KIVOIN KAUPPAKESKUS?


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jumbo kauppakeskuksen kanssa.

 

Olen pienestä pitäen rakastanut kauppakeskuksia. Saattanut vaellella niissä yksin tuntikausia. Kun viikkorahat oli tuhlattu uuteen kirjaan tai toppiin, jäin vain haahuilemaan ja nauttimaan tunnelmasta. Ihmisvilinään oli jotenkin ihanan turvallinen olo hukkua.

Aikuisena suhtautuminen kauppakeskuksiin on ehtinyt hieman muuttua. Edelleen pidän kauppakeskuksista, mutta harvemmin enää löytyy aikaa niissä vain vaellella. Pitää olla tehokas ja saada kaikki asiat mahdollimman nopeasti hoidettua. Siksi tuttu ja selkeä kauppakeskus on nykyään se paras valinta. Silloin koen kauppakekuksen miltei rentouttavana paikkana. Jos ei olisi kelloa tikittämässä ranteessa ja puhelin hälyttämässä uuden meilin saapumisilmoitusta, jäisin useammin vain olemaan. Hypistelisin hitaasti vaatteita, istuisin kahvilla ja tuijottelisin väkijoukkoa.

Yksi itselleni rentouttavimmista kauppaksekuksista on Jumbo.
Jumbo ei ole lähellä kotiani, eikä työmatkani varrella, mutta kaikista kauppakeskuksista tykkään juurikin tuolla Vantaanportissa sijaitsevassa kauppakeskuksessa eniten vierailla. Se on lähellä lentokenttää ja äitini kotia, joten aina kun on asiaa jompaan kumpaan, tulee matkan varrella poikettua myös lähes poikkeuksetta Jumbossa. Joskus ihan vain itse Jumbon takia. En nimittäin keksi kätevämpää kauppaksekusta, jossa olisi lähes kaikki suosikkiliikkeeni saman katon alla. Yhteensä 120 liikettä, 44 muodin liikettä, 26 kahvilaa ja ravintolaa.

Jos jokin etsimäni vaate on loppunut keskustan kaupoista, löytyy se mitä todennäköisemmin Jumbosta.

 

 

Jumboreitti

Jos hakusessa on muotiin liittyviä hankintoja on Jumboreittini lähes aina sama. Ei ole väliä onko minulla selkeä visio vaatteesta tiedossa, vai haenko kaupoista inspiraatiota – on silti hauskaa lähes koko kauppakeskusta läpi koluta.

Pysäköin aina auton Jumbon Stockmannin puolelle. Ostan jungle Juice barista mehun, tai Roberts Coffeesta kahvin ja vierailen ensimmäiseksi Zarassa. Tämän jälkeen tulee järjestyksessä kenkätsekkaus Zioon, sitten VeroModa, pikainen vilkaisu Cubuksen näyteikkunaan, mistä sukellan Kekäleeseen. Kekäle ei ole monille ehkä niin tuttu paikka, mutta hassun nimen takaa löytyy todella kattava ja laadukas valikoima muotia. Kekäleessä on mm. Makia, Andiata, Samso& Samsoe.. ja paljon muuta kuten esim. Ihania asustemerkkejä Becksöndergaard ja KN-collection (tuo harmaa pipo kuvissa <3).

Kekäleen jälkeen kurkkaan BikBokin, vilkaisen Lindeksiä, GinaTricota ja KappAhalia. Lopuksi sukellan vielä Mangoon, mistä jatkan H&M:ään ja saatan vielä vilkaista nopeasti Aleksi 13.

Vaikka liikkeitä on kirroksessa monia, kestää niiden läpikäynti vain hetken koska kaupat ovat tutussa järjestyksessä ja fiksusti sijoiteltuna. Ei siellä täällä eri kerroksissa vaan mukavasti jonossa. 

Kun olen valmis, kävelen takaisin Zaran puoleiseen päätyyn ja vierailen viimeisenä vielä Stockmannilla. Stockan vaateosaston jälkeen ostan usein jotain syötävää kotiin herkusta ja ennen kuin huomaankaan olen  jo kasseineni takaisin autossa. 

 

Jumbovinkit

 • Kaikki kauppakeskukset ovat parhaillaan heti aamusta. Tavarat paikoillaan, ei jonoja. Kaikki sovituyskopit vapaina.
 • Kannattaa oikeasti kurkata Kekäleen valikoima, tämä on ainut pääkaupunkiseudulla sijaitseva Kekäle myymälä.
 • Parkkipaikka Stockamnnin päätyyn Zaran eteen. Aina on löytynyt paikka!
 • Jumbon hypermarketeissa on hyvät aukioloajat (Prisma ja K-citymarket) Ma-su 7-23 
 • Jumboon on tulossa Fashion Week-kampanja, joka huipentuu muotitapahtumaan lauantaina 20.10
  Lauantaina klo 12-16. Laulaja Krista Siegfrids kokoaa syysmalliston Jumbon liikkeiden muodin uutuuksista ja syysmallistosta järjestetään liikkuvia muotinäytöksiä. Krista esiintyy myös akustisesti Jumbon keskusaukion tapahtumalavalla. Lisää tapahtumasta voit lukea tapahtumasivulta täältä.

