KAUNIIT KULMAKARVAT – TUTORIAL

Kaupallinen yhteistyö L'Oreál Paris

 

Jos saisin valita yhden silmämeikin autiolle saarelle se olisi täydellinen kulmakynä. Täydellisessä kulmakynässä on vaatimuslistallani seuraavat kolme asiaa

1. Terävä rullattava kolmion muotoinen kärki
2. Täyteläinen hieman geelimäinen juuri oikea väri
3. Harjaspää

 

Omat kulmani ovat luonnollisen tuuheat, mutta karvat elävät ihan omaa elämäänsä pienien silmieni yllä. Pelkkä harjaus ei auta, koska haluan nostaa kulmaa tuomaan katseeseen avaruutta, piirtää niitä pidemmiksi saaden kasvoille symmetrisen kehyksen ja tuuheuttaa vielä hieman tuomaan lookkiin intensiivisyyttä.

Kulmameikissä on kai aina kiehtonut se kuinka ison muutoksen se tuo kasvoillesi, mutta hyvin tehtynä näyttää kuitenkin siltä, ettei sinulla olisi meikkiä ollenkaan.

 

Kuten sanoin – täydellinen kulmakynä, oli se sitten autiolla saarella, tai kiireisenä kaupunkiviikkona tekee kaiken tämän. Hyvä esimerkki sellaisesta on uutuuskulmakynä L’Oréal Parisin Xpert Brow Artist. Rullattava kärki, minkä ansiosta teroitinta ei tarvita, harjaspää ja viisi todella hyvää eri sävyä.

Plussaa hinta/laatusuhteesta (7,90€) ja suosikkisävystäni Ebonysta, mikä on kuin tehty kulmilleni. Viileän tumma. Ei liian musta, mutta ei liian ruskeakaan.

 

Näin teen kulmani:


 

VAIHE 1:
Harjaan kulmat muotoon

VAIHE 2:
Luonnostelen kulmien rajat kynän terävällä kärjellä. Itse tykkään tuoda kulmia vielä hieman lähemmäs toisiaan ja korostaa reippaasti kulman korkeinta kohtaa.

 


 

VAIHE 3:
Kynän pyöreällä puolella täytän kulmakarvan aukot ja väritän kulmat kevyesti, häivyttäen rajat.

VAIHE 4:
Viimeistelen kulmat vielä kevyellä harjauksella, missä nostan karvoja hieman ylöspäin.
 

 

 

Loreal We Love Brows –sivuilla on kattava valikoima vinkkejä ja tutorialeja, kannattaa käydä kulma-inspiroitumassa TÄÄLTÄ 🙂

 

 

Tags:
3 Comments
 • V
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi! Ihan satunnaisesti joskus eksyn tänne sun blogiin ja nyt just luin nää viimeissimmät postaukset. Siis meinasin tikahtua nauruun tota ”Sellainen viikko” -postausta lukiessa! Nauru vaan kasvoi ja kasvoi kun etenin seuraavaan kommellukseen! Todella elävästi kuvasit noita tilanteita, ahahah! Toivottavasti tulevat viikot sujuu vähän paremmin, hehe… 🙂 

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hei ihana satunnainen eksyjä <3

   Haha, ihan parasta jos tekstit saa jonkun nauramaan! Se on parasta palautetta minulle, kiitos 🙂
   (ja jep, tämä viikko näyttää jo hieman paremmalta. En ole kolhinut itseäni, tai polttanut mitään vielä :D)

 • Veeran
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos kivasta blogista! Ihania kuvia ja kiva postaus. Täytyykin testata tuota kynää. Meillä näyttäisi olevan melko sama väri kulmissa joten ebony sävy kävisi ehkä myös minulle =)

Post A Comment