HOTELLIMME THAIMAASSA – SALA Samui

 

Sain teiltä paljon kyselyitä Thaimaan hotellista ja se tosiaan oli SALA Samui Choengmon Beach resort(Ja ei tämänkään ei ole mainos :D) Tämä hotelli ei ollut kuitenkään ihan ilmiselvä valinta, oli nimittäin aika valita hotellia Koh Samuilta. Vietimme  siellä poikaystäväni 30-vuotis syntymäpäiviä ja halusin yllättää poikaystäväni jollain ihanalla hotellilla. Kohde oli siis hänellä kyllä tiedossa, mutta hotellin pidin salassa siihen saakka kunnes sanoin sen kuljettajalle lentokenttätaksissa.

Vaikeaa oli siksi, että tarjonta oli aika kattava. Selasin eri hotelleja niin monta tuntia, että tunsin ne nettikuvien ja arvostelujen perusteella jo niin hyvin, että tuntui melkein kuin olisin itse asunut niissä kaikissa. Lopulta kuitenkin päädyin Salaan koska löysin sille hyvän tarjouksen (kannattaa koluta kaikki hotellisivut ja tarjouksen ennnen varaamista), se oli kivalla ja rauhallisella sijainnilla, mutta kuitenkin muutaman minuutin kävelymatkan päässä oli 7eleven, automaatti, ravintoloita ym palveluita. Lentokentältä sinne kesti autolla vain kymmenen minuuttia.

Lisäksi olin lukenut Salan hyvästä aamiaisesta ja ravintolasta – ja ei tarvinnut kyllä pettyä aamiaisen kohdalla. Valita sai sekä listalta päivän erikoisuuksia ja syödä myös mielin määrin buffetista herkkuja. Tämän lisäksi oli myös omelettipiste, tuorepuristettu mehubaari ja vaikka mitä ihania pieniä yksityiskohtia. Pidin myös siitä, että valikoima vähän vaihteli joka päivä, emmekä yhdeksän aamupalan jälkeenkään kyllästyneet syömään tuota samaista aamiaista. Luin myös, että rannalla näytettiin elokuvia, hotellilta sai lainata suppilautoja ja kajakkeja, hotellilla oli oma siisti ranta ja kaksi isoa uima-allasta (toinen 25m pitkä joten siinä pystyi hyvin vetämään uintitreenejä). Löytyi myös kuntosalia (livenä tosin pienempi mitä kuvat antoivat ymmärtää) ja spa (todella hintava kylläkin). Ehkä eniten kuitenkin ratkaisi se että Salassa oli laaja valikoima omalla uima-altaalla varustettuja villoja, missä kaikissa oli ihanat kylpyammeet ulkoilma kylpyhuoneissa. Rakastan niitä! Lisäksi pidin todella paljon hotellin valkoisesta sävymaailmaa rauhoittavana. Haha, taisi minulla olla tässä poikaystävän hotellilahjassa kyllä myös ihan oma lehmä ojassa.

 

Täällä siis vietimme yhdeksän ihanaa iltaa. Suppailtiin, käveltiin rannalla, riehuttiin omassa uima-altaassa, treenattiin, katsottiin rantaelokuvia ja tulishowta. Päivisin loikoiltiin altaalla, tai rannalla (minne tuotiin aina tasaisin väliajoin vettä ja hedelmiä). Iltaisin käveltiin yleensä pois hotellilta ja syötiin illallista lähikadun pienissä sympaattisissa thaimaalaisissa ravintoloissa. Suurimmassa osassa lähiravintoloista oli mielettömän hyvää Thaimaalaista ruokaa.

Todella rentouttava paikka ja ihan nappivalinta meille tälle lomalle. Kysykää ihmeessä jos tulee jotain mieleen joitain kysymyksiä tästä tai muutenkin kohteesta. Jouduin valitettavasti kirjoittamaan tämän postauksen hieman kiireessä, joten varmasti unohdin joitain mainitsemisen arvoisia yksityiskohtia, mutta jatketaan keskustelua kommenttiboksissa 🙂 

 

LUE MYÖS:
Canggu Bali hotelli – Regali Villa
Singaporen hotelli – Parkroyal on Pickering
Kapkaupunki häähotelli – Tintswalo Atlantic
Ibiza hotelli – One Ibiza beach suites

7 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos taas niin ihanasta postauksesta. Sinulla on erinomainen hotellisilmä. Vastasitkin jo mietteisiini miten ihmeessä löydät nämä ihanat hip and trendy -hotellit omille lomillesi: itse etsimällä ja selailemalla. Harvan ihmisen nahkoihin sitä haluaisi hypätä, mutta sinä olet kyllä sellainen Milon venus. 👌😁

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hei, ihanasti sanottu <3 <3 <3 KIITOS <3

   Instagram on myös hyvä hotelliseula – yleensä aina tarkistan hotellia varatessani hotellin hashtagillä merkityt julkaisut 😀 haha 

   • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos, tuo oli hyvä vinkki. En ole ole syventynyt instan ihmeelliseen maailmaan pintahipaisua enempään.

 • Sofie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana hotelli! Niin seesteisen oloinen.

  Btw, mitkä top5 vaihtoehtoa sulla olisi häämatkakohteiksi? 🙂

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Apua! Nyt pistit kyllä pahan 😀

   En osaa sanoa viittä, mutta omalla kohdalla harkitsisin luultavasti ekana Balia (koska olen viettänyt siellä niin paljon aikaa lapsuudessa)

   ja toisena Malediiveja, missä en ole kylläkään käynyt, mutta mikä nyt näyttää olevan aika täydellinen häälomakohde <3

 • Laura555
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanan näköinen hotelli, täytyypä pitää mielessä mikäli Thaimaahan päädyn valitessani juuri talvilomakohdetta 🙂

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Onnea talvilomakohteen valintaan <3 Ah, tekisi mieli lähteä jo heti itsekin uudestaan 😀 

Post A Comment