PIKKUJOULUJA

 

Kahdet pikkujoulut ja yhdet ystävän 30-vuotisjuhlat.
Näitä luvassa tänä viikonloppuna ja odotan innolla sekä kauhulla. 

Innolla sitä, että on ihanaa päästä juhlimaan ystävien kanssa – en ole pitkään aikaan ollut ulkona, mutta kauhulla juurikin sitä, että kun yleensä ei ole ollut pitkään aikaan ulkona, on sunnuntaina jo valmiilla ovella odottamassa mörkö nimeltä krapula.

Tänään lähdemme purjehdusporukkamme kanssa viettämään Seutulaan pikkujouluja. Luvassa saunomista, grillailua ja luultavasti railakkaita uusintoja meidän niin upeista veneellä keksimistämme lauluista. Täällä aion ottaa hillitymmin viinilasin kanssa ja keskittyä enemmän rentoutumiseen, nimittäin lauantaina onkin ensin blogipikkujoulut, jonka jälkeen ampaistaan Kiran kanssa ystävämme synttäreille, jossa veikkaan menon olevan sen verran railakasta, että ei voi muuta kun heittäytyä mukaan ja nauttia tunnelmasta.

 

 

Olen muuten hieman huono keksimään vaatteita marraskuisiin iltoihin. Olen ehdottomasti enemmän kesämekko-pukeutuja. Tuntuu, että kaapista kelpaa tähän aikaan vuodesta päälle vain jokin lämmin ja mukava musta vaatekasa. Onneksi sentään kaduilla ei ole vielä liukasta – ehkä uskallan laittaa jopa korkkaritkin jalkaan kun ei tarvitse pelätä että löytää itsensä mukkelimakkselis jostain hangesta.

 

Ihanaa pikkujoulujen täyteistä viikonloppua ✨

 

 

Dress – Zara
Shoes – Nelly
Belt & Bag – Gucci
Photos: Hanna Väyrynen

 

Tags:
2 Comments
 • Milla
  Posted at 13:38h, 21 marraskuun Vastaa

  Onpa upeat kuvat, kaunis asu! 😊🤗 Laukku on upea, sävy on kohdillaan ja malli sellainen, mitä miekin olen miettinyt. Tosin näin kenkäihmisenä voi olla, että ennemmin menee jotkut upeat kengät tilaukseen, tällä hetkellä eniten kiinnostaisi Sophia Websterin Chiara-korkkarit. 😍😍👌🏻

  • julia
   Posted at 22:19h, 21 marraskuun Vastaa

   Kiitos ihana ❤️ Tuo laukku on ollut todella hyvä ostos ja on lähes päivittäin käytössä 😍

Post A Comment