VIIKON 18 KÄNNYKKÄKUVAA

1. O ou, syksy ja sisustusvimma. Se tarkoittaa tuntitolkulla sisutussivuilla surffailua, turhien purnukoiden ostelua ja puhelimen täyttymistä inspiraatiokuvista. 
 Miten olisi vaaleanpunaisen kuparinen makkari? <3

 


2. Bay Helsinki. Kävin testaamassa tämän vasta auenneen paikan laitepilatesta ja lähdin hymyssä suin pois. Niin rentouttavaa! En voisi sanoa, että olen ns. ”mattopilateksen” suurin fani, mutta näissä pilateslaitteessa oli kiva treenata.

3. Twistet streert kitchenin thaikkulounas ei petä koskaan.

 

4. Aamu-uinnit <3 Olen niin hurahtanut syksyiseen ulkopulikointiin, että tästä tulossa vielä oma postauksensa. 

5. Olen puolessa välissä otsatukkaa 😀 Leikattiin viimeksi Bow:ssa sitä jo hieman aluilleen, mutta tahtoisin napsia ehkä vielä vähän lisää. Tällainen hieman ylikasvanut otsis olisi ihana 🙂

 


6. Balmuirille on tulossa parin viikon päästä laukkumallisto! Veikkaan tästä mustasta shopperista hittituotetta – on se niin kaunis, simppeli ja kätevä. Sisäpiiritietoa: laukku on valmistettu samassa tehtaassa missä Chanelin laukut valmistetaan, mutta tämä ei onneksi näy samalla tavalla Balmuirin laukkujen hinnassa 🙂

7. Avaimenperärakkautta! Jotkut teistä ehkä muistavatkin, että minulla on hieman mielenvikainen suhde avaimenperiin. Enkä nyt tarkoita, että paijailisin niitä ja luulisin niiden osaavan puhua tai muuta vastaavaa. Ei, olen vain todella tarkka siitä, millainen avaimenperän pitää olla. Täydellisiä vaihtoehtoja ei kävele vastaan kovin monia, joten yllätyin positiivisesti Balmuirin avaimenperävalikoimasta. Eikä siinä vielä kaikki, niihin voi painauttaa myös nimikirjaimia. Vinkki: Miltei mihin vain nahkatuotteeseen voi Balmuirin Esplanadin liikkeessä painauttaa näitä nimikirjaimia. Ihana lahjaidea.

 

8. Perus arkilook tällä hetkellä. Mustat farkut, bootsit, neule ja biker-takki.

9. En tunnu saavan tarpeekseni Esport Bristolin World jumping -tunnista. Viime lauantain tunti oli ihan mahtava. Hikoilin ja olin aivan loppu, mutta nautin silti joka sekunnista.

 

10. Niitä avaimenperävalintoja 😀 Balmuirin valikoimassa myös ympyränmuotoinen avaimenperä näissä samoissa väreissä.

11. Huomenna Lidliin tulee taas suosittuja Cashmere-neuleita! Tykkään tästä mallista ja varsinkin hieman isommassa koossa (kuvassa koko L)

 

12. Löysin vihdoin pyöreän peilin kauneuspöydälleni ja vielä alennuksesta (-50% Keskuskadun Habitat poistomyynnistä).

13. Bensa-asemalla sai autopesun ostaja kaupan päälle levyn suklaata. Vaikkakin tuo levy oli mielestäni pahaa appelsiinisuklaata, missä oli ihmeellisiä kitalaessa poksuvia poreita, olin iloinen pienestä suklaapalasta mitä mussuttaa kahvin kanssa, samalla kun harjat vaahtoen hurisevat autonikkunoiden takana.

 


14. Ihanan terveellinen lounasbuffa Pauligin kulmassa.

15. Ostin näitä ruukkuja roikuttavia härveleitä Granitista, ja nyt roikkuu kukkia meillä myös verhotangosta 😀

 


16. Sain hämmentävän onnellisuuskohtauksen kävellessäni kotikadullani syksyisessä auringonpaisteessa. Ilman sen kummempaa syytä, teki mieli tanssia ja hymyilä ihan Naantalin aurinkona. Rakastan sitä fiilistä kun tajuaa pysähtyä miettimään, että kaikki on oikeastaan aika hemmetin hyvin. 

17. Ties kuinka monia öitä olen nähnyt unta ratsastavani, tai kuinka monesti haaveilevani pääseväni taas hevosen selkään. Tänään ystäväni Nora pyysi minut mukaansa tallille ja pääsin vihdoin ratsastamaan hänen upealla hevosellaan. Ei oikein edes sanat riitä kertomaan miten ihanalta tuntui laukata tänään pitkästä aikaa. Paras sunnuntai pitkään aikaan.

 

18. Aikataloon on auennut uusi ravintola/kahvilakortteli. K7 (vai oliko se 7K?) näytti todella viihtyisältä ja raikkaalta. Tarjolla oli ihanan näköisiä lounaita ja kaikenmaailman terveysherkkuja. Propsit siitä, että tämä on aivan salini vieressä, joten veikkaan itsestäni jo valmiiksi paikan vakkariasiakasta. 

Tags:
4 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Superihana hyvänmielen postaus! Sulla on niin mieletön taito välittää tunnetta arkisen tekstin läpi <3 

  Täydellinen toi kasikuvan takki, mistä se on?

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Oi <3 Ihana, ihan kuulla 🙂 KIITOS 🙂

   Takki on Zarasta (löytyy myös mustalla karvalla :))

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei ihana tuo avaimenperä! Pitäisikö laittaa kanssa hankintaan.. ja mainio lahjaidea myös 🙂 Osaatko sanoa paljon tuo maksaa ja otetaanko kirjainpainatuksesta erikseen hintaa?
  Ihanaa viikkoa!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Avaimenperä on 59€ ja painaitus 29€

   (Paianutus kuuluu kaikkiin laukkuihin hintaan mukaan, mutta ei valitettavasti avaimenperiin :))

   Ihanaa viikkoa myös sinne <3

Post A Comment