KIIREEN ALLA

 

Aina toilotan itselleni, että jos ei ole blogiin mitään sen kummempaa kirjoitettavaa, tai siihen ei juuri sillä hetkellä riitä rahkeet panostaa, niin on ihan ok olla kirjoittamatta. Eihän sitä kukaan edes huomaa. Mieluummin tulen tänne kirjoittelemaan sitten kunnon asian kanssa, kun että kirjoittelen jotain liirunlaata vain sen takia, että viime postauksesta on liian pitkä aika. 

No, nyt teen juuri päin vastoin. Liirunlaata postauksen täydeltä, mutta ei sen takia, ettäkö postausväli pelottaisi, vaan ihan vain sen takia, että teki mieli tulla päivittelemään kuulumisia.
Vaikkakin ne kuulumiset ovatkin vain sellaisia, että viikko on ollut pelkästään työjuttuja ja toimistolla istumista. Täällä ollaan nytkin seitsemältä lauantai iltana – villiä! Lähden maanantaina reissuun, joten olen joutunut tekemään myös ensi viikon deadlinet pois alta ja siksi hommaa on riittänyt tuplateholla. 

Mietin tässä vain, että tähän kun heittäisi suurperheen pyörittämisen, lemmikkieläimet, harrastukset, rempat ja vaikka vielä jonkun allergiaflunssan, niin tuntuisi omat pikku ”työkiireet” hiirenkakalta.
Kalenteri on ollut täynnä kyllä, olen työstänyt kahdeksaa eri projektia samanaikaisesti, mutta samalla heittäytynyt kiireisiini niin sokeana, ettei ole jäänyt muka aikaa mielestäni mihinkään muuhun. En todellakaan ole käynyt salilla, lenkillä, joogannut ja vääntänyt aamuisia vihersmoothieita. En ole jaksanut kokkailla, tai siivota. Asuntomme on itseasiassa niin likainen, että voisin pitää villakoira-kenneliä pölypalleroista.

Naurattaa, en yleensä ole tällainen. Muutama ekstrajuttu ja tiukka aikataulu, niin miksi täällä kaadan kahvia tuoppiin tuplana ja juoksen pää kolmantena jalkana, vaikka useimmiten pystyn kyllä hoitamaan palettini rauhallisena.
Eikö sitä niin sanota, että kiire on enemminkin tunnetila? Aikaahan ei voi hallita, mutta itseään voi.

 

 

Millaisia te olette kiireen alla?

 

 

Coat – Nanso
Sweater & jeans – Zara
Shoes – River Island
Bag – Chanel
Sunglasses – Stella McCartney

4 Comments
 • Pupuz
  Posted at 11:03h, 14 huhtikuun Vastaa

  Huikea postaus Julia!
  Kiitti, aina ei tarviii hallita kaikkea, kiireessä eläminen pitäisi ja pitää olla vaan poikkeuksellinen ajanjakso.. make viikko tai kaksi.
  Kukaan ei voi elää kokoajan tiptop elämää, ellei ole sitten titteliltään jokin kuninkaallinen ynm. ruhtinaali.

  Enjoy matka maanantaina ja Toivottvasti pääset tänää vähä chillailee!

  • julia
   Posted at 16:58h, 16 huhtikuun Vastaa

   Juurikin näin 👍🏻☺️

 • Ida ihana
  Posted at 18:27h, 15 huhtikuun Vastaa

  Kirjoitat hyvin, vaikka olisi liirumlaarumia. Kiitos, kun rohkaistui kirjoittamaan tunteista, joita jokainen meistä varmasti tuntee joskus 🙂 voimia, hyviä päiviä ja lempeyttä itseäsi kohtaan!

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • julia
   Posted at 16:58h, 16 huhtikuun Vastaa

   Ihana Ida ❤️😍 Kiitos paljon ☺️

Post A Comment