  Seuraa Jumboa myös somessa:
  Facebook
  Instagram

 

 

Mitä tarttui käteen viime Jumbo vierailulla?

Toteuttaessani tätä kaupallista yhteistyötä Jumbo kauppakeskuksen kanssa, etsin samalla syysmekkoa. Jotain joka menisi hyvin niin tulevan reissun hieman viileämmissä illoissa, kuin myös takin kanssa Suomen syyspäivissä takin alla.

Aikamoinen löytö tuli eteen Vero Modan liikkeestä Y.A.S -merkiltä. Tydellinen ruskamekko, joka menee hyvin niin reissuun, arkeen kuin juhlaan. Juuri sellainen monipuolinen vaate mitä olinkin hakemassa.

 

Mekko – VeroModa Y.A.S

 

Onko teillä lemppari kauppakeskuksia? 🙂

Psst. Tsekkaa Instagramin puolelta @juliatoivola kilpailu, jossa voi 100€ arvoisen kauppakeskuslahjakortin Jumboon.

 

Photos: Mona Salminen

Tags:
10 Comments
 • Annette B Hyden
  Posted at 15:51h, 10 lokakuun Vastaa

  Jumbo on ehdottomasi paras kauppakeskus! Hyvin on tilaa ja hyvät liikkeet.

  • julia
   Posted at 07:35h, 13 lokakuun Vastaa

   Jee, samaa mieltä 🙋🏼‍♀️

 • Led kasvivalaisin
  Posted at 16:23h, 10 lokakuun Vastaa

  Tuo harmaa pipo sopii tosi hyvin, pitää varmaan hakea itsellekkin samanlainen.

  • julia
   Posted at 07:35h, 13 lokakuun Vastaa

   Se on superihana ja muhkea 😍

 • Janeem
  Posted at 17:45h, 10 lokakuun Vastaa

  Miten ihana postaus! Tuli kaamee ikävä Jumboa!😂😂 Olin jotenkin ajatellu että oon yksin tän asian kanssa, meinaa Jumbo on todellakin paras kauppakeskus Suomessa. Siihen liittyy myös nostalgiaa, sillä tehtiin pienempänä aina äidin kanssa tyttöjen reissuja Jumboon:) nykyään asun yli tunnin ajomatkan päässä pk-seudulta, mutta edelleen tulee joskus ajeltua ihan Jumboon saakka. Ja tän postauksen myötä mitä pikimmiten!

  • julia
   Posted at 07:37h, 13 lokakuun Vastaa

   Eikä, ihana! Tyttöjen reissu Jumboon 😍💕 Teidän pitää ottaa äidin kanssa nyt sinne pikemmiten uusinta ☺️

 • Nimetön
  Posted at 23:02h, 10 lokakuun Vastaa

  Mulle ehkä Kamppi on kätevin (vaikkei niinkään kaupparikkain), asun ihan tässä hoodeilla – ei ole kun 1,3km sinne ja jos jotain nopeasti tarvii niin sieltä saa! Jumbossa olen käyny joskus 9vuotta sitten ja muistaakseni se oli tosi sekalainen. Voi tosin olla että sekoitan sen johonkin toiseen 😀

  • julia
   Posted at 07:39h, 13 lokakuun Vastaa

   Mullekkin Kamppi on lähin ja sielläkin tulee usein vierailtua, mutta Jumbossa on jotenkin erilainen kiva tunnelma 😊
   Ehkä ekaa kertaa kun menee mihin tahansa, niin kauppakeskus tuntuu aluksi sekavalta (eksyn niihin aina ulkomailla). 😂

 • Laura Niittyjoki
  Posted at 23:04h, 10 lokakuun Vastaa

  Siis todellakin jumbo ja pysäköidään varmaan samaan ruutuun 😂 mun listalle kuuluu myös zion kenkien lisäksi carlings alkupäästä. Sit mango kyl ennen hennesin päätyä hei! Välissä harha-askel kicksin hyllyille, +satunnaisesti inspistä 7artista seinille ja sekoilua tigerin krääsässä. Niiden jälkee jaksaa keskittyä vielä sinne kappahl, hm osastolle ja todellakin stocka vikaks. Jää sit semmonen calm feeling ja herkun (välillä myös Alkon..) kautta back! 🌷Alhaalta voi hakea ruokaa kotiin, mut ei favourite koska ne kaupat on jäätävän isoja! Monelle ylläri, mikä unohtuu helposti, on yläkerran topsport, viime talvena löytöjä lasketteluvaate alesta! Vähemmän jengiä ku alakerran stadium ja intersportissa! 🧘🏻‍♀️Ja kekäle my love onneks nyt jumbossa! ❤️

  • julia
   Posted at 07:41h, 13 lokakuun Vastaa

   Haha en kestä 😂😍😂 ihana toinen Jumbo reitti ja kuulostaa ihan samperin hyvältä sellaiselta vielä! Ensi kerralla kun vierailen Jumbossa vedän tämän kaavan 🙋🏼‍♀️

Post A Comment