Rehellisesti sanottuna..

..Viikonloppuni sisältäen paljon treenaamista, kokkailua, töitä ja kodin laittoa. Oli jotain aivan muuta.

Vietettyäni ensin koko perjantaipäivän Cosmon toimituksessa Beuty awards tuomaroinnin merkeissä, nukahdin kotiin päästyäni kuola vain meikkitestattuja kasvojani pitkin valuen, My Little Pony-perheeltä tuoksuva tukka takussa ja läppäri sylissä sängylle X-asentoon.

Lauantaina kauniista ilmasta huolimatta jatkoin oleskelua vaakatasossa. Kokkailun sijasta söin ehkä puoli paketillista vaaleaa leipää, koska se vain maistu niin hyvältä voin kanssa. Join sata kuppia kahvia, mutta sain siitäkin energiaa vain netissä surffailun ja snäppivideoille nauramiseen. 

suurinta viihdettä oli myös se kun kanavien tekstitykset menivät sekaisin ja morsiuspukuohjelmaan oli tullut koiraohjelman teksti.
Tai no ainakin siihen asti kunnes morsiuspukuohjelma alkoi kiinnostaa ja koirateksti häiritsi sitä. Vaikka tavallaan halusin myös tietää Collie rodun paimenhistoriasta lisää, mutta morsiuspuvut olivat siinä tiellä.  

Saatuani lopulta koko hommasta päänsäryn potkin itseni iltalenkille. Auringonlasku oli niin kaunis, että sitä snäppäillessä akku loppui jo ensiaskelmilla ja loppulenkki menikin musiikin sijasta omaa laiskaa askelta kuunnellessa.

Ulkoilmasta jokseenkin virkistyneenä lähdin tapaamaan ystäviäni ja suunnitelmaan tulevaa halloweenia, mutta pukuideat jäi vähiin ja löysinkin itseni Tavastialta kuuntelemasta Roope Salmista & koiria ja sen jälkeen ties mistä.

Sunnuntaista ei ole edes mitään mainittavaa. Taisin kai käydä lenkillä ja nukkua.

 

Niin että hieno suoritus eikö? Saahan tällaisiakin viikonloppuja olla, mutta jotenkin tuntui niin kamalalta kun pitkästä aikaa energiat oli ihan nollissa ja oma aikaansaamattomuus huipussaan.
Viikonloppumorkkis omasta laiskuudesta.

Tämä viikko painetaankin sitten täysillä. Peppu ylös sohvalta, nenä irti siitä puhelimenruudusta, paljon töitä ja suuhun vaalean leivän sijasta terveyssmoothieita kiitos.

 

Translation: I had a super lazy weekend.

Tags:
5 Comments
 • interested
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voisitko kertoa enemmän susta ja sun poikaystävästä, jota esiintyy jonkin verran sun snäpchateissä? 🙂

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ehkä joskus vielä joku tarina tulee 🙂

 • Mila
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä avasin viikonloppuna tv:n ekaa kertaa varmaan pariin kk ja satuin just johonkin raskaus ohjelmaan missä oli myöskin nää koirista kertovat tekstit. Hetki meni väsyneenä kun tajusin et tää ei nyt voi olla ihan tosi tää tarina 😀

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hahah 😀 Koirarodut vähän valtasi viikonloppu tv:n 😀

 • Jonna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulla on niin hyvät jutut 😀 ja eikö extempore illat ookin yleensä niitä hauskimpia!

Post A Comment