LAUKULLINEN MUISTOJA & Longchamp La Voyageuse

Kaupallinen yhteistyö: Longchamp

 

Kuten varmasti monen muunkin, oli myös minun ihka ensimmäinen merkkilaukkuni Longchampin La Pliage. Tuo taitettava nylon/nahkalaukku, jota oli saatavilla useassa eri värissä ja se kiikkui joka toisen vastaantulevan tytön käsivarrella
Minäkin olin yksi vastaantulevista, musta-ruskealla La Pliagella varustettuna. Tuo laukku kulki käsikynkässäni kaikkialle. Koulusta kaupungille ja harrastuksista ensimmäisille treffeille. Se koki talvipakkaset, kuumat kesät, muutamat rikkoutuneet puuterit, vuotavat kuulakärkikynät, muussaantuneet eväät ja äidiltä sinne piilotetut siideripullot. Se kätki sisäänsä niin koulutarvikkeita, meikkejä, harrastustavaroita kuin myös itkuja, iloja ja hullunkurisia muistoja.
Tuolloin ei ollut eri laukkua eri tilanteille odottamassa vuoroaan hyllyn laidalla, oli vain tämä pussukka ja se sai toimia jokaisessa tilanteessa vailla lainkaan lepoa. Hyvin se jaksoi.

 

 

Mutta nyt ei muistella liikaa menneitä, vaan hypätään nykyaikaan.
Onko Longchampin uusi juuri lanseerattu La Voyageuse -mallisto teille jo tuttu?
Malliston kasvona säteilee Kendall Jenner ja se on hieman erinäköinen mallisto kuin mistä Longchamp ehkä parhaiten muistetaan, mutta toisaalta yhtälailla monikäyttöinen ja ihanan minimalistinen, sekä selkeä. 

Mallistossa on pienempi crossbody laukku, sekä tote-laukkua eri kokoisina. Kaikkia löytyy eri sävyissä, sekä kohokuviolla tai ilman. Itse pidän simppelistä mustasta peruskokoisesta totesta ja pienestä crossbody -laukusta.
(Myös päälläni näkyvä takki on Longchampin -mallistoa).

 

KILPAILU
Olisiko tämä yllä oleva tote -laukku sellainen laukku jonka kokisitte viihtyvän teidän olalla?
Jos on, niin suosittelen ehdottomasti kipittämään Longchampin Esplanadin liikkeeseen, nimittäin syyskuun aikana liikkeessä vierailevien ja siellä kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan tämä tote-laukku mustana. (ARVO 860€).
Liike sijaitsee osoitteessa Pohjoisesplanadi 27, Helsinki.

kannattaa vierailla myös Instagram-tilini puolelta, siellä puolestaan tuo pienempi crossbody -laukkumalli arvonnassa 🙂

 

 

Tiesittekö tämän Longchampista?
• Longchamp on saanut nimensä (ja logonsa) Pariisin kuuluisan hevoskilpailuradan Longchampin mukaan. Perustaja Monsieur Cassegrain kulki siitä päivittäin ohi ja koska Cassegrain -nimi oli jo toisen yrityksen käytössä, nimesi Cassegrain yrityksensä Longchampiksi.

• Longchamp on vielä tänä päivänäkin Cassegrain perustajaperheen omistuksessa. Longchampin nykyinen toimitusjohtaja on Jean Cassegrain, eli perustajan pojanpoika.

P.s Tässä hauska lisä. Liikkeen ikkunassa on QR-koodi, jonka lataamalla voi katsoa Longchampin NY Fashion shown 🙂

 

Tags:
No Comments

Post A Comment