VUODEN ENSIMMÄINEN POSTAUS

 

Olen hieman myöhässä tämän kanssa. Vuoden ensimmäinen postaus hiipii tänne vasta tammikuun toisella viikolla, ja saa minut taas tuntemaan hieman syyllisyyttä säälittävästä postaustahdista. Kuinka monta kertaa voin uskottavasti syyttää Flea-kiireitä kaikesta?

Olen odotellut bloggaajilta vuosikatsaus -postauksia, mutta kovin montaa sepustusta ei ole tullut eteen vuodenvaihteessa, enkä ihmettele. Vuotta 2020 on aika mahdotonta paketoida.
Yritin miettiä mitä kirjoittaisin jos pitäisi muistella viime vuotta ja päällimmäisenä tulee mieleen vain ennalta-arvattava litania vuoden 2020 sanastoa:

Turvavälit, karanteenit, tiktok-tanssit, koronatestit, käsidesit, konkurssit, tukipaketit, vauvaboomi, koiraboomi, etätyöt, teams, zoom, takeaway, virtuaali-treenit, peruutetut tapahtumat, menetetyt työt, kielletyt kohtaamiset, kaivatut läheiset, tukahdetut yskäisyt, suljetut rajat, hamstratut vessapaperirullat, menetetyt lentopisteet ja kotoa yllättäen löytyvä kahdehdittava kasvomaskivalikoima. 

Näitä kaikkia on käyty jo kyllästymiseen asti läpi kahvipöydässä ja eri medioissa, joten heitänpä minäkin hanskani vuoden 2020 tiskiin ja käännän katseen kohti tätä vuotta.
Ja vaikka vuosi 2021 pitääkin sisällään varmasti ihan saman litanian kun mitä luettelin yläpuolella, niin ainakin omassa elämässä on jonkin verran uusia tuulia ja ne toimivatkin myös kantavana teemana sisällössäni tänä vuonna.

 

 

Häät
Häihin on enää viisi kuukautta ja alan vasta pikkuhiljaa sisäistää, että alttari oikeasti häämöttää tuolla lähitulevaisuudessa.
Sormet ristissä, ettei Korona sotke suunnitelmia. Olemme vähän sitä mieltä, että oli tilanne mikä tahansa, niin jonkinlainen hääjuhla on silti jossain (luultavasti pienemmässä) muodossa tulossa. 

Hyvinvointi
Kevät on miltei aina itselleni sellaista hyvinvoinnin kulta-aikaa, mutta uskon että nyt kesähäiden lähestyessä haluan panostaa vielä hieman enemmän hyvään oloon. Tiedättehän te, ne samat suuret puheet uusista urheilulajeista ja raikkaista resepteistä. Joogasta auringonnousussa ja suolisokirjojen lukemista illalla. Sama virsi joka vuosi. 

Second Hand
Tällä hetkellä eniten inspiroi vintagemuoti ja haluankin nostaa enemmän esille Second Hand -löytöjä, (apua, niitä on paljon), sekä vinkkailla myös parhaita vintagelpaikkoja tavarapuolella. 

Tätä kaikkea toteuttaakseni olen päättänyt nyt myös vihdoin hankkia apukäsiä. Flea vie arjestani niin ison osan, että assistentti jeesaamassa muissa töissä alkaa olla miltei ainut vaihtoehto, jotta pystyn jatkamaan kahta työtä (ja saan välillä myös nukuttua). 

 

Manifestoin tästä hyvää vuotta.

 

6 Comments
 • Milla
  Posted at 17:17h, 16 tammikuun Vastaa

  Ihana oli huomata uusi postaus siulta! <3 Viime vuotta on kyllä hankala paketoida ja itsekin pohdin tätä, että oli kyllä aika kamala vuosi kaikkinensa, vaikka toki hyviäkin hetkiä oli. Jätin vuosikoosteen julkaisematta vuodenvaihteessa, vaikka kävinkin vuotta läpi erään julkaisun yhteydessä. Joulunaika oli toki muutenkin hankalaa, sillä isäni olisi täyttänyt 60-vuotta joulupäivänä ja varmaan siksi myös oli niin raskas fiilis, kun mietti viime vuotta. Toivottavasti tämä vuosi olisi parempi ja toisi kaikkea hyvää elämään. 🙂 <3 Huippua on ollut seurata siun matkaa Flean kanssa ja on niin hienoa nähdä, miten monet alkavat kuluttaa ns. järkevästi ja miettien sitä, mitä tuotteiden taustalla on ja kuka ne on tehnyt. ^^ Kaikkea hyvää teille tälle vuodelle! <3

  • julia
   Posted at 09:49h, 17 tammikuun Vastaa

   Kiva kuulla, että täällä joku vielä käy 😂❤️
   Toivotaan tästä parempaa vuotta ja erityisesti sellaista, että on helpompi nähdä läheisiä ja viettää kunnolla aikaa heidän kanssaan 🙂

   Ihanaa vuotta sinne ja toivottavasti päästään vaihtamaan lisää kuulumisia täällä kommenttiboksissa jatkossakin 🙂

 • Pinja
  Posted at 10:08h, 20 tammikuun Vastaa

  Second hand löydöille peukku täältä! 🙂

  • julia
   Posted at 19:29h, 26 tammikuun Vastaa

   Ihana kuulla 😍 Saan tämän toivottavasti tehtyä pian ✨

 • maria j.
  Posted at 11:17h, 26 tammikuun Vastaa

  kun et mitaan kirjoita, niin ehka ei kannata miettia, miksi kukaan ei tanne enaa tule.

  • julia
   Posted at 19:28h, 26 tammikuun Vastaa

   Ei tietenkään tule ❤️ Mutta ihanaa jos tulee joku vielä silloin kun kirjoitan 🥰

Post A Comment