THE AWARDS

Tämä viikonloppu on ollut melkoisen vauhdikas ja vilahtanut ohi niin nopeatempoisesti että en itsekään pysy perässä. Ollaan mm. Ajettu Helsinki-Tampere väliä peräti kaksi kertaa, vähän taisteltu seuraavan Cosmopalstan deadlinen kanssa ja juhlittu yhdet Blog Awardsitkin.

Kuvia, pukuja, voittajia ja fiiliksiä on varmasti vilahdellut jo monissa blogeissa, mutta pakko tulla itsekin fiilistelemään vielä vähän.

 

En ollut itse ehdolla, mutta innoissani kannustamassa kollegoja ja ystäviä. Ja olin tietysti haljeta onnesta Kiran puolesta, joka todella ansaitusti kävi nappaamassa vuoden muotiblogi palkinnon!
Vähän ehkä kiljahdin, kilistelin ja rutistin tätä tyttöä joka on sekä tärkeä ystävä minulle, mutta myös henkilö jota todella katson ylöspäin työasioissa. Kira antaa aina kaikkensa ja vähän ylimääräistäkin kaikkeen mihin ikinä päättääkään mukaan lähteä.

Voitto oli todella ansaittu 🙂
 

                           Onnea vielä kaikille voittaneille ja isot kiitokset A-lehdille upeista juhlista!

Tags:
4 Comments
 • Sofia Kontro
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oo upeaa fiilistä ja asuja!<3

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   :):) oli todella hyvä ilta kyllä 🙂

 • Jonna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olisi hauska kuulla miten ja milloin olette Kiran kanssa tutustuneet! Näyttää blogin (ja snapin :D) välityksellä siltä, että vietätte paljon aikaa yhdessä, onks tää ystävyys muodostunut blogien myötä vai ootteko jo ennen blogeja tunteneet?

  Molemmilla ihanat asut! <3

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Haha me kyllä vietettään todella paljon aikaa yhdessä 🙂 Ollaan oikeastaan tutustuttu yhteisen kaveripiirin kautta jo joskus 10 vuotta sitten. Nyt vielä kun työjutut on melko samat, niin ollaankin ihan paitana ja peppuna kaikkialla 😀

Post A Comment