SINGAPOREN HOTELLI – Parkroyal on Pickering

 

Kolme vuotta sitten laskin itselleni Singaporessa hotellihuoneeseen kylvyn. Paikalliselta MTV-musiikkikanavalta soi hieman yllätyksekseni norjalainen What Does The Fox Say. Lasissa oli valkoviiniä ja hulppeita maisemia pystyi katsella suoraan ammeesta öisen Singaporen yllä.

Muistan kuinka fiiliksissä silloin olin. Olimme pressimatkalla Singaporessa ja majoituimme ParkRoyal on Pickering –hotellissa, mikä hurmasi minut täysin vihreydellään – ja tarkoitan nyt sekä ekologisuutta, että hotellia ympäröivää kasvillisuutta. Ihan kuin olisi ollut modernissa viidakkokirjahotellissa. Kasvillisuuden pinta-ala on kuulemma suurempi kuin itse hotellin pinta-ala ja se tosiaan oli kaunein tähtiluokan ekohotelli mitä saatoin kuvitella. Aurinkopaneeleja, liiketunnistimia minimoimassa sähkönkäyttöä. Hotellikäytävät ulkona (leikkaamassa ilmastointikustannuksia), kierrätysroskiksia ja paljon upeita yksityiskohtia ja ajatusta tämän hotellin takana.

Ehkä olen ollut edellisessä elämässäni se viidakon Ykä, mutta mitä enemmän puita, sitä kotoisampi olla. Tämä hotelli oli kolkosta jättihotellista kaukana, vaikka huoneita siinä on peräti 367 kappaletta. Vihreyden lisäksi hotelli oli muutenkin todella viihtyisä. Tilavat huoneet, kauniilla kylpyhuoneella, kattava aamupala, kuntosali, uima-allas ja luontopolku mikä kiemurteli hotellin terassilla puiden lomassa.

Tällä kertaa meillä oli käytössämme myös Orchid club lounge. Hotellin ylimmässä kerroksessa toimiva oleskelutila, missä clubhuoneen maksaneet saavat rauhassa nauttia samppanja-aamiaista (alakerrassa oli normaaliin tapaan kattava aamiaisbuffa kaikille avoinna). Loungessa tarjoiltiin myös kahdelta afternoon tea, kaikkine herkkuineen ja kuudelta cocktail hour pikkupurtavan kanssa. Tämä oli ehkä lopulta lempipaikkani koko hotellissa ja sanoisin, että clubhuoneen ottaminen on hintansa arvoista.

Nyt maisemat ovat vieläkin trooppisemmat täällä Balin hotellilla, jälleen onnistunut hotellivalinta, joten Canggun Regali Villasta vielä myös postausta tulossa 🙂

1 Comment
  • Mikko
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvä hotellivinkki ja nuo Aasian club-tasot ovat kyllä mahtavia! Kannattaa yleensä aina katsoa se, kun varaa hotellia. Kivaa pientä luksusta lomalla.

Post A Comment