HAPPY JULIA – synttärijuhlat

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Happy Joen kanssa.

 

Olen tämän varmasti täällä ennenkin maininnut, mutta en ole kummoinen itseni juhlia. Tykkään juhlistaa syntymäpäiviäni lähinnä vain hyvällä ravintolaillallisella poikaystävän kanssa, mutta mitä tehdä kun saan synttäriviikolleni käyttöön Blogijuhlista Venuu.fi:ltä voittamani G Livelabin The Suite -tilan ja laatikollisen Happy Joen uutuusjuomia?

Kuulostaa ihan synttärijuhlan aineksilta minusta.

 

 

Niinpä päätin siis (olosuhteiden pakottamana 😀 ) pitää pitkästä aikaa pienet pippalot. Halusin pitää juhlat rentona. Illaistujaiset pitkän kaavan mukaan, yhdessä laittautumista, syömistä ja hengailua. 

Tytöt tulivat ensin saunomaan. Laitettiin kasvonaamiot, juotiin saunasiiderit terassilla ilta-auringon laskiessa kauniisti Helsingin kattojen ylle. Naurettiin ja juteltiin. Ei ollut kiire minnekään, joten avattiin vielä toisetkin siiderit.
Fun fact: en ole kummoinen siiderin juoja, mutta rakastan laadukasta omenasiideriä Happy Joeta.

Tuolla samaisella terassilla ihastuin täysin Joen tuoteperheen uutukaiseen Red Loveen.
Happy Joe Red Love on kuiva vegaaninen rosésiideri, jossa yhdistyy aidon omenan pehmeys ja roséviinimäinen raikas maku. Mehupitoisuus on 35% ja Siiderissä on käytetty nimensä mukaisesti Red Love -omenalajiketta.
Tiesittekö: Red Love omena on punainen myös sisältä ja kun omenan halkaisee, sen sisältä paljastuu punainen sisus ja valkoinen sydämenmuotoinen siluetti. 

Toinen Happy Joen uutuus ja todella hyvänmakuinen sekin on Wild Organic – Happy Joen uudistettu kuiva luomuomenasiideri. Entistäkin herkullisempi ja kepeämpi 50% mehupitoisuudella. Lisäksi siinä on hieman entistä alhaisempi alkoholipitoisuus.
Tiesittekö: Wild Organic -siiderissä on käytetty luomuomenoita, jotka kasvavat luonnollisissa omenatarhoissa, joissa eläimet saavat vaeltaa villisti 🙂

 

 

Muutaman saunakerran jälkeen Laittauduttiin yhdessä ja kun pojat tulivat paikalle, tilattiin pizzat ja syötiin upea kakku (pala kakkuu Linnean käsisalaa). 

Kun tuli aika luovuttaa tila, saatiin idea jatkaa vielä iltaa pelaamalla kuppilakierrosta.

 

Mikä ihmeen kuppilakierros?

Kymmenisen vuotta sitten pelasimme ystäväporukan kesken peliä. Oli viikonloppu ja istuimme iltaa, kinastellen siitä minne menemme seuraavaksi. Koska emme päässeet yhteisymmärrykseen, päädyimme mielenkiintoiseen kompromissiin. 

Jokainen kirjoittaisi lapulle sen baarin, pubin, tai kuppilan nimen minne ei missään nimessä haluaisi mennä ja toiselle lapulle drinkin, mitä ei missään nimessä haluaisi juoda. 

Kun lappuset oli omissa kulhoissaan sekoitettu, nostettiin ne sieltä vuorotellen ja muodostettiin baarista sekä juomasta pari. Tähän baariin oli mentävä juomaan juuri sitä drinkkiä. Tämän jälkeen siirryttiin seuraavan baariin ja juomaan, kunnes kaikki lappujen baarit ja juomat oli käyty läpi.

Kauhuskenaariolta kuulostavalta illasta tulikin lopulta yksi hauskimpia, joten tottakai tämä samainen peli on pitänyt aina silloin tällöin myös uusia ja kovasti uhosimme, että toteutamme baarikierroksen nyt pitkästä aikaa lähialueen pikkukuppiloissa. Alku olikin lupaava ja vaikka meillä oli hauskaa, niin myönnetään – ei me jaksettu loppuun asti. Mielummin sitä istuu paikassa missä on kiva olla, juomassa juuri sitä juomaa mitä haluaa juoda.
Tässä tapauksessa rauhallisessa ravintolabaarissa juomassa esimerkiksi Happy Joeta. 

Onko teillä kaveriporukan kesken vastaavia illallispelejä?

 

 

Huom! Suomen alkoholilainsäädännön vuoksi alkoholia koskevia kommentteja en voi julkaista.

Tags:
6 Comments
 • Milla H.
  Posted at 10:06h, 27 huhtikuun Vastaa

  Ihanat kuvat tässä postauksessa, tunnelmallisia. 😊🤗 Aina on hyvä syy juhlia, kun saa ystävät koolle ja viettämään aikaa porukalla! Täällä ollaan mietitty ystävän kanssa ensi vuodelle kolmekymppis-bileitä, meillä on neljä tuntia ikäeroa. 💝 Tavattiin samana päivänä kun täytimme 16v (molemmat muuttaneet tyyliin kuukautta aiemmin Joensuuhun) ja myöhemmin selvisi, että meidän äidit ovat olleet samassa huoneessa synnärillä, kun saivat meidät – melkoinen sattuma! Tuollaisessa baaripelissä voisi olla ideaa, yleensä ollaan aina samassa paikassa. 😅🙈

  • julia
   Posted at 14:01h, 28 huhtikuun Vastaa

   Heii eikä mikä tarina! Ihan huikeaa, ootte kaverikaksosia ❤️ Ja miten kiva idea viettää yhdessä kolmekymppisiä. Toivottavasti teillä on ihan huikea bileet 😍 Jos ette muuta keksi, niin kokeilkaa baaripeliä. Joskus ollaan maustettu sitä vielä kolmannella lapulla, mihin kirjoitettiin sitten jokin asia, mitä ei missään nimessä haluaisi baarissa tehdä – esim. tanssia ripaskaa🙈😂 ja tämä on tietty sitten kaikkien tehtävä yhtäaikaa. Siinä on muilla tuijottamista voin luvata.

 • ida ihana
  Posted at 17:31h, 27 huhtikuun Vastaa

  Just tuo on musta juhlien järjestämisessä parasta: kun saa kaikki tärkeät ihmiset kokoon yhtäaikaa, ja kaikilla on hyvä mieli 🙂 Onnittelut vielä syntymäpäivän johdosta!

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • julia
   Posted at 14:01h, 28 huhtikuun Vastaa

   Kiitos ❤️😍 Ja niinhän se on ☺️

 • Mira
  Posted at 10:02h, 06 toukokuun Vastaa

  Muistatko mitä huulipunaa sulla on näissä kuvissa? 🙂 Ihanan sävyinen!

  • julia
   Posted at 10:19h, 06 toukokuun Vastaa

   En itseasiassa oikein käytä huulipunaa 🙈 Kuvissa huulissa on huultenrajauskynää (Lamncomen Le Lip Liner sävy: 290 sheer rasberry)
   Sävy on tosi lähellä omia huuliani ja yleensä siis väritän tolla vaan huulet ja sitten huulirasvaa päälle ☺️

Post A Comment