PALA PROVENCEA PAKETISSA – Lahjavinkit läheisille

Kaupallinen yhteistyö: L’Occitane*

 

Miespuolinen ystäväni kertoi jääneensä kaipaamaan tyttöystävänsä muutettua pois tämän käsirasvaa. ”Sellainen Lokkitane, ihan paras käsirasva”.
Tarkennetaan nyt vielä, että ystäväni tarkoitti L’Occitanen Shea Butter –käsivoidetta, ja olen kyllä täysin samaa mieltä tuosta tuotteesta. Se on ihan paras käsivoide.

 

Ranskalaisesta korkealaatuisesti valmistetusta ihon hemmottelusarjasta L’Occitanesta on muutenkin tullut nopeasti yksi suosikkimerkeistäni. Hehkutettu merkki sai uuden fanin heti siitä ensimmäisestä hetkestä kun kokeilin heidän supersuosittua mantelisuihkuöljyä, minkä jälkeen ihastuin Terre De Lumiere tuoksuun ja viimeisenä tähän sheavoihin pohjautuvaan käsivoiteeseen.
Olen ehdotomasti sitä mieltä, että L’Occitanen myymälä on kuin palanen Provencen aurinkoa, täynnä laadukkaita saippuoita, voiteita ja ihania tuoksuja. Tiedänpähän nyt ainakin mitä ostan ystävälleni joululahjaksi <3

Ja niistä lahjoista puheen ollen, jos teilläkin on voiteita, suihkugeeliä, tai tuoksuja kaipailevia läheisiä, niin L’Occitanen liikkeet, sekä nettikauppa ovat pullollaan mitä upeimpia lahjoja ihanissa pakkauksissa. Lahjapakettivalikoima on todella laaja ja sieltä löytyy lahjaa ihan kelle tahansa ja kaikissa hintaluokissa.
Nettikaupasta tilaaville vinkvink – L’Occitanella on ilmainen toimitus 18.12 asti
(tilaukset ehtivät perille jouluksi, kun tilaat viimeistään 18.12)

 

Tässä muutamia suosikkejani, sekä lahjavinkkejä:


Smoothing Almond Body Care Set – TÄÄLTÄ


Frsh L’homme Cologne Cédrat Perfume set fot him TÄÄLTÄ


Terre De Lumiere Perfume set TÄÄLTÄ


Cherry Blossom Hand & Lip duo TÄÄLTÄ

 

Ihanaa joulunodotusta <3

Tags:
1 Comment
 • Charlotta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Loccitane on uus tuttavuus mulle, mutta onneksi sain just pr-tapahtumasta lahjaksi just tollaisen lahjapaketin <3 Toi myymäläkin on kyllä ihana – ja siellä on hyvä tuoksu. 🙂

  Ihanaa joulunodotusta sinnekin! <3

  x Charlotta
  http://www.charlottaeve.com

Post A Comment