HIIOHOI KROATIA

 

Herranjumala täällä on kaunista. Täydellinen sää, turkoosi meri, idyllisiä pikkukyliä, hyvää ruokaa ja yöllisiä saariseikkailuja.
Odotin paljon tältä matkalta, mutta jo muutamassa päivässä odotukset hyppäsivät sen  korkeimman riman yli sellaisella loikalla, että jos vain mahdollista, purjehtiminen Välimerellä on heti uudelleen matkalistalla.

 

Ensimmäinen yö oltiin hotellissa Dubrovnikissa, mutta nyt loppuloma menee tosiaan purjeveneellä kierrellen eri saaria. Koska olemme suurimman osan ajasta veneessä, ilman minkäänlaista nettiyhteyttä, on päivitteleminen täältä lähes mahdotonta.
Ah, someloma tuntuu todella rauhoittavalta, mutta samalla kuitenkin tekisi mieli näyttää teille koko ajan reaaliajassa meidän seikkailuja ja näitä kauniita paikkoja. Välillä käynkin saarien pikkukahviloista käsin päivittelemässä Instagramia ja snapchattiä (@juliatoivola) Parhaimmat tarinat ja kuvavirrat blogiin (videokin tulossa), kuitenkin sitten kotoolta ajan kanssa 🙂

Nyt läppäri kiinni ja kohti illallista!

Tags:
3 Comments
 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Apua miten upeita kuvia!!

  Nauttikaa!! 🙂 <3

  xx

  http://mariannelle.com/

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aaah minkä näköstä. Ootan jo innolla tulevia postauksia sieltä! Tää vaan pahentaa omaa lomakuumetta 😩 pitäkää ihana loma! <3

 • Teljänneito Jessica
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis mä en kestä, aivan mahtavaa tulla sinne jo kahden päivän päästä!! Niin ihania kuvia <3

Post A Comment