TÄMÄN KESÄN UUSI NORMAALI

Kaupallinen yhteistyö: Sensodyne

 

 

Kuten aiemminkin mainitsin, tämä kevät ja alkukesä ovat opettaneet paljon. Opettaneet hidastamaan tahtia ja maadoittumaan aikalailla. Kun ei ole tarvinnut sinkoilla ympäriinsä, kun ei ole hienoja suuria suunnitelmia.
Kun ei olekaan asettanut kesälle odotuksia, huomaakin kesän ehkä olevan vastoin kaikki odotuksia erikoisesti kauniimpi ja rentouttavampi kuin monena aiempana vuotena.

 

 

 

♡ Tällä hetkellä itselleni kesän uusi normaali on maata riippukeinussa mökillä, siinä missä ennen en saanut mahdutettua kalenteriin miltei yhtäkään mökkiviikonloppua.

♡ Tämän kesän uusi ja tervetullut normaali on se, että festareiden sijaan, sovimme tyttöporukalla viikonloppumatkan mökille.
Pakkaamme kassiin jumppakuminauhoja festarimekkojen sijasta.

♡ Baareissa tanssimisen sijaan tanssit mökkipihan nurmikolla suomiklassikoiden tahtiin auringonlaskussa.

♡ Uusi normaali on kokata paljon enemmän kotona, käyttää luovuutta ja aikaa. Kiinnittää huomiota ruokahävikkiin.

♡ Hyödyntää mökkipihalta / lähitiloilta saatavia raaka-aineita paljon enemmän kuin aiempina vuosina.

♡ Uusi normaali on lomamatkan sijaan nauttia kotimaanmatkailusta. Lähteä roadtripille ja tutkia kauniita kesäkaupunkeja ja ihailla Suomen luontoa.

♡ Uusi normaali on kanootti, pyörä, teltta ja patikointiretket.

♡ Uusi normaali on ottaa aikaa ja nauttia pienistä asioista, Kesäperunoiden pesusta järven rannalla, maalaamisesta mökkilaiturilla ja korttipeleistä aamukahvin kanssa.

♡ Tämän kesän uusi normi on käyttää vieläkin enemmän aikaa itsestään huolehtimiseen. Harjoittaa sitä kuuluisaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Itse olen ainakin huomannut, että terveellinen ruoka, urheilu ja itsestään huolehtiminen on ollut helpompaa viimeaikoina. Otetaan esimerkiksi juuri läpikäyty juurihoito. Heti kun huomasin kipua hampaissa, otin yhteyttä hammaslääkäriin. Normaalisti olisin saattanut vedota kiireeseen ja vitkutellut asian kanssa. Onneksi tällä kertaa en, nimittäin tilanne oli yltynyt todella pahaksi ja vaikka hammas ei ollutkaan oireillut, olisi vitkastelu luultavasti johtanut hampaan poistamiseen.

Nyt hammas hoidettiin juurihoidolla ja vaikka neljä pitkää juurihoitokertaa olivatkin tuskallisia, voin kertoa, että kyllä terve suu hymyilyttää ja kuinka hyvältä tuntuukaan, kun voi syödä jäätelöä ilman, että tarvitsee irvistää joka puraisulla? Kun liian kuuman aamukahvin hörppäys ei tunnukaan enää suunnattomana kipuna ja iltateen juominen on oikeasti nautinnollista? 

Tänä kesänä nautin monista pienistä asioista, mutta vieläkin enemmän nautin niistä koska voin nauttia niistä terveenä ilman kipuja. Muistakaa siis pitää huolta terveydestä ja kuunnelkaa kehoa jos se oireilee. Muistakaa myös ennaltaehkäisy. Hampaiden hoidossa itselläni ainakin Sensodyne on ollut suurena apuna ja tätä hammastahnaa myös hammaslääkärini suositteli minulle juurihoidon aikana 🙂

 


 

Käytössä nyt: Sensodyne Repair and Protect –hammastahna.
Se erottuu muista tuotteista sillä, että kahdesti päivässä käytettynä se vihlonnan lievittämisen lisäksi korjaa vihlovia alueita ja antaa ympärivuorokautisen suojan vihlontaa vastaan. Aktiivisena ainesosana NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä. Sensodynen hammastahnoilla on vahva tieteellinen pohja ja aika monta suun terveyteen liittyvää ongelmaa ja ties mitä suu-remonttia läpikäyneenä voin todeta, että nämä oikeasti auttavat ja toimivat 🙂

Aiemman vihlontatarinani voitte lukea täältä.

 

2 Comments
 • Laura
  Posted at 09:10h, 15 kesäkuun Vastaa

  Pakko kommentoida sen verran, että minulle Sensodynen Rapid relief aiheutti todella kipeitä haavaumia suuhun kun käytin sitä ohjeen mukaan 2x/päivä. Luulin haavojen ensin tulleen juurikin juurihoidon kylkiäisinä, kun minulla usein erinäiset hammashoidon laitteet hiertävät suun limakalvoja rikki. Lopetin kuitenkin tuon hammastahnan käytön ja haavaumat paranivat. Kokeilin hammastahnaa kuitenkin vielä uudelleen (koska tuntui pahalta, että hammastahnatuubi nökötti lähes käyttämättömänä kylppärin kaapissa :D) ja tälläkin kertaa suuhun tuli ikäviä haavaumia, joita ei voinut yhdistää edes hammaslääkärikäyntiin, kun suu oli jo silloin edeltävällä kerralla hoidettu kuntoon. Nämä ovat varmasti yksilöllisiä juttuja myös, eli siinä missä joku toimii loistavasti toiselle, voi se aiheuttaa hallaa toiselle 🙂 Lähinnä halusin tuoda tämän esille, jos joku muu on kärsinyt samasta, eikä ole osannut yhdistää asiaa hammastahnaan.

  • julia
   Posted at 17:05h, 16 kesäkuun Vastaa

   Voi ei, todella harmi kuulla. Itselläni ei ole ollut mitään ongelmia, vaikka erityisherkät ikenetkin on ja tuntuu, että koko suu täynnä ongelmia aina 😂🙈
   Minulla onneksi meni toisin päin, että hammastahna auttoi ongelmiin, mutta varmasti täysin yksilöllisiä juttuja. Kiva kun jaoit kokemuksesi ☺️

Post A Comment