PARISUHDE • Kumpi todennäköisemmin…

Vanha kunnon kysely! Mielestäni näitä on hauska lukea, joten kopsasin tämän jo muutamassa blogissa pyörineen kyselyn tännekin. Muokkasin vain kysymyksiä hieman, ettei ne samat pyörisi kaikissa. Uudet kysymykset kopsattu suoraan ig:n kysymysfilttereistä, mistäs muustakaan 🙂

 

 

Kumpi todennäköisemmin?

…pyytää ensin anteeksi?
Julia/
Aleksi
Tästä piirteestä tykkään todella paljon Aleksissa. Emme kumpikaan ole pitkävihaista sorttia, emmekä oikeastaan paljoa riitele, mutta jos jotain kinaa tulee, niin Aleksilla on kyllä upea taito osata lopettaa riita nopeasti ja saada minut nauramaan taas ennätysvauhtia. Eikä anna mun poistua kotoa suutuspäissäni, koska olen riitelytilanteessa vähän sellainen että haluan vain pois paikalta.

…on enemmän huomionkipeä?
Julia/
Aleksi
Ei Aleksikaan sitä liikaa ole, mutta minuun verrattuna ehdottomasti enemmän.

…tuomitsee herkemmin
Julia
/
Aleksi
Tätä tapahtuu harvoin, mutta jos sen jomman kumman pitäisi olla niin Aleksi. Itse olen sitä mieltä, että tilannetta pitäisi pyrkiä tutkailemaan kaikkien kannalta.

…suuttuu hävitessään lautapelin?
Julia/
Aleksi
Tämä on hieman outoa, nimittäin r a k a s t a n pelata erilaisia pelejä, mutta minua ei haittaa yhtään hävitä niitä. Nautin vain siitä itse pelaamisesta.

…tarjoaa kahvilassa?
Julia/Aleksi
Useimmiten ostamme omat juttumme, mutta aika tasapuolisesti myös tarjoamme, jos tarjoamme 🙂

…valitsee huonon leffan?
Julia/Aleksi

Olen surkea valitsemaan elokuvia.

…kuolisi ensin autiolla saarella?
Julia/Aleksi

Tarvitseeko tästä edes puhua? Aleksi osaisi varmaan rakentaa sinne itselleen  niin hienot oltavat, että jäisi saarelle lopulta ihan vapaaehtoisesti.

…pystyy puhumaan itsenä pois sakoista?
Julia/Aleksi

Oi kyllä. Ylinopeussakoista on joskus nuorempana vältetty ”mun hevonen synnyttää” -tarinalla ja vilkkaan mielikuvituksen avulla.

…on hygieenisempi?
Julia/Aleksi

Onneksi se olin minä myös Aleksin mielestä.

…nukahtaa ensin?
Julia
/
Aleksi
Aleksi nukahtaa jo ennen itse nukkumaanmenoa. Sillä on vain outo tapa kieltää se. Jos esim yllätän Aleksin kuorsaamasta kesken leffan, saan aina esittämääni ”nukutko sä” -kysymykseen vastaukseksi jotain epämääristä, että ”ei en tietenkään nukkunut, tässähän mä ihan hereillä oon ja tyyliin osotattaa juuri auenneita silmiään”.

…tuhlaa enemmän rahaa ruokaan?
Julia/Aleksi

Meillä menee ruokakauppaa suht saman verran rahaa, mutta ravintoloihin saan jollain nälkäisellä taidolla kyllä paljon enemmän tuhlattua.

…kääntyisi vegaaniksi?
Julia/Aleksi

Pientä vegaanikokeilua vannon suorittavani aina kaikkien lihadokumenttien jälkeen, mutta en kuitenkaan usko, että pystyisin siihen täysin. Pescovegetaarinen sopisi minulle puolestaan enemmän kuin hyvin.

…joutuisi tekemisiin poliisin kanssa?
Julia/Aleksi

Jep, kyllä se minä olisin.

…kieltäytyy kutsusta ollakseen vaan kotona?
Julia/
Aleksi
Ehdottomasti Aleksi. Itsekin tykkään olla kotona, mutta meillä on myös ystäväporukassa / työjutuissa paljon menoja joihin on aina kiva osallistua. Plus olen suuri fomottaja.

…siivoaa tarkemmin?
Julia/Aleksi

Aleksi ehkä luulee, että osaa imuroida huolellisemmin, mutta oikeasti koko talon järjestyksestä voi mielestäni kiittää vain minua.

…kehuu herkemmin?
Julia/Aleksi
Molemmat kehutaa aika paljon toisiamme, mutta Aleksi ujuttaa niitä kehuja ehkä vielä enemmän lauseisiinsa.

…huomauttelee pienistä asioista?
Julia/Aleksi
Pitkässä parisuhteessa tilee sellaisia vakio-huomautuksia. Minä valitan lenkkareista jotka on pitkin poikin eteistä ja Aleksi haluaa taas neuvoa ihan kaikessa 😀

 

Tags:
4 Comments
 • Essiliini
  Posted at 21:24h, 19 huhtikuun Vastaa

  Sympaattinen postaus! Mua jäi kiinnostamaan, että miten ihmeessä oot saanu puhuttua itsesi pois sakoista? 😀

  • julia
   Posted at 14:55h, 20 huhtikuun Vastaa

   Joskus nuorena juuri ajokortin saaneena ajoin vahingossa hieman ylinopeuttaa ja vetosin poliisin pysäytettyä autoni mm. siihen, että on kiire kun mun hevonen synnyttää. 🙈

 • xod
  Posted at 21:30h, 20 huhtikuun Vastaa

  Miten tommosen ig-filtterin löytää? 😀

  • julia
   Posted at 14:01h, 22 huhtikuun Vastaa

   Se on nimellä ”who is more” ja tekijä Vamonke 🙂

Post A Comment