LOPPUSUORALLA

 

Mitä teille kuuluu?
Blogia ei ole tullut päiviteltyä kovin tiuhaan tahtiin, mutta toivotaan, että se on vain väliaikaista.
Elämäni on pyörinyt aikalailla Flean ympärillä viimeaikoina. Päivät liiketilalla ovat helposti yli kaksitoistatuntisia ja kotona käydään vain nukkumassa. Ja silloinkin ajatukset ovat liiketilalla ja jopa kaikki unet ovat Flea-aiheisia. Viime yönä näin unta, että sovituskoppien verhot olivat liian kapeat ja tänään käydessäni liiketilalla huomasin sen harmikseni olevan oikeasti totta.
Ei siis muuta kuin ompelijalle heti maanantai-aamusta. Tuntuu, että tähän loppukiriin on mahtunut ennätyspaljon pientä takapakkia, mutta oletan sen toki olevan myös normaalia. Ei varmaan kukaan remppaa ja avaa liiketilaa ensimmäistä kertaa, niin että kaikki sujuisi täydellisesti ja täysin aikataulussa? 🙂

Matka on kaikesta kompuroinnista huolimatta ollut edelleen mielestäni todella hauska. Mielialat ovat hyppineet pienistä epätoivon hetkistä mielettömiin innonpuuskiin ja vaikka fiilis on ajoittain todella uupunut, niin tuntuu että olisi ihan eritavalla elossa. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. 

Olen myös todella innoissani siitä, että apukäsiä on vihdoin luvassa. Yritimme ehkä liian pitkään pitää yhtiökumppanini kanssa koko pakkaa kahdestaan hallussa – meillä ei vain yksinkertaisesti riittänyt aika ja lopulta päätimme hakea Flealle työntekijöitä. Pieni Instagram-ilmoitus poiki meille lähes sata hakemusta ja hitsi kuinka upeaa porukkaa olikaan meillä tällä viikolla haastatteluissa! Olisin voinut palkata siltä istumalta miltei kaikki. Toivottavasti voimme joskus vielä palkata enemmän 🙂 

 

 

Loppusuora siis häämöttää. Pian pääsen näyttämään teille ennen -ja jälkeen kuvia ja kertomaan avajaisista, mutta nyt kaivaudun tässä oloasussani sohvalle, otan koiran kainaloon ja laitan leffan pyörimään.
Ajatukset hetkeksi pois Fleasta ja kaikesta 🙂 

 

Loungewear – Gina Tricot

 

Tags:
4 Comments
 • Tahmatassu
  Posted at 14:51h, 21 marraskuun Vastaa

  Olen lukenut blogiasi jo vuosia, ehkä kerran kolmeen vuoteen kommentoinut. Tuli niin hyvä mieli lukea, että olet löytänyt uuden asian, joka innostaa ja haastaa. Täyty vaan tulla nainen toiselle sanomaan, että anna loistaa! Hyvä Sinä!

  • julia
   Posted at 08:19h, 25 marraskuun Vastaa

   Ihana sinä ❤️ kiitos kun laitoit kommenttia, en ole ennättänyt käydä blogissa pitkään aikaan joten oli ihana lukea kommenttisi kun tänään tänne tulin 🙏🏼🥰

 • Mari
  Posted at 13:39h, 26 marraskuun Vastaa

  Onnea uuden liikkeen pyörittämiseen! Ystävänikin on perustamassa omaa pientä lahjatavarakauppaa täällä Tampereella ja on juuri etsiskellyt liiketilaa. Kiva nähdä kun ihmisten unelmat toteutuvat! Ja varmasti tuossa vaiheessa kaikki nuo jutut tulevat välttämättä uniinkin.

  • julia
   Posted at 08:42h, 04 joulukuun Vastaa

   Ihanaa 🙂 Paljon onnea ja tsemppiä hänelle myös🥰

Post A Comment