7 x SUNNUNTAI

 

♥ Selailen Pinterestistä hääideoita. Paras ystäväni meni juuri kihloihin ja minä saan olla ensimmäistä kertaa elämässäni morsiusneito! Ja vielä Etelä-Afrikassa. Olen haljeta onnesta. Toki myös morsiusneitotittelistä, mutta vielä enemmän suosikkiparini kihlautumisesta.

♥ Löydän muutaman viikon vanhoja asukuvia ja ihmettelen, mihin hamekelit katosivat.

♥ Tuijotan alastonta olohuonettamme ja yritän varata kalenteriini aikaa sisustusprojektille. Kuinka aikaansaamaton voi olla?

♥ Kirjoitan valmiiksi työjuttua ja olen innoissani kuinka helposti tekstiä tulee kun projektikin on kiva.

♥ Hyppelen Kaylan treeniä sunnuntairuuhkassa Esport Bristolissa, ja mietin kuinka paljon ääntä ja puuskahduksia voi tulla kehonpainoharjoittelusta. Hiki valuu, osun hyppynarulla jatkuvasti kattoon, kolistelen ja huohotan. Tuntuu, kuin kaikki katsoisi, että tuo tyttö on yksi sekamelska.

♥ Teen ensimmäistä kertaa protskupannareita valmispussista. Ties kuinka useasti olen ollut aikeissa ostaa niitä Fastin pancake tuotteita, mutta aina epäröinyt ettei ne kuitenkaan ole hyviä. OLI NE. Nam.

♥ Poikaystäväni vaihtaa yrttitarhaani hiekat. Olin ostanut siemeniä sitruunabasilikasta punasikuriin, mutta se laittoi koko kasvattamon täydeltä itämään pelkkää Paksoita (Pinaattikiinankaalia). Silti ehkä suloisinta mitä tiedän.
Paksoisatoa odotellessa.

2 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lämpimät onnittelut Saaralle ja hänen miehelleen kihlauksesta!<3 Muutenkin kiva postaus, tykkään eniten sun blogissa ihan vaan näistä perus lifestyle-höpöttelypostauksista. Sä osaat kirjoittaa niin hauskasti, mulla on vähän ikävä niitä random kertomuksia auton alla olevista kissanpennuista ja hississä olevasta suklaapatukan paperista, sellaset postaukset on pelastanut useampaan otteeseen mun päivän:D

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Välitän onnittelut <3

   Ja kiva kuulla, kiitos! Itsekin tykkään eniten tehdä näitä höpöttelypostauksia ja kertoisin mielelläni kissanpennuista ja karkkipapereista enemmän jos niitä vain tulisi eteen! 😀 Haha, tuntuu, että arki on vain toimistoa, kuntosalia ja ruuanlaittoa. Vailla sen kummempia kommelluksia 😀 

Post A Comment