Kakkakahvi ja muita koiranomistajan kommelluksia

 

Koiranpentu on asustellut meillä nyt miltei kaksi kuukautta ja pikkuhiljaa alkaa yhteiselomme jo rutinoitua. Ulkoilu, ruoka, leikki, ulkoilu, nokoset, leikki, ulkoilu, ruoka.. Tämä kaava ei tosin ehdi käydä tylsäksi, nimittäin mukaan mahtuu paljon yllättäviä kommelluksia.
Tässä muutama esimerkki:
(Varoitan, postaus sisältää paljon kakka ym sanoja).

 

Kakkakahvi
Olimme lounasaikaan lenkillä ja koska Ruben oli aamulla hoitanut isot aamukakit, olin varautunut lenkillemme vain yhdellä kakkapussilla. Virhe. Lounaslenkillä tulikin niin sanotusti tuplat, eli yhden lenkin aikana kahdet kakat – joista jälkimmäisiin en ollut yhtään varautunut. Tottakai ne tehtiin myös keskelle vilkasta Fredrikinkatua, jossa ei ollut yhden yhtäkään esim. Lehteä, millä jätöksiä kaapia. Ainut mitä siinä tilanteessa keksin, oli kaataa takeaway kahvini jämät viemäristä ja ”scoopata” kakkakikkareet tyhjään kahvimukiin. Kansi vielä päälle pitämään hajuja poissa ja ei muuta kun etsimään roskista. 

Ainut vaan, että niitä roskiksia saakin täällä etsiä. Tuntuu, ettei mm. Fredrikinkadulla ole yhtäkään. Sitä siinä tallustellessani sitten unohdinkin miltei koko asian ja vaistomaisesti kohotin kahvimukin huulilleni ja olin miltei kulauttamassa koirani kakkanestettä kurkkuuni, kunnes jätöksien haju herätti minut muistamaan, että mukissani ei tosiaan ollutkaan enää kahvia. Siellä oli ehtaa ulostetta.

Torttua torttujen kanssa
Samaisella kadulla on kiva kakkukahvila. Katutasolta laskeutuu pienet portaat alas, niin että kahvila on hieman katutasoa alempana. Ikkunan ääressä kakkukahveja nauttivat asiakkaat istuvat baarijakkaroillaan kasvot kohti katua sillä korkeudella, että silmät tapittavat ohikulkijoiden polvia. Tai sitten söpöä koiranpentua joka on päättänyt vääntää jälleen yllättävän isot tortut siihen suoraan oikeita torttua nautiskelevien kahvila-asiakkaiden silmien alla. Katsoin koirani hieman löysää kakkamuffinia ja ikkunan toisella puolella olevia asiakkaita kauhulla, samalla kun koitin löytää jättikassini pohjilta mahdollisimman nopeasti kakkapussit – siinä tietenkään onnistumatta. 

Jouduin laskemaan kassini kakan viereen ja kaivamaan sieltä ulos läppärin ja salikamat ja ties mitä tamponeja, kunnes tuo samperin pussikäärö osui käteeni ja nolona koitan kerätä kakat kahvilan edestä mahdollisimman huolellisesti samalla miettien että teen kohta itselleni kaulakorun noista kakkapusseista kun ne tuntuvat aina olevan väärässä paikassa.

Pullahtaneet pallit
Pikku Rubenpoika on myös päässyt nylkytyksen makuun ja yhtenä iltana kovaa kyytiä sai lintsipeleistä voitettu mopsi pehmolelu. Olin lukemassa kirjaa kun mieheni huutaa, että nyt on jotain vialla. Rubenin pikkupippeli, ei ollutkaan enää kovin pieni, vaan koko homma oli isona punaisena pötkönä pullahtanut esiin ja näytti siltä kun pallitkin olisi tulleet jotenkin ulos siinä mukana. Koira panikoi, me panikoitiin. Mieheni koitti käpälöidä pippeliä ”takaisin”, koira pullisteli silmiään ja minä tein sitä mitä osaan parhaiten – etsin sormet sauhuten interwebistä vastauksia.

Thank god for internet. ”Pallit” olivatkin paisuvaiskudosta ja kaikkitietävän internetin mukaan niiden turpoaminen normaalia.
Nauroimme tunnin helpotuksen ja huvittuneisuuden sekaista naurua. Rubeninkin pikkuveikka palautui normaaliksi ja kaikki oli taas hetken hyvin valtakunnassa. 

 

 

Mites siellä? Onko kenelläkään koiranomistajalla jakaa kommelluksia?

