5 X NAURUKOHTAUS THAIMAASSA

 

1. Härski kirja

Mielikuvituspoikaystävä –kirja lähti reissulukemiseksi hetken mielijohteesta ja kirjan pienen koon takia. Tosin myöhemmin toivoin, että tuo banaanikantinen kirja olisi sisältänyt tuplamäärän sivuja, sen verran paljon sai korvat punaisina nauraa Henriikka Rönkkösen suorasukaiselle ja sensuroimattomalle huumorille. Piti lukea hotellin uima-altaalla aurinkotuoleilla loikoillessa poikaystävälleni ihan ääneen muutama kohta. Varsinkin osio menkat oli kiteytetty niin hyvin, että jokaisen miehenhän pitäisi se  lukea 😀

 

2. Et sitten osaakaan suppailla

”Kuinka vaikeaa se voi olla” oli kuuluisat viimeiset sanat kun poikaystäväni kantoi suppilaudan hotellimme rannalta aallokkoon.
Eihän se kovin vaikeaa olekaan jos sitä on tottunut peilityynellä mökkijärvellä kokeilemaan, mutta Thaimaan aallot toivat puuhaan mukavasti lisämaustetta ja nauroin kuollakseni kun näin miten melko isokokoinen poikaystäväjärkäle kerta toisensa perään kaatui aallokossa. Ja jos en nähnyt niin kuulin kyllä. Loiskis ja pläts muutamien voimasanojen saattelemana kertoi ettei laudalla pysytty montaakaan sekuntia.

 

3. Kerro vitsi

Meillä on tapana pelata hölmöä peliä kun olemme kahdestaan illallisella. Mitä hienompi ja romanttisempi illallinen, sen parempi.
Peli menee yksinkertaisuudessaan niin, että kerromme vuoronperään vitsin ja se kummalla pettää pokka häviää.
Thaimaassa poikaystävän synttäri-illallisella pelatessamme tätä peliä oli lisämausteena se, että toinen sai päättää kenestä vitsi piti kertoa. Kävimme läpi yhteisiä tuttuja ja keksimme mitä eriskummallisempia juttuja. Häviän tämän pelin aina, mutta ei sillä ole väliä koska saan nauraa aina maha niin kippurassa. Yleensä omille vitseille tietenkin eniten.

 

4. Pikkaritsa

Joko alatte pitää meitä ihan 15-vuotiaina? Ei hätää viimeistään tässä kohtaa laskeudutaan vieläkin lapsellisemmalle tasolle. Olen nimittäin n. kolme vuotta sitten keksinyt upean pelin nimeltä Pikkaritsa. Nimensä mukaisesti pikkareista tehdään ritsa (parhaiten tähän soveltuvat joustavat pitsistringit) ja niitä sitten venytetään niin, että toisen käden peuklon ympärille viritetään pikkareiden toinen pääty ja toisella kädellä venytetään pikkareiden toisesta päädystä. Peukalo toimii samalla vähän niin kuin tähtäimenä ja lopulta pikkarit päästetään irti niin että ne lentävät irti peukalosta kohti ”maalia”. Kohteena voi toimia vaikka tyhjä tölkki (tai kuten meillä aurinkorasvapurkki) panoksena voi olla mitä tahansa. Kierroksia niin monta kuin haluaa.
Mielestänihän peli ihan hulvaton, koska voitan siinä ihan joka ikinen kerta.

 

5. Sisilisko rantakassissa.

Sisiliskothan ovat mitä söpöimpiä olioita, mutta eivät juuri sillä sekunnilla kun hämärtyvässä illassa yrität kaivaa rantakassistasi avaimia ja luulet sinne vahingossa kömpinyttä liskoa avaimenperäksi. (Sattumoisin hotellin avaimissa oli sellainen puinen pitkula avaimenperä). Ai että sitä kiljaisun voimakkuutta kun ”avaimenperä” luikerteleekin käsistä, kassi lentää nurmikolle ja tämä hysteerinen muija hyppelee vieressä ihan säikähtäneenä kenguruna. Lisko pääsi onnellisesti pois loukusta, minkä jälkeen minä nauroin kyykyssä hepulin kourissa ja pissat housuissa varmaan kymmenen minuuttia. 

 

 

P.s Kiitos kaikille edelliseen postaukseen vastanneille. Teidän tarinat kyllä nauratti, hymyilytti ja herkistytti. Teki mieli heti lähteä  poikaystävän kanssa treffeille <3

6 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei Julia 🙂 Saanko kysyä mikä huulituote sulla on edellisen postauksen kuvissa (meidän ensitapaaminen)? Vai onko luonnostaan näin kaunis sävy? Kiitos.

  -M

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Heei 🙂 En käytä huulissa mitään muuta kuin kevyesti huultenrajauskynää (millä väritän myös huulien rajojen lisäksi kynällä myös itse huulia).

   Käytössä tällä hetkellä Lancomen Lip liner. Kynä ja sen sävy näkyy tässä postauksessa:

   https://www.cosmopolitan.fi/blogit/julia-toivola/6-x-suosikki-kosmetiikk

   <3

 • Kiti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hih, ihana postaus! Kivaa kuulla että muillakin on tuollaista ei-aina-niin-vakavaa-ja-aikuista. 😀 Lapsenmielisyys täytyy säilyttää!

  Ja nää kuvat!! jälleen kerran. <3

  -K-
  http://kitibeauty.blogspot.pt/2017/12/mita-on-luonnonkauneus.html?m=1

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitos ihana <3 Ihan samaa mieltä ettei tarvitse olla niin vakavaa – pääasia että on hauskaa! 😀

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tätä postausta oli niin ihana lukea <3 elämässä pitää osata nauraa!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ihana kuulla että pidit 😍 mikään ei ole niin rentouttavaa kuin kunnon naurukohtaus 😂😍❤️

Post A Comment