rannassa ja välillä melkein tuntui kuin aalto olisi yltynyt sänkyymme saakka.

Oli myös hauska päästä kurkkailemaan vähän kaikkien huoneita ja huomata, miten jokainen niistä oli niin persoonallinen ja erivärinen. Vain simpukkateema pysyi samana <3 Ihan mieletön paikka. Niin hääparin näköinen kuin voi olla.

Oli pakko kurkkia hieman Bookingista ja selvittää, että yksi yö tässä simpukkaunelmassa maksaa reilu 500€ per yö. Eli ei todellakaan mitään halvinta huvia, mutta ainakin ainutlaatuista sellaista.
Onneksi hotellin ravintola on pöytävarauksella auki myös muillekin kuin hotellin asukkaille – pääsee tänne uudestaan vaikka sitten vaan lounastamaan. Ruoka oli nimittäin myös todella hyvää 🙂

(Tintswalo paloi muuten täysin tuhkaksi metsäpalossa muutama vuosi sitten. Onneksi se rakennettiin uudelleen).

 

Ja ei, tämä ei ole sponsoroitu postaus 😀 

3 Comments
 • Charlotta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan mieletön! Vau.

  x charlotta
  http://www.charlottaeve.com

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   😍👌🏼 tuolla myös hyvä rafla ❣️ ainut miinuspuoli mitä löysin hotellista oli pieni uima-allas alue 🤔

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oli kyllä taas niin kauniita kuvia. Ihana hotelli. Kuinkas taas sattuikin. Sinun ystävilläsi tuntuu olevan yhtä hyvä hotellimaku kuin sinulla.

Post A Comment