MÄ OLEN VUORI

 

”Mä olen vuori
Mä olen tuuli 
Mä olen suurin
Kaikista suurin
Mä olen jätti
Mä olen kotka
Mä olen leijona viidakossa”

 

Ruudolfin Leijonakuningaslaulu ryömi laulun lyriikoita lainatakseni jätti suuren vuoren kokoisena korvamatona pääni sisään eräs lauantaiyö Etelä-Afrikassa kun soitin tuota laulua kännykästäni Saaralle tähtitaivaan alla heidän kotinsa katolla. (Jep, siitä katosta tuli meidän uusi hengauspaikka).

Nyt se palasi pääni sisään kun katsoin näitä kuvia. Laulun lyriikoita jälleen lainatakseni – kenellä on noin jätti suuret vuoret takapihallansa?

 

Tämä kivi kun tosiaan löytyy lyhyen kävelymatkan päästä Saaran talolta ja on suosittu auringonlaskupaikka. Oluet kouraan ja kivelle istumaan tuijottamaan maailman kauneutta. Ei voi olla mitään parempaa.

Istuttiin itse asiassa tällä samaisella kivellä Saaran, Ryanin ja poikaystäväni kanssa sinä ensimmäisenä iltana kun poikaystäväni tuli Kapkaupunkiin. Pojat olivat niin innoissaan toistensa seurasta, että hieman kovakouraisesti ”mies-halatessaan” kaatuivat rytinällä jättimäiseen piikkipuskaan ja nousivat sieltä polvet verisinä kikatellen kuin pikkutytöt konsanaan.

 

Minulla on monta lempipaikkaa maailmassa, mutta Saaran katto ja tämä maisemakivi on ehdottomasti aivan kärkisijoilla <3

 

 

Playsuit – Zara
Shoes – h&m

 

4 Comments
 • suri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi kun ihanan näköistä! Itse ekaa kertaa reissaamassa ensi kuussa Kapkaupunkiin. Siksi olisikin sulle pari käytännönkysymystä jos jaksat vaan vastata. Millainen on tippikulttuuri siellä? Ja kuinka paljon olisi hyvä jättää ravintolalaskusta? Mites hyväksytäänkö tavallisia pankkikortteja vai pitääkö olla käteistä messissä? Ja vielä vika: uskaltaako sillä uberillä huristella paikasta toiseen??

  Kiitos kaunis, jos viitsit vastata. Ihanaa sunnuntaita sinne!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hei tottakai jaksan vastailla 🙂

   Tippikulttuuri menee niin, että jokaiseen ravintolalaskuun lisätään 10% tippiä (tämä on vähän niinkuin pakollinen tippi eikä sen lisäksi usein enempää tippailla :)) kahviloissa ym kojuissa ja pikkupaikoissaei ei ole tätä pakollista 10% mutta ei myöskään ole tapana ilman sitä erityisemmin tippailla. Tietty pikku kolikoita ym voi jättää, mutta sinua ei katsota pahalla jos maksat vain sen kahvisi hinnan.

   Kaikki pankkikortit toimivat kaikkialla hyvin eikä käteistä oikeastaan tarvitse (itse nostan silti aina vähän käteistä paikallisista atm automaateista, niitä on paljon kaikkialla ja toimivat hyvin.

   Über toimii kaupungissa kätevästi ja olen käyttänyt sitä paljon 🙂 Aina ollut mukava kuski.
   Silti pakko tosin sanoa että näistäkin olen kuullut muutamia kauhutarinoita 🙁 (joku kadonnut mentyään uberiin tai ryöstetty ym. En giedä ovatko ihan totta vai urbaani legendoja) kellekään tutulleni ei ole koskaan käynyt mitään, mutta viimeksi joku juuri mainitsi että tuolla olisi hyvä olla päällä sellainen joku äppi mikä ilmoittaa (ilmeisesti ystävälle tms?) kun lähdet ja kun olet saapunut turvallisesti perille. En valitettavasti tiedä tästä sen enempää. Vähän vaikea tuo uber, kun on niin kätevä, mutta samalla jotenkin silti pakko olla vähän varuillaan. Ehkä yöllä yksin en menisi pitkää matkaa uberillä 🙈

   Toiv näistä oli apua. Ihan superkivaa Kapkaupunkireissua sinne. Nauti 💕

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaatuivat piikkipuskaan 😂😂😂 en kestä!! 😁😁

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Jep, koko puska vaan suhisi ja me ihmeteltiin mihin ne pojat katosivat 😅

Post A Comment