PALOHÄLYTIN, PYYHE & PUTKIMIEHET

 

Aamutreenien jälkeinen suihku, kiire, päässä vaahtoava shampoo ja ovikello soi.
Ärsyttävä skenaario. Emmin hetken koska en odottanut ketään. Ovikello soi uudestaan. Mitä jos siellä on poliisi, palomies tai hieman realistisemmin lähetti. Olenko tilannut jotain? Tulisiko sieltä kauan kadoksissa olleet Skimssini?

Kietaisin itseni kylpytakkiin ja avaan shampoovettä silmässäni oven kahdelle putkimiehelle.
”Oho oot ilmeisesti suihkussa” ne sanoo ja kertoo tekevänsä vesipisteiden tarkistusta jokaisessa asunnossa. Ainiin se. olin unohtanut täysin postiluukusta hyvissä ajoin tippuneen lippulappusen joka kyllä ilmoitti asiasta.
Hieman pettyneenä siitä, etten pääse sovittamaan päähänpistona tilaamani Kim Kardashianin Skimssejä, neuvottelen miehet palaamaan uudestaan muutaman sekunnin kuluttua.

 

 

Ja miltei sekunnin päästä he tulivatkin. Ovikello soi sillä samaisella hetkellä kun painan suihkun pois päältä. Yritän kietoutua samaiseen kylpytakkiin, mutta se on nahkean märkä edelliseltä ovenavausreissulta, joten joudun tyytymään pyyhkeeseen. Avaan oven ja hipsin nopeasti tieheni. Matkalla makkariin kävelen keittiön ohi ja muistan – eli haistan, että minulla on munakas uunissa.
Se samperin uunimunakas-aamupala jonka tyrkkäsin uuniin koska kaasulietemme kaasu on pois päältä, enkä voinut tehdä omelettia tapani mukaan pannulla.

Kurkkaan unohtunutta aamupalaani ja heti kun avaan uunin, alkaa yliherkkä palohälyttimemme kiljua niin täysiä, että putkimiehetkin meinasivat varmaan tippua alas lattiakaivosta.
Työnnän pääni ulos keittiön ovesta ja huikkaan melun läpi jotain ”ei hätää, munat ne vaan käryää” – tyyppistä typerää ja pinkaisen äkkiä jakkaran päälle heiluttelemaan hälyttimen alla isoa leikkuulautaa jotta saisin hälvennettyä savua hälyttimen alta.

Heilutan niin vimmatusti, että ensin meinaan itse tippua ja sitten pyyhkeeni meinaa tippua. Lopulta seison oudissa kumara-asennossa, samalla kun pidän pyyhettä toisella kädellä kiinni ja toisella jatkan huitomista.
Toivon hartaasti, etteivät miehet tule kysymään tarvitsenko apua. Pyyhe on niin riskaabelisti itseni peittona, että jos en saa tilannetta kohta hallintaan, he löytäisivät minut nakuna jakkaran päältä heiluttelemassa ilmaa jättimäisellä leikkuulaudalla. 

 

 

Onneksi palohälytin sammuu ja seuraavaksi yritänkin sitten sammuttaa alkavaa nauruhysteriakohtausta. Tilanne oli koominen. Kuin kohtaus jostain paskasta komediasta.

Miehet huikkaavat olevansa valmiita ja huudan keittiöstä (palohälytin edelleen korvissani soiden) takaisin hyvät päivänjatkot vähän liian kovalla voluumilla.
Kun ovi pamahtaa kiinni hipsin vihdoin kylppäriin hakemaan kuivaa pyyhettä, vain huomatakseni, että olen unohtanut imukuppiviritelmällä kiinnitetyn kameran suihkukopin oveen! NIIN ETTÄ LINSSI ON SUIHKUUN PÄIN.
Koska minun piti nyt kuvata vähän shampoo-yhteistyöhöni hienoja pisaratehosteita. 

Hienoja pisaratehosteita. Voisin melkein vannoa, että se ei ehkä käynyt heillä ihan ekana mielessä. Pikemminkin, naureskelivat etteivät ihan tollaista spektaakkelia osanneet odottaa työpäiväänsä tämän hullun D-rapun naisen asunnossa.

 

 

Kuvat: Mona Salminen

Tags:
18 Comments
 • Taija T.
  Posted at 17:01h, 04 joulukuun Vastaa

  Voi ei, hullu pyyhenainen siellä 😅 Mitkä ne skimmsit on?

  • julia
   Posted at 17:18h, 04 joulukuun Vastaa

   Jep, naurattaa vieläkin 😅
   Ne on siis muotoilevat alusvaatteet 😂 Ei mitään topattuja vaan sellaiset spanxien tyyppiset housut joiden ajattelin olevat superkätevät esim. pikkumustan alla. Saa nähdä missä lienee nyt kun oli tuo Postin lakkokin hieman hidastamassa toimitusta.

