HÄIHIN VALMISTAUTUMINEN kauneus

Vihdoin hääaiheisten postausten pariin taas pitkän tauon jälkeen.
(Yhteistyössä Klinik Linnean kanssa)

 

Olin suunnitellut terveellisen elämänjakson ennen häitä. Tiedättehän, hyvä ruokavalio, sopivasti urheilua, hehkuva iho, kiiltävä tukka ja kaikkea sitä. 

Tämä ei tietenkään toteutunut. Paiskin töitä kuin hullu koko kevään. En saanut itseäni kuntosalille läheskään niin usein kun olin ajatellut, sellerimehun tilalla oli take away kahvia ja hiusnaamioiden sijalla sotkunuttura. 

Yhdestä asiasta pidin kuitenkin yllättävän hyvin kiinni. Ihonhoidosta. 

 

Varasin ensimmäisen ihonhoitoajan Klinik Linnealle n. Kuusi kuukautta ennen häitä ja harmaa, samea ihoni sai heti osakseen mikroneulausta, happokuorintaa ja rutkasti kotihoito-ohjeita. 

Tämä oli ensimmäinen pitkä ammattilaisen räätälöimä hoitosarjani. Olin käynyt vain satunnaisissa kasvohoidoissa ja useimmiten lätkinyt kasvoille erilaisia tuotteita – yhtään miettimättä sen kummemmin onko se iholleni oikeasti sopiva. 

Aluksi kotihoito uusilla Zo Skin Health tuotteilla tuntui hieman haastavalta. Niitä oli niin monta! En kuitenkaan halunnut fuskata, joten tunnollisesti kuorin ja kosteutin, vaikka kiire aamupalaveriin olisi ollut kuinka kova. Minulla oli jopa ihan lunttilappu, että mitä tuotetta laitan ja missä järjestykessä. Etten vain unohda. 

 

 

Onneksi oli. Nimittäin tuloksia alkoi näkyä ja vihdoin ymmärsin mitä Klinik Linnean perustaja Linnea oli tarkoittanut, sillä, että kaikki lähtee kotihoidosta. 

Klinikalla hoitoa tuettiin mikroneulaus- ja happokuorinta -hoidoilla ja näiden kombinaatiolla oli lopulta sen harmaan samea ihon tilalla ihan uusi naama.
”Miten sun iho näyttää noin hyvältä”- On lause, mitä en ole koskaan kuullut, mutta mitä nyt yhtäkkiä tulikin useamman suusta. Se kertoo kai kiteytettynä miltei kaiken hoidon tehosta. 

 

Rutiinini oli:

AAMULLA

Kasvojen pesu Zo Skin Health Exfoliating Cleanser

Kuorinta Zp Skin Health Exfoliating Polish Dual-Action Scrub 

Puhdistuslaput Zo Skin Health Oil Control Pads

Silmänympärysvoide Zo Skin Health Growth Factor Eye Serum

Kasvovoide Zo Skin Health Daily Power Defense & Rozatrol

Aurinkovoide Zo Skin Health Sunscreen + Primer SPF 30 tai Smart Tone SPF 50

ILLALLA

Kasvojen pesu Zo Skin Health Exfoliating Cleanser

Puhdistuslaput Zo Skin Health Oil Control Pads

Silmänympärysvoide Zo Skin Health Growth Factor Eye Serum

Kasvovoide Zo Skin Health Brightalive Skin Brightener

Sekä klinikkahoidot päälle. 

 

Jos siis olet tuleva morsian ja mietin kannattaako ottaa intensiivinen hoitojakso ennen häitä (riippuen tietysti täysin lähtötilanteesta), niin sanoisin, että kannattaa. Aloita hyvissä ajoin – n. 6kk ennen häitä, ja pysy hoitosuunnitelmassa. Älä skippaa vaiheita ja tue hoitoa mahdollisimman paljon myös terveellisillä elämäntavoilla 🙂 

Itselläni tämä oli ehdottomasti sen arvoista ja voin lämpimästi myös suositella Klinik Linnean asiantuntevaa palvelua, sekä tehokkaita Zo -tuotteita. Linnealla on myös tarjolla morsiamille räätälöityjä hoitosuunnitelmia ja klinikkaa voi hyödyntää myös polttarissa yms. Voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

Tags:
No Comments

Post A Comment