KUN TELKKARISTA TULI MYÖS TREENIKAVERI

Kaupallisessa yhteistyössä DNA:n & Indieplacen kanssa

 

Arvatkaa kenen kanssa olen viettänyt eniten aikaa viime päivinä?
Ollaan yhdessä treenattu, katseltu leffoja, naurettu, kuunneltu musiikkia, pelattu pelejä, opeteltu uusia reseptejä tai vaan katottu telkkaria ja sarja-maratoneja. Viihdytty yhdessä niin hyvin, että välillä sitä unohtaa koko muun maailman ja sen, että eletään juuri nyt aika erikoisia aikoja.

Minua viihdyttää äly-ystäväni DNA TV Hubi. Tässä kaverissa tuntuu olevan kaikki.
On tv, leffavuokraamo, suoratoistopalvelut (Viaplay, Netflix, Ruutu ym), on pelejä, peilausominaisuus ja sovelluskauppa.

Kaikki pienessä mustassa boksissa, jonka asennus on onneksi myös yllättävän helppoa. Boksi kiinni antennipistorasiaan, sekä verkkovirtaan, hdmi-kaapelilla telkkariin ja lopuksi langalliseen tai langattoman verkkoon.
Tämän jälkeen telkkari neuvoo sinua eteenpäin ja ihan muutamalla painalluksella sinulla onkin jo kanavat viritettyinä ja tämä kaveri valmiina viihdyttämään myös sinua. 

 

 

Kokosin teille tähän Hubin plussat:

SOVELLUSKAUPPA
Hubissa mielestäni parasta on se, että siinä on avoin käyttöliittymä joka antaa sinun hyödyntää kaikkia palveluita ja Play-kaupassa onkin valittavana yli 4000 sovellusta. Löytyy kaikkea eri kanavapaketeista (Aleksi innoissaan eri urheilukanavista), Masterclassiin, Youtubesta, suoratoistopalveluihin ja erilaisista peleistä, kielikouluihin tai treenisovelluksiin. Voit siis muokata Hubista juuri sellaisen kuin itse haluat.

Omat suosikit ovat olleet suoratoistopalvelu sovellusten (Netflix, Viaplay. C More, Ruutu, Yle Areena ym) lisäksi tietty erilaiset jooga, pilates, treeni- ja kokkailusovellukset.
Esimerkiksi. Suosikki treenisovellukseni Gymondo, pyörii telkkarissa lähes joka toinen päivä. Valmentaja näyttää ruudulla ohjeita ja minä seuraan niitä hyppien olohuoneen matolla. Tässä sovelluksessa on todella paljon eri tasoisia ja pituisia treenejä, joita voi tehdä ilman mitään lisävarusteita.
Kokkisovelluksessa Kitchen Storiesista löytyy puolestaan reseptejä ja opetusvideoita. Erityisen paljon on tullut katsottua ohjevideoita eri veitsitekniikoista, sekä tapoja miten käsitellä esim. Sitruunaruohoa tai oikeaoppisesti avata rapuja. Myös hedelmien erilaiset pilkkomisvideot on tullut miltei kaikki jo katsottua.

VUOKRAAMO
Tuhansia elokuvia löytyy DNA TV Vuokraamon valikoimasta ja valittavana on suosituimpia uutuuksia, kuin myös vanhempia klassikoita.
DNA TV Hubista löytyy myös viihdekirjasto, jossa on yli 200 elokuvan valikoima. Parasta on, että se sisältyy Hubi-tilaukseen ilman erillistä veloitusta ja valikoima uudistuu kuukausittain.

TALLENNUS
Rajaton tallennus sekä katso jälkikäteen -toiminto.
Ohjelmia voi tallentaa rajattomasti (voit aloittaa tallennuksen vaikka ohjelma pyörisi jo), tai laittaa  suosikkiohjelmasi (meillä tietty Masterchef) jatkuvaan tallennukseen. Voit seurata myös näitä sarjoja miltä ruudulta tahansa ja missä tahansa. Telkkarista, puhelimesta tai tabletilta. Kotona tai vaikka matkalla. Tallennuksen saa päälle kaikilla laitteilla (iOS, Android, selain dnatv.dna.fi ja Hubi).
Katso jälkikäteen -toiminto mahdollistaa myös sen, että osa ohjelmista on katsottavissa ilman tallennustakin 2-7 päivää jälkikäteen.

PEILAUS
Itse tykkään katsoa leffoja isolta ruudulta, joten se, että DNA TV :n sisältöjä voi myös peilata, esim. reissussa omasta puhelimesta telkkariin on iso plussa.

KÄTEVÄ HAKU
Arvatkaa kuinka usein kysyn mieheltäni, että mistä löytyy mikäkin leffa ja missä palvelussa pyöri nyt se uutuussarja?
Hubin kätevällä haulla voi etsiä tiettyä elokuvaa kaikista palveluista kerralla.

DNA YHTEISTYÖSSÄ HelsinkiMission, Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n ja SOS-Lapsikylän kanssa.
Tämä ei nyt liity itse laitteeseen, mutta on mielestäni mainitsemisen arvoinen plussa.
Mielestäni on ihanaa, että maailman digitalisoituessa DNA tukee mm. SOS-Lapsikylän toimintaa rahallisesti, ja mahdollistaa sen, että monille Suomessa kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille ja nuorille pystytään myös hankkimaan nykyaikaiset älylaitteet. 

 

 

Kiitos vain Hubille kun keksit minulle tekemistä ja saat minut treenaamaan ja opettelemaan uusia juttuja 🙂
Lisätietoa Hubista löytyy TÄÄLTÄ.

Psst.. Tsekkaa myös Instagramista DNA & Viaplay arvonta.

Tags:
2 Comments
 • Emma Forss
  Posted at 17:36h, 17 toukokuun Vastaa

  Vitsi kuulostaa kyllä todella kätevältä et kaikki on tolleen samassa 😀

  • julia
   Posted at 18:18h, 17 toukokuun Vastaa

   Se on 🙂

Post A Comment