 • Katja
  Posted at 17:34h, 04 joulukuun Vastaa

  Eikä apua!!😂 Miten voi sattua yhteen hetkeen noin monta koomista asiaa🙈😂 Ihana kun ilahdutat meitä näillä tarinoilla!🙈

  • julia
   Posted at 18:00h, 04 joulukuun Vastaa

   Siis en itsekään tajua. Mietin jo että uskookohan kukaan edes näitä mun juttuja kun koko tilanne lähti niin pahasti lapasesta 😂😂😂

 • Anniina Leikas
  Posted at 17:52h, 04 joulukuun Vastaa

  Tää oli ihanan hauska tarina! Voisin kuvitella että itsekin sählään just noin 🤣 loppuhuipennus oli kuitenkin tuo kamera suihkussa 😁

  • julia
   Posted at 17:58h, 04 joulukuun Vastaa

   Siis se kamera suihkussa oli kyllä kaiken nolouden huipentuma 😂 kirsikka sekasortoisen kakun päällä 🙈

 • Pepe
  Posted at 18:04h, 04 joulukuun Vastaa

  Oot niin hauska 😂😂😂

  • julia
   Posted at 18:12h, 04 joulukuun Vastaa

   😂😂😂😍😂😂😂

 • JL
  Posted at 18:25h, 04 joulukuun Vastaa

  Siis sun on _pakko_ ruveta seuraamaan instassa @latewithkate . Hän ensinnäkin muistuttaa minun mielestäni hieman sinua ulkonäöllisesti, luonnostaan todella hoikka ja jotenkin samantyyppinen kasvojen luusto. Hän asuu Utahissa miehensä ja neljän nuoren tyttären kanssa ja on kotiäiti, tässä vaiheessa kuulen jo kuorsauksen- vaan ei! Tosi hauskaa sisältöä, tekee miehensä kanssa ”joogayritys” videoita ja ylipäätänsä mitään häpeilemätön hauska tyyppi. Kannattaa katsoa hänen kohokohdistaan se hänen itsensä esittelyvideo niin ymmärtää minkälaisen sekopään kanssa on tekemisissä (vai kenen muun äiti muka on käyttänyt muovista Jason maskia ja säikäyttelee naapureita se päässä)

  • julia
   Posted at 17:43h, 05 joulukuun Vastaa

   hahah hauskan oloinen tyyppi. Ja kiva kun en ollut kuullut mistään aiemmin – laitan seurantaan ❤️
   Kiitos vinkistä ☺️

 • Sanna V.
  Posted at 22:47h, 04 joulukuun Vastaa

  Ehkä mä otan takas sen jokunen aika sitten laittamani kommentin siitä, että ehkei sulle satu jatkuvasti jotain ihmeellistä, vaan osaat vain kirjottaa kaikesta pienestäkin taitavasti.. Kyllä sulle selkeästi vaan sattuu kaikenlaista 😂😂

  • julia
   Posted at 17:43h, 05 joulukuun Vastaa

   Onneksi ei ihan tällaisia sekoilu-katastrofeja joka päivä kuitenkaan 😂❤️

 • Pinja
  Posted at 11:14h, 05 joulukuun Vastaa

  Kiitos, tää sai mut heräämään vähän paremmin tähän pimeeseen päivään! Meinasin revetä työpaikan taukohuoneessa moneen kertaan 😂

  • julia
   Posted at 17:42h, 05 joulukuun Vastaa

   Haha ihan mahtavaa😂 Siis nauruhan on parasta palautetta näille kommelluksilleni ❤️

 • Sanna
  Posted at 16:18h, 06 joulukuun Vastaa

  Sä oot niin hyvä kirjoittamaan, tällaiset postaukset ja tekstit on ihan huippuja!

  • julia
   Posted at 16:25h, 06 joulukuun Vastaa

   Hei ihanaa kun sanot noin😍😍😍😍 kiitos tuhannesti 🙏🏼

 • Milla
  Posted at 15:43h, 07 joulukuun Vastaa

  Haha, ei vitsit miten hauskasti kirjoitettu postaus! 😂😂😂 Tää kuullostaa just sellaiselta, mitä miullekki vois tapahtua. 🙈😅

 • Tuula
  Posted at 10:39h, 11 tammikuun Vastaa

  Hauska kirjoitus! Kiva lukea muiden kommelluksista kun itsellekin sattuu niitä jatkuvasti. Meilläkin on todella yliherkkä palohälytin, jonka huuto on aivan karmea ja pattereiden loppuessa se on kahta kauheampi. Nyt saimme taloyhtiön kautta uudet paloilmoittimet, mutta niiden käyttöönottotarkastus on vielä edessä, joten vanhalla mennään toistaiseksi.

Post A Comment