KAAOS ENNEN KUKONLAULUA – HUOMENTA IBIZA!

 

Hotellisänky, katettu aamupala, aurinko porottaa taivaalta, hetki aikaa lukea kirjaa uima-altaalla.

 

Saavuimme eilen illalla tänne Ibizalle ja vaikka aurinko oli ehtinyt jo laskea, oli meitä vastassa ihana lämmin ilta ja todella kivat huoneet One Ibiza Beach suites –hotellissa. Lento vaihtoineen kaikkineen kesti sen verran kauan, että olin aivan uupunut kun saavuimme. Kävimme nopeasti vain hotellin ravintolassa illallisella, kunnes kaaduin sänkyyn, todella onnellisena seuraavan päivän rennosta aikataulusta. Saisin pitkästä aikaa herätä ilman herätyskelloa!

Viime aamut on nimittäin herätty jo hyvissä ajoin ennen kukonlaulua ja ihan väärällä jalalla. Olisittepa vain nähneet tämän päättömän kanan menoa edellisenä aamuna.. Nousin sängystä jo ennen kuutta. Pakkailin, tein töitä koneella ja lähdin hoitamaan kaupungille asioita. Jossain vaiheessa sain jälleen kerran myös hajotettua lounasrasian laukkuuni kaupungilla juostessa. Ruohonjuuresta mukaan napattu kasvislasagne makoili tyytyväisenä rasian sijaan laukkuni pohjalla. Mikä minua vaivaa? Laukkuni on tätä menoa kohta joku yleinen bioastia.

Tätä ennen hampaita harjatessani mietin pitäisikö pestä koneellinen pyykkiä ja ajatuksissani olinkin kumartunut lavuaarin sijaan avonaisen pesukoneen päälle ja sylkäisin hammastahnat sitten sinne. Kyllä, pesukoneen rumpuun. Tätä seurasi pieni episodi, missä putsasin tiskiharjalla ensin pyykinpesukonetta, minkä jälkeen kenkiäni autotallissa – älkää kysykö. Ompelin myös uimapukuuni uusia olkaimia ja sain hajotettua koko uimapuvun. Hajotin myös korttini ja kaivoin rikkoutunutta muistikortin palaa tietokoneen korinlukijasta, minkä jälkeen etsin lompakkoani ikuisuuden taksin odotellessa alhaalla ja onnistuin jossain koti-lentokenttä akselilla hävittämään lempparikaulahuivinikin. Soitto kuskille, kertoi ettei se ollut e ei ollut taksissa, joten huivi raukka lojuu luultavasti nyt hylättynä jossain Helsinki-Vantalla. Lentokoneessa juuri ennen nousua luin meilejä ja sain tietää, että menetän todella ison ja kivan yhteistyö-prokkiksen, koska olen juuri silloin reissussa.

Hetken teki mieli itkeä ja nauraa yhtä aikaa.

No, kaikki ei voi aina onnistua, eikä kaikkea pidä saada. Parasta häsläyspäivien jälkeen on, että pienimmätkin asiat, mitkä onnistuvat tuntuvat niin ihanilta. Ja samperi sentään, olihan juuri koneessa menossa Ibizalle.

 

Joten.. Hotellisänky, katettu aamupala, aurinko porottaa taivaalta ja hetki aikaa lukea kirjaa uima-altaalla.
Ei yhtään mitään valittamista <3

Tags:
4 Comments
 • Linda / Revontulipalo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Apua, nauroin ääneen tätä lukiessa 😀 Noita tollasia ”kaikki menee pieleen” -päiviä tulee aina joskus, mutta parasta niissä onkin se kun ne loppuvat ja pystyy nauttimaan extrapaljon tulevista kivoista päivistä. Tosi ihanaa ja rentouttavaa reissua ♥

  ♥: Linda

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Haha, hyvä jos nauratti – niin nauratti minuakin tuona aamuna 😀

   Kiitos Linda <3

 • Mm
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Perjantai 13. etuajassa? 😅

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hahah, siltä se kyllä tuntui hieman 😀

Post A Comment