NÄISSÄ KENGISSÄ LÄPI AAVIKOT JA HANGET

Kaupallinen yhteistyö: Timberland*

 

Olen vaeltanut, ratsastanut, tanssinut, matkustanut, kävellyt ja juossut Timberlandit jalassa. Ne ovat nähneet niin kaupunkiasfalttia, kuin Sveitsin alppeja. Maatilan mutaisia peltoja, lumisia Lapin hankia ja jopa kesäisiä nurmia.

Olen tanssinut läpi yön ne jalassa festareilla ja tarponut hiekkamyrsyssä Lähi-idän aavikkoa.

Poikaystäväni on kävellyt hänelle lahjaksi antamillani mustilla Timberlandeilla jo vuosia. Ehkä näiden kaikkien jälkeen voin hyvillä mielin sanoa, että tämän kengän takana voin seisoa?

 

 

Monipuolisuus on Timberlandin kengissä valttia. Timberland 6 inch Premium boot kengät suunniteltiin yli 40 vuotta sitten, ja se on edelleen menestystuote, jonka vedenpitävyys ja tunnistettava muotoilu on tehnyt siitä ikonisen. Kun ajattelet Timberlandia, tulee mieleesi luultavasti heti kuva näistä keltaisista klassikkobuutseista? Enkä yhtään ihmettele, että ne edelleen pysyvät ihmisten suosikkeina.  Jalat pysyvät kengissä lämpiminä kovassakin pakkasessa, nahan vedenpitävä käsittely ja teipatut saumat pitävät sateet ja loskan ulkopuolella eikä talvella tarvitse liukastella, sillä kumipohjan syvät urat antavat tukevan pidon liukkaalla alustalla.
Lisäksi ne ovat mukavat, tukevat jalkapohjaa ja näyttävät hyvältä yllättävän monen asun kanssa.
Kuten huomaatte, voin pitää niitä jopa silkkimekon kanssa aavikolla.

Tänä vuonna Timberland täyttää 45 vuotta ja sitä juhlistettiin Timberlandin tunnetuimman jalkineen 6 inch Premium Bootin erikoismallilla.
Juhlavuoden malliin on painettu 45th Anniversary – logo, joka erottaa sen tavallisesta Premium Bootista. Värivaihtoehtoja on kolme: Dark Green, Medium Brown ja Wheat (paremmin tunnettuna Yellow Boot), eli juuri tämä joka on minulla aavikolla jalassa. 

Mielestäni on mahtavaa, että kaapista löytyy tällainen klassikkokenkä joka kestää eri sääolosuhteita, trendejä ja aikaa. Saapi nähdä minne kaikkialle vielä tepastelenkaan vuosien varrella nämä Timberlandit jalassa 🙂

 

 

Shoes – Timberland
Dress – Zara
Location – Qatar

Photos: Kira Kosonen

4 Comments
 • Marra
  Posted at 09:46h, 16 marraskuun Vastaa

  Ihania kuvia ja jotenkin oot ollut muutenkin viime postauksissa tosi kaunis 🙂

  • julia
   Posted at 10:50h, 16 marraskuun Vastaa

   Voi ei, miten kauniisti sanottu 😍 Kiitos ihana päivän piristyksestä. Vaikka en voikaan nähdä sinua, niin jo tämän kommentin perusteella voin sanoa, että sinä se vasta oletkin erittäin kaunis. Vilpittömien kehujen antaminen kertoo mielestäni niin paljon ihmisestä ❤️

 • emmi
  Posted at 17:58h, 16 marraskuun Vastaa

  Timberlandit on kyllä tosi käytännölliset ja nätit kengät ja käy hyvin monessa tilanteessa. En vain käsitä, että omiin Timberlandeihin on kulunut molempiin kantapäihin aivan hirveät reiät vain parin vuoden käytön jälkeen ja suutarinkin laittamat paikat lähtee irti. Hankaa pahasti jalkoihin eikä tee enää mieli käyttää 🙁 varmaan vaan niin luisevat kantapäät kun sama käy conversien kanssa 😂.

  Reissupostauksiasi ja kaikenlaisia arjen kommelluksia on aina kiva lukea, sinulla on hauska, persoonallinen ja eläväinen kirjoitustyyli, mikä poikkeaa monesta blogista, sinusta saa aidomman kuvan. Kirjoitat myös kivan pitkiä tekstejä ja näkee, että näet paljon vaivaa postauksien eteen, samoin kuvien osalta 🙂

  • julia
   Posted at 18:18h, 18 marraskuun Vastaa

   Oho, onpa kumma! Voisikohan niitä jotenkin venyttää suutarilla sopivimmiksi?

   Ja kiitos paljon ihanasta palautteesta, tästä tuli niin hyvä mieli ❤️

Post A Comment