ENSITREFFIEN TOISTOA

 

”Olisitko meidän ensitreffeillä uskonut, että tasan kahden vuoden päästä siitä astutaan yhteisestä kodista ulos ja mennään uusimaan meidän pussikaljadeitit samaiseen puistoon?”

”joo tietty”

”mä en olis osannu ihan haaveilla sellasesta”

”jos ei olisi haaveita, olisi vain menneisyyttä”

”häh”

 

Minä ja näköjään filosofiseksi heittäytynyt poikaystäväni yritettiin toistaa ensitreffejämme samana päivänä kun ne kaksi vuotta sitten olivat. Tismalleen samaan kellonaikaan, samassa paikassa, noudattaen samaa kaavaa.
Valitettavasti kaksi vuotta sitten oli vain lämmin ja aurinkoinen lauantaipäivä. Nyt meille sattui pilvinen ja viileä tiistai – mikä ei suoranaisesti houkutellut istahtamaan tyhjään puistoon kädet kylmästä oluesta kohmeina, mutta siellä me silti nökötettiin kahdestaan oluet kourassa 😀

Puistohengailun jälkeen tarkoituksena oli mennä ravintolaan, mutta kyseisen ensitreffiravintolamme oli tiistaisin kiinni, joten jouduimme poikkeamaan kaavasta ja etsimään lähistöltä jonkin toisen paikan.
Uuden ravintolan löydettyämme, kävi keittiössä tarjoilijan sanoin ”jokin kämmi” ja jouduimme odottamaan ruokiamme ikuisuuden, mistä väsähtäneinä kipaisimme vain kaupan kautta hakemassa jälkkäreitä ja pidimme leffaillan kotisohvalla.

Ja myönnettäköön – Ihan näin eivät treffimme päättyneet kaksi vuotta sitten, mutta kuten sanoin: enpä olisi kaksi vuotta sitten osannut haaveilla, että edes löhöilen poikaystävän kanssa yhteisellä sohvalla, asunnossa mistä pidän todella paljon ja että olen näin fiiliksissä yhteisestä arjesta.

 

Joten, vaikka päivämme murmeleina ei lopulta onnistunut täysin samalla kaavalla, ajattelin vinkata teille että ensitreffien kopioiminen on aika hauska idea <3

Tags:
8 Comments
 • Pupunen p
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mitä ihmettä onko siitä jo kaksi vuotta? Ihan ku muistaisin että vuosi sitten aloitte olee! Huh aika menee nii hurjaa vauhtia. Kiteytettynä onnea teille! Söpö pari!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Haha, itsehän luulin, että siitä on KOLME vuotta jo 😀 

   Kiitos <3

 • Saskia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanaa kaksivuotispäivää teille !!! Hei tajusin just että onko tuo sinun poikaystävä noissa K-ruokakaupan mainoksissa xD Mietin jonkun aikaa että mistä tuttu naama.

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitos <3 ja joo, onhan se 😀 

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana ajatus!! 🙊 tosin omat treffini mieheni kanssa kestivät 10h joten kaikkea voi olla haastava toteuttaa. Mutta meidän treffeihin kuuluisi ilmeisesti kahvit anna22 kahvilassa, shoppailua helsingissä, loputtomia keskusteluita, viini hetki kappelissa, jossa keskustelu vaan jatkuu… sieltä mies kantamassa minut esplanafin puiston läpi… tarjoutui viemään hienoon ravintolaan, minä valitsin mäkkärin 😅 kello on puolen yön. Kävellessämme mannerheimin katua, ohi kulkija laulaa meille ”my heart will go one” biisiä… päädymme kaksin foorumin mäkkärin alakertaan… heti ensiksi soi ”todella kaunis” katselen komistustani silmiin ja vaistoan kemiamme… sitten soi yksi muu ihana biisi, meidän biisi… yömyöhään hän saattoi minut koti-pikavuoroon ja halasi niin, että tiesin löytäneeni oikean… siitä on nyt 1,5vuotta. Olen onnellinen. Löysin mitä etsin. Ja 10h ihania hetkiä ja keskusteluita talviyössä… ihana postaus! 😊

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Eikä, <3 Kuulostaa niin hauskoilta ensitreffeiltä että tuo on pakko teidän uusia hahah, miettikää mitkä naurut ja fiilikset siitä saisi. Jos joskus kopioitte ensitreffejänne edes lähelle, niin pliis tule kertomaan minulle miten meni 😀 <3

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ensitreffien uusiminen on ihana tapa!
  Olemme tehneet myös niin jo useampana vuonna aina ensitreffipäivänä. Viimeisimmillä treffeillä oli mukana myös pieni lapsemme ja kyselimme toisiltamme, että olisitko uskonut ensitreffien johtavan tähän 🙂 Vaikka on ollut kiirettä, niin tälle perinteelle olemme aina halunneet tehdä aikaa. Pitäkää kiinni ensitreffiperinteestä!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ooooi <3 ihana kommentti lapselta ja ihana kuulla, että olette pitäneet kiinni perinteestä 🙂

Post A Comment