Tanssi puolinakuna aamulla

Olen keksinyt keinon herätä. Silmät ristissä vain painaa Spotifyn play-nappulaa, kömpii peiton alta pois ja ottaa musiikin tahtiin muutaman piruettiaskeleen kohti keittiötä (eli sotkeutuu omiin jalkoihinsa ja lentää juuri sopivasti päin kahvinkeitintä).

Rakastan musiikkia ja kuuntelen sitä aamuherätyksen lisäksi lähes kaikkialla. Urheillessa, suihkussa, kaupungilla, autossa, jopa nukkumaan mennessä. Ja jos en kuuntele musiikkia, kuulen sitä mitä luultavammin oman pääni sisällä joka tapauksessa.

Mikään muu ei kai aiheutakaan minulle sellaista paniikkia, kuin se jos en löydä lempikuulokkeitani. Ne ovat edelleen ne Bosen SoundSport in-ear kuulokkeet.
Tarkoitettu kai eniten urheiluun, mutta minä käytän näitä ihan joka paikassa. Minkä lisäksi olen tunkemassa niitä jokaisen tutun ja tuntemattoman korviin, koska mielestänihän kaikkien pitää itse kuulla kuinka hyvältä se musiikki voikaan näiden superkuulokkeiden kautta kuulostaa.

Jos superkuulokkeet eivät ole korvissa, kuuluu musiikki tämän Bosen SoundLink Mini Bluetooth II –kaiuttimen kautta.

 

Tämä on nimittäin se syy miksi jaksan nousta sängystä tanssimaan pitkin lankkulattioita puolinakuna heti aamusta. Miten tuosta kämmenenkokoisesta laitteesta voi lähteä niin hyvä ääni? Lisäksi se näyttää kauniilta, akku kestää lähes kymmenen tuntia ja sitä on äärimmäisen helppo käyttää.

Muistan kuinka ennen tätä kaiutinta koitin sinnitellä vanhan pikkukajarini kanssa. Musiikki kuulosti lähinnä siltä, että sitä oltaisiin soitettu pahvilaatikosta ja hyvä etten lakannut kuuntelemasta musiikkia kokonaan.

 

The naked morning dance

I’ve found the perfect way to wake up. Sleepily press play on Spotify and twirl to the kitchen to the beats of the music, which usually ends up with me slamming against the kitchen counter and spilling coffee everywhere.

I listen to music everywhere I go – at home, when exercising, doing errands, even in the shower. If I’m not listening to music I most likely hear the tunes in my head. I freak out If I don’t find my favorite headphones, the SoundSport in-ear headphones from Bose, they are amazing! I’m always showing the plugs into my friends ears, as I’m convinced everyone has to hear how amazing music sounds through these super headphones.

When I’m not blasting tunes through my headphones I’m playing my favorite music with the help of the SoundLink Mini Bluetooth II speaker from Bose. 

How does every note sound so clear through that little speaker? It’s easy to use, the battery lasts for up to ten hours and the design is really sleek. I’m never going back to my old speaker which almost made me give up on music as the sound was that terrible.

 

Tuotteet saatu testiin blogin kautta*

Tags:
6 Comments
 • ide
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo kaiutin on kyllä jotain niin parasta! Tilasin sen nyt parin vuoden haaveilujen jälkeen hullareilta ja kuuntelen kans nykyään ihan koko ajan musiikkia!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Jep 🙂 Olisi pitänyt itsekin varmasti jo paaaljon aiemmin hankkia laadukas kajari sen ikivanhan matkakaiuttimen tilalle. Niin eri fiilis nyt kuunnellessa <3

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mikä mulla on nyt mennyt ohi, välillä sun tekstissä käännös, toisissa vai yksi lause lopussa englanniksi. Siis oletko kaksikielisesti aloittamassa bloggaamaan?

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juurikin niin 😀 Välillä on pitkä käännös, välillä lyhyt. Joskus voi olla ettei ole käännöstä ollenkaan 🙂 En sanoisi että bloggaan kaksikielisesti. Pikeemminkin tässä vähän testailen, että miten kääntäminen onnistuu 🙂

 • Sofia Kontro
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon kans sellanen musiikin suurkuluttuja, että noi kuulokkeet lähtee varmasti kokeiluun ens kerralla, kun onnistun hajottamaan/hävittämään kuulokkeet! Kiitos vinkistä 🙂

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ihan parhaat on kyllä 🙂

Post A Comment