YSTÄVÄNPÄIVÄ ETELÄ-AFRIKASSA

 

Huomenna on ystävänpäivä ja erityisen ihana sellainen, nimittäin tänä vuonna saan viettää sen parhaan ystäväni Saaran luona Etelä-Afrikassa nuuhkien hänen vastasyntynyttä vauvaansa. Olen niin odottanut, että pääsen näkemään pikku Leonia ♥
Kaiken lisäksi poikaystäväni on myös mukana matkassa, joten aikamoisessa sydänkuplassa ja upeissa maisemissa me vietellään huomista.

Lähdetään tänään matkaan ja saavutaan juuri ystävänpäiväksi Kapkaupunkiin – jonne jäämmekin muutamaksi viikoksi tuijottelemaan uutta perheenjäsentä ihan sydänsilmäisinä emojina. 

Tulin tässä miettineeksi, että aika monia virstanpylväitä pitkin olen loikkinut Etelä-Afrikassa ystäväni matkassa. Jo yli kahdeksan vuotta Saara on asunut Etelä-Afrikassa ja siellä on tullut koettua yhdessä kaikenlaista. On vietetty jouluja, synttäreitä, lukuisia uudenvuodenjuhlia, polttareita, häitä ja nyt tästä eteenpäin mukana matkassa on myös pikkuvauva!

En malta odottaa että päästään yhdessä tallailemaan taas uusia polkuja 🙂

 

 

Ihanaa ystävänpäivää kaikille jo etukäteen.

Tags:
8 Comments
 • Saara
  Posted at 06:55h, 14 helmikuun Vastaa

  http://juliatoivola.com/ilmastonmuutos-mietityttaa-taallakin/

  Aika monta kuukautta tuo näyttikin mietityttävän… vai onko niin että tilanne nollataan aina vuoden alussa, ja kun on ensin lennellyt jatkuvasti lomalta toiselle voi loppuvuodesta taas kerätä pisteitä ilmastotiedostavuudellaan?

  • Been there
   Posted at 17:08h, 15 helmikuun Vastaa

   Älähän nyt, negatiiviset kommentit Julia ottaa ”asiattomina” koska haluaa pitää kommenttiboksin ”positiivisena”. Kritiikki on ikävä asia kun sitä ei osaa ottaa vastaan.

   • Mrs T
    Posted at 11:28h, 16 helmikuun Vastaa

    Jännä juttu, mun mielestä taas Julia ottaa todella hienosti vastaan saamansa kritiikin eikä lähde mukaan lapselliseen juupas-eipäs väittelyyn tai ala agressiivisesti