ONE IBIZA BEACH SUITES –HOTELLI

 

Ah, hotellit! Rakastan nähdä eri hotelleja ja tutkailla millaisia ratkaisuja ja yksityiskohtia on missäkin hotellihuoneissa. Voisin melkein sanoa, että sisäänkirjautuminen uuteen hotelliin tuntuu aina vähän joululta. Millainenkohan sänky mahtaa olla huoneessa, mitä hotelliaamiaisella on tarjolla, onko hotellin ravintola ja allas-alue yhtä hieno kuin kuvissa?

Ibizan One beach Suitessa tuntui kuin olisi availlut toisensa perään kivoja lahjapaketteja.
Ensinnäkin huone oli valtava! Kaksion kokoinen omalla pikku keittiöllä ja merinäköalaparvekkeella varustettuna. Toinen kiva yllätys oli aamupala. Ei maailman isoin valikoima, mutta silti todella hyvä ja maittava. Paras osuus kuitenkin hotellissa oli sen uima-allas katolla (alhaalla myös toinen allas). Näköala sieltä korkealta kattoaltaalta merelle oli niin rentouttava. Kaiuttimista soi loungemusiikkia ja valkoisten loossien verhot lepattelivat tuulessa. Söimme myös lounaan samaisella kattoterasilla ja quinoasalaattini, sekä Kiran kanasalaatti olivat molemmat todella onnistuneita valintoja.
Edellisen illan illallinen hotellin alakerran ravintolassa ei tosin ihan täysiä pisteitä kotiin vienyt samalla lailla. Odotin ehkä enemmän. Ruoka oli hyvää, mutta ei mitenkään mieleenpainuvaa.

Joka tapauksessa, ehdottomasti hotelli mihin voisin uudestaan tulla 🙂

Mutta ei sen enempää hotellista. Tänään meillä alkaa kunnolla aikataulutettu ohjelma ja päivät ovat melkoisen pitkiä. En usko, että ehdin tulla päivittelemään tänne enää viikonlopun aikana, mutta halutessaan meininkiä voi seurata reaaliajassa Instagramista @juliatoivola

Täällä kun tosiaan ollaan yhdessä Nokian kanssa ja ideana kuvata materiaalia ja uusilla Nokia8 puhelimilla, niin puhelin on kyllä koko ajan kourassa.

Nyt aamupalaa <3

*Matka toteutettu yhdessä Nokian kanssa

 

Tags:
4 Comments
 • Jeannays
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi vitsit miten upeen näköinen paikka! 🙂 Kyllä tuolla kelpaa olla<3

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Voi kyllä <3 Voisinpa nyt teleportata itseni tuonne altaalle loikoilemaan aurinkoon! 

   Iltaisin istuin aina yksin partsilla ja ihailin vain maisemia. <3

 • Laura555
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  I-H-A-N-A-A! 😍😍😍

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Vähän liian ihanaa! Oli ihan epätodellinen olo <3 Nautin kyllä joka hetkestä 🙂

Post A Comment