”TEE JOKA PÄIVÄ ASIOITA MITÄ PELKÄÄT”

 

Luin tuon lauseen kirjasta mitä luen tällä hetkellä ja vaikka se ei ollut mitenkään relevantti asia koko opuksessa, jäi se jotenkin mieleeni. Laitettuani kirjan kiinni sain päähänpiston noudattaa hetken tuota lausetta. Kokeilla edes viikon ajan ihan pienimissäkin asioissa olla välillä vähän mukavuusalueen ulkopuolella.

Okei, myönnetään, pelkää on ihan liian vahva sana, sanoisin pikemminkin, että yritin tehdä asioita mitkä eivät tuntuneet niin mukavalta, mitä en ole ennen tehnyt, tai missä olin hieman omien tottumuksieni ulkopuolella.
En siis ollut hyppäämässä benjiä kaivarissa, vaan sanoin kyllä arjessa asioille mille olisin herkemmin normaalisti sanonut ei. 

 

Esimerkiksi:

Otin kaupunkipyörän käyttöön
Mitä pelottavaa siinäkään nyt voi olla. Luulinko etten osaa käyttää sitä? Nyt olen ollut jo pidempään tuosta keltaisesta vekottimesta aivan innoissani ja kikattelen yksikseni aina kun ajelen pitkin kaupungin pyöräteitä. 

Ostin uinti-kausikortin
Kuinka pitkään tämäkin on pitänyt tehdä? Aiemmin pelkäsin, että se jäisi käyttämättä ja tulisi vain epäonnistunut ja laiska olo. Onneksi päinvastoin, olen käynyt nyt tuplainnolla pulikoimassa.

Uin/juoksin pidempään kuin yleensä
Aiemmin pelkäsin asettaa uusia tavoitteita, mutta nyt menee jo triplamäärä esim. siitä mitä uin alkukesästä.

Akkukin sai loppua
Ei ilman puhelinta voi niin orpo olo olla. Ennen juoksin prosenttien hiipuessa lataamaan heti puhelinta, mutta nyt annan olla. Välillä on ihanaa olla tavoittamattomissa ja irti somettamisesta. Myös kokonaan ulos lähteminen ilman puhelinta on ollut jo pidempään tapana. 

Yleisien suihkutilojen kammo
Arvatkaa kuka ennen inhosi käydä salilla/uimahallilla suihkussa?  En oikein tiedä miksi, pelkäsinkö muiden katseita? Kaikkihan me ollaan vaan naisia jokainen uniikilla kropalla varustettuna. Nykyään riuhdon uikkarit vaivatta pois ja hypin ilkosillani muista välittämättä suihkussa ja saunassa 😀

Käyn enemmän yksin syömässä
Tämä ei ole mukavuusalueen ulkopuolella, olen vain aina tottunut syömään ulkona aina jonkun kanssa. Kesällä on ihanaa mennä kahvilaan salaatille, vain kirja seurana.

Ostan lennot minne tahansa
Olen sellainen jahkailija mitä tulee matkakohteen päättämiseen. Otan liikaa selvää ja punnitsen ikuisuuden vaihtoehtoja ja etsin parhaita lentoja ja hotelleja. Mitä jos joskus vaan ottaisi lennot minne tahansa ja antaisi matkan kulkea omalla painollaan?Puolasta oli hyvä aloittaa (ja kuvista näkeekin, että Varsova oli yllättävän kaunis paikka).

Skeittaa/pyöräile/pelaa tennistä, golfia, padelia!
Vaikka olen joissain lajeissa aivan surkea, en usko että enää menee läpi lause ”en voi pelata tennistä koska ranteeni eivät kestä sitä" 😀

 

 

Top – GinaTricot
Skirt – GinaTricot
Shoes – Samsoe & Samsoe

 

3 Comments
 • Janni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei,

  Hurmaavia asukuvia! Tahtoisin itsekkin vierailla kuvissa näkyvässä kartanossa/linnassa joten mikä on tuon upean paikan sijainti/nimi jotta löytäisin myös tuonne? Tägäyksestä päätellen paikka sijaitsee Puolassa?

  Ihanaa syksyä!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hei,

   Kiitos 🙂 Paikka on Varsovassa Lazienki-palatsi nimeltään. (Puolan viimeisen kuninkaan rakennuttama kesäpalatsi, minkä ympärillä iso puisto). Todella kaunis paikka!

 • Charlotta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana lause ja otsikko <3 Elämästä saa enemmän irti, kun menee välillä vähän epämukavuusalueellekin. Ihania kuvia, ja toi sun vaaleenpunanen hame on kyllä kuin tehty sulle!

  x Charlotta | http://www.charlottaeve.com

Post A Comment