HALLOWEEN-JUHLAT 2019

 

Huh, olipahan juhlat. Sain kun sainkin kurottua viime tinkaan Julia Roberts Pretty Woman ”shoppailukohtaus” -asuni valmiiksi vain muutamia minuutteja ennen lähtöä ja lopputulos olikin  lopulta ihan toimiva. Ostoskasseja oli hieman ärsyttävä raahata mukana, mutta hylkäsin ne jonkin ajan kuluttua narikkaan ja päätin, että ensi vuonna voisin kyllä olla jokin hahmo jolla ei ole niin paljon rekvisiittaa mukana 😀 (tosiaan kun edellisenä kertana ollessani Kim Kardashian shamppanjasuihkun alla, jouduin raahaamaan skumppapulloa sekä siitä lähtevää pumpulista ”shamppanjasuihkua” mukanani ja vaappumaan ympäriinsä epämukavan tekopepun kanssa).

Mutta, nyt on tanssittu, naurettu ja hoilattu Pretty Womania oikein urakalla.
Pukujen ja asuideoiden kirjo oli taas tänä vuonna loistava. Lauri Tähkä, fitnessurheilija, Ursula, Greta Thunberg, zombi, pastori ym kaikki siellä jorasilivat ihan suvassa sovussa.
Svenska Klubben toimi myös tilana loistavasti ja toivonkin, että tämä juhlaperinne jatkuu myös ensi vuonna ja ehkä samassa tilassa? Tiedän, ettei näiden bileiden järjestäminen ole ihan pikkujuttu, joten suuri hatunnosto juhlien järkkääjille. 

Tässä hieman kuvamateriaalia juhlavieraiden asuista 🙂 

 

Kuvat: Henri Juvonen

6 Comments
 • Elisa Lepistö
  Posted at 07:53h, 05 marraskuun Vastaa

  Ihan huikeita asuja!!! Mä aina joka vuosi odotan näitä teidän juhlia että näkee mitä jengi on keksiny 😀 Tänäkin vuonna ihan fiiliksissä kävin kaikkien storyt läpi. Niin hyvää omistautumista!

  • julia
   Posted at 13:43h, 05 marraskuun Vastaa

   Hahah, ihan huikeeta että eläydyt mukana 😍 Ens vuonna messiin vaan!❤️

 • Milla
  Posted at 06:35h, 06 marraskuun Vastaa

  Aivan mahtavia nämä asut, todella onnistuneita ja miten monilla on asut. 🤗👌🏻 Tänä vuonna Halloween meni paljubileissä, mutta viime vuonna pukeuduin merenneidoksi, sitä edellinen asu taisi olla joku zombikirurgi tms. 🧟‍♀️ Tuo siun asu on kyllä siitä hyvä, että mekkoa ja asusteita voi käyttää jatkossakin!

  • julia
   Posted at 10:00h, 06 marraskuun Vastaa

   Jep, näissä bileissä saa käyttää kyllä luovuutta ja tuntuu, että välillä on älyttömän vaikeaa keksiä enää asua 🙈
   Tuo merenneito kuulostaa ihanalta (ehkä olen se ensi vuonna😍).

 • xod
  Posted at 22:20h, 06 marraskuun Vastaa

  Teijän porukalla on kyllä aina mahtavia asuja, odotan myös aina innolla että nään 😀

  • julia
   Posted at 11:29h, 07 marraskuun Vastaa

   Haha, ihanan kuulla 😍☺️ Ensi vuotta odotellessa! 👻

Post A Comment