 

Tags:
10 Comments
 • Sanna
  Posted at 13:12h, 15 elokuun Vastaa

  … Ja kaikki oli taas hetken hyvin valtakunnassa.
  SIT TULEE TOI KUVA. :”D

  Ihan loistava! Niin tyytyväinen ilme ja siellä se valtakunta on taustalla. 😀

  • julia
   Posted at 13:15h, 19 elokuun Vastaa

   Joo oikeen nautiskelee siinä 😂❤️ Hänen eteensä tehdään kaikki, eikä paljoa tarvitse herran kakkapusseista huolehtia.

 • Simba
  Posted at 13:31h, 15 elokuun Vastaa

  … 🤣 Koiran omistajan elämää. Shaibat ei katso paikkaa eikä aikaa. Multikakoista viisastuneena kuljetan mukana useampaa pussia sidottuna remmin pituuteen (tämä x2 sillä 2 koiraa). Tosin jos teillä on flexi käytössä tuo remmivinkki ei toimi.
  Flexeihin saa ostettua muistaakseni kakkapussi”kindereitä” joista pussit voi vetää helposti (en tosin tiedä miten toimii irl).
  … Ennen kuin kaulakorusi on valmis😜

  • julia
   Posted at 13:14h, 19 elokuun Vastaa

   Hahaha, kaulakoru ei ole vielä valmis 😀
   Itsekin sidon kakkapuseja remmiin, mutta mieheni ottaa ne aina pois (kuulemma näyttää hänestä hölmöltä). Ja tästä syystä aina unohdan ettei ne olekaan siinä aj vahinkoja käy. Pitäis ostaa meille taluttajille omat remmit kohta 😀 Toinen täynnä kakkapusseja ja toinen ilman 😂

 • E
  Posted at 08:36h, 16 elokuun Vastaa

  Muistan kun meidän hauveli oli pentu ja oltiin stockalla, tietenkin olin unohtanut ottaa tarpeeksi kakkapusseja mukaan. Koirani päätti sitten kakata keskelle naisten osaston lattiaa ja muuta ei ollut tehtävissä kuin kutsua siivoja paikalle 🙈 onneksi koiran söpöydellä sai kaiken anteeksi 😂

  • julia
   Posted at 13:12h, 19 elokuun Vastaa

   EIKÄ 😂😂😂 Tämä kyllä veti vertoja meidän torttutarinalle ihan 6-0
   Ja olet kyllä oikeassa, söpöydellä onneksi saa paljon anteeksi 🥰

 • Saija Jokitalo
  Posted at 09:44h, 17 elokuun Vastaa

  huikeeta ja niin tutun kuuloista tekstiä..:) Täällä 5 kk ikäinen jackrusselinpentu tuo päiviin niin paljon kommelluksia ja touhua..:) Mentiin kerran HamptonBayn terassille dinnerille..tyylikkäästi laituriin veneellä ja siitä kadulle…ihmiset siinä ihastelemassa koiraa, osa drinkillä ja toiset jo söi ruokaansa.. koiruus ei heistä välittänyt vaan arvasin, et nyt on tilanne päällä ja mitäs…tyylikkäästi terassin portaille hirveet tortut ihmisten jalkoihin, kun ei muualle ehtinyt..:) Sisäsiisteys alkaa oleen 98%:sti paketissa. Nyt on hajut alkanut kiinnosteleen hurjasti enemmän ja muutaman kerran horjahtelevan tasapainon kanssa on yritetty jalkaa nostaa pisulla ja merkkailu on ilmaantunut lenkeille..:) kuulo meinaa hävitä näiden hajujen lumoissa, alkavaa murrosikää ehkä.. Mukavaa syksyä ja riemukasta aikaa koiruuden kanssa!! 🙂

  • julia
   Posted at 13:12h, 19 elokuun Vastaa

   Hahah ihan mahtavaa kuulla muiden pentutarinoita 🙂 Meilläkin horjuten nostetaan jo jalkaa ja merkataan minkä keretään. Näyttää niin söpöltä. Lisäksi Ruben on ihan älyttömän kiinnostunut muista koirista ja haluaisi leikkiä ihan jokaisen ja kaiken kokoisten kanssa. Sillon ei auta namit tai kutsut, vaan ihan kuuroksi tullaan 😀

   Mukavaa koirasyksyä myös sinne <3

 • Marianne
  Posted at 12:13h, 17 elokuun Vastaa

  Kannattaa hankkia sellainen kotelo kakkapusseille talutushihnaan! Sitten ei ikinä tarvitse muistaa ottaa pusseja mukaan (paitsi kun käytät sen viimeisen….) tai kaivella niitä jostain!

  https://www.mustijamirri.fi/koirat-koiran-ulkoilu-kakkapussit-ja-tarvikkeet

  • julia
   Posted at 13:09h, 19 elokuun Vastaa

   Joo näitä ollaanki katottu, mietittiin enkä onko ne vaan tiellä, mutta ilmeisesti siis hyviä 🙂 Pitää hankkia!

Post A Comment