JOULU TULI KAKSIOON

 

Voiko olla, että lopulta suurimmat vastoinkäymiseni järjestää joulu kotonani oli se, että sotkin punajuurta kaikkialle ja ostamani granaattiomena olikin yllätyksekseni hieman raaka, enkä saanut mistään enää uutta. 
Pääsin siis naurettavan helpolla. Simppeli kasvismenukin tuntui maistuvan yllättävän hyvin ja keittiön apupöytä ajoi lopulta loistavasti puuttuvan ruokapöydän virkaa.  

 

Olin asetellut ikkunalaudalle kuusenoksia maljakoihin leikkimään joulukuusta, mutta ihan oikea versio tuli loppumetreillä taloon ja pakko myöntää – asuntoni ei ole koskaan ollut näin täynnä tunnelmaa.
 

 

Syötiin, availtiin lahjat, kuunneltiin joululaulut ja naurettiin kokeiluille luistella rullakengillä.
Snapchattia seuraavat pääsivätkin todistamaan surkeaa yritystäni rullalailla näillä lankkulattioilla. Näytin lähinnä mummolta joka yritti liikkua jään päällä rikkinäisillä rullaluistimilla.
Ei ole minua varten tehty rullakengät, mutta jos joku on, niin kuvassa eteisessä näkyvä pitkä puinen penkki, minkä sain poikaystävältäni lahjaksi.

Menin hämmennyksestä ihan sanattomaksi kun tajusin, että poikaystäväni oli oikeasti väkertänyt sitä ollessani Dubaissa ja säilyttänyt penkkiä salaa ullakkokomerossa.

Ehkä kaunein näkemäni penkki. Olin etsinyt jotain vastaavaa vuosia, mutta en osannut tuollaisesta edes haaveilla. Ihan täydellinen joululahja <3

 

Ihanaa joulua kaikille!

 

Instagram – juliatoivola
Snapchat – juliatoivola
Facebook – JULIA Toivola

Tags:
4 Comments
 • Ilona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana penkki! Upea lahja poikaystävätäsi:)

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   olin kyllä niin yllättynyt, ihana lahja 🙂 🙂

 • Elisa L.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  IHANA toi penkki! <3333

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Eikö olekin <3 🙂

Post A Comment