6 x MIEHENI HUOMAUTUKSIA

 

Pitkät parisuhteet ja pienet ärsyttävät asiat. Nämä kulkevat luultavasti enemmän käsikädessä kuin itse pariskunta. En tiedä teistä, mutta meillä ainakin usein huomautellaan samoista asioista. Ei näistä riitaa aikaiseksi saada, mutta pientä turhautumista ja humoristista väittelynjuurta jos ei muuta.

 

 

Kännykkä pois sängystä

”Se voi syttyä vaikka palamaan” -lauseen olen kuullut ehkä 857693 kertaa. (Kännykkä syttynyt palamaan 0 kertaa). Hauskinta tässä on, että en koskaan edes pidä kännykkää yön aikana sängyllä. Hetken se saattaa loikoilla kanssani tai eksyä tyynyn alle, mutta yöt se on lentokonetilassa pöydällä. 

Ainiin – lentokonetila öisin on myös mieheni vaatimuksia. 

 

Selkä suorana

Olen useasti kumartunut läppärini ylle mitä eriskummallisimmissa kiemuroissa. Ennen mieheni tokaisi möreästi jotain sen tyyppistä kuin ”ryhti” (tunsin itseni ihan alokaskokelaaksi), mutta ilmeisesti ärsyyntyneistä tuhahduksistani vinkin ottaneena, hän ei enää käytä sanoja, vaan kävelee vain ohi, ottaa hartioista kiinni, suoristaa selkäni ja kävelee pois. 

 

Älä kävele niin nopeesti!

Harpon kuulemma aina askeleen edellä. (Minun mielestäni mies taas on vähän löntystelijä). Minulla olisi ollut tähän loistava ratkaisu. Lämpimällä säällä voidaan löntystellä, kylmällä kipittää. 

 

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet pitää aina kääntää yöksi ylöspäin. Ymmärrän tämän kesäaikaan, kun valo tunkeutuu miltei talon rakenteista läpi, mutta eihän talvella huomaa mitään eroa. On niin saakelin pimeää, oli sälekaihtimet missä asennossa tahansa.

 

Aluslakanan petaaminen

Meidän klassikko. Siinä aluslakanassa kun on jonkinlainen ihan oma kiristystekniikkalajinsa. Joskus esitän, että osaan sen, joskus esitän että en. Riippuu olenko vaihtamassa lakanoita yksin vai mieheni kanssa. 

 

Pesuvuoron varaaminen

Mieheni pesee pyykkiä ihan pesulatahdilla. Yritä siinä nyt sitten pyykätä kun pesurumpu pyörittää toisen treenikamoja seitsemänä päivänä viikossa. Tästä syystä olenkin alkanut varailemaan pesuvuoroa. ”Mun pitää pestä tänään sit hei pyykkiä” on lause jonka kuulee mun suusta useasti, mutta se saattaa oikeasti tarkoittaa myös että ”haluaisin pestä pyykkiä, mutta en tiedä milloin ehdin, joten pyykkikone on varattu mulle seuraavat kolme päivää, tai muuten suutun kun mulla ei ole enää pikkareita”. 

Ja sitten kun viimein pesen, unohdan aina ottaa kuivaustelineen seinän ja pesukoneen välisestä kolosta, missä se pesukoneen linkoessa tärisee ja kolisee vasten seinää pitäen järjetöntä mekkalaa (jota en itse jostain syystä ikinä kuitenkaan huomaa).

Tämä saattaa ymmärrettävästi aiheuttaa lievää ärsytystä toisessa osapuolessa.

 

 

Millaisista arjen pikkuasioista teille huomautellaan parisuhteessa? 🙂

 

Tags:
10 Comments
 • Ava
  Posted at 13:04h, 13 marraskuun Vastaa

  ”Älä kävele niin nopeasti!” tätä mäkin saan kuulla ihan jatkuvasti. 😀 😀

  • julia
   Posted at 13:45h, 13 marraskuun Vastaa

   haha, ja kun jotenkin luulisi sen menevän ihan toisinpäin. Miehet ja niiden isot askeleet 🤔😂

 • Mimmu
  Posted at 13:47h, 13 marraskuun Vastaa

  Meillä on just toisin päin toi kävely, huomattavasti pidempi mieheni harppoo aina edellä ja usein kommentoinkin hänelle, että eikö hän kehtaa liikkua kanssani vai miksi pitää aina hiihtää edellä 🙂 Mä taidan muutenkin olla se pahempi huomauttelija, lähes päivittäin mies saa kuulla kommentteja siitä kun on jättänyt kaappien ovia auki, vaatteita lattialle yms. Hän myös usein hotkii ruokansa mistä jaksan häntä aina huomauttaa ettei ahmisi. Vastavuoroisesti saankin sitten kuulla usein olevani pirttihirmu ja muita yhtä mairittelevia nimityksiä 😀 Mutta nämä kaikki kuitenkin hyvässä hengessä ja pienellä kiusoittelulla 🙂

  • julia
   Posted at 15:00h, 13 marraskuun Vastaa

   haha 😂
   Jep, mäkin varmasti huomauttelen enemmän. Tiskit, vaatteet ym perus nalkutuslista repeatilla 😂

 • Kaisu
  Posted at 18:00h, 13 marraskuun Vastaa

  Hahaa ihania juttuja!
  Meillä mm väännetään välillä siitä kun ripustan pyykkejä kuivumaan, enkä ravista mieheni paitoja ennen pyykkitelineeseen laittoa, ilman ravistelua kuulemma rypistyvät 🤣🤣

  Ps, millä ohjelmalla oot muokannu nää kuvat?

 • Tiia
  Posted at 08:18h, 14 marraskuun Vastaa

  Meillä myös minä harpon edellä vaikka olen huomatavasti pienempi, rasittaa se löntystely vaikka todellisuudessa mun mies kävelee varmasti keskimääräistä nopeammin. Mun kävelytahtia on luonnehdittu juoksuksi 😀 Me kävellään tosi usein käsi kädessä, silloin mies hidastaa mua kädestä vetämällä, vähän kuin koiraa hihnassa 😀

 • Hanna
  Posted at 10:38h, 15 marraskuun Vastaa

  Apua, olet joskus jakanut reseptin lihapullista tomaattikastikkeessa ja nyt en löydä sitä! Onko sitä vielä olemassa?

  • julia
   Posted at 15:13h, 16 marraskuun Vastaa

   Hei, se on saattanut hyvinkin kadota blogin siirron aikana. Todella moni resepti jäi jonnekin bittiavaruuteen 🥵 Itsekään en nimittäin löytänyt sitä enää, harmi 😭

 • Taru
  Posted at 22:34h, 15 marraskuun Vastaa

  Hei mun kännykkä on oikeesti syttyny palamaan just sängyn päällä ollessa! En ite ollu just siinä sillon mut ihan kunnon tulipalon se sai aikaan… eli ei oo ihan turha huoli! 😬

  • julia
   Posted at 15:11h, 16 marraskuun Vastaa

   Eikä 😱 Apua, ihan kamalaa! Onneksi ei kuitenkaan käynyt vissiin pahemmin ja kiitos kun tulit kommentoimaan – nyt tiedän pitää kännykän kaukana sängystä (poikaystävän sana ei selkeästi ole yhtä painava kuin lukijan 😅).

Post A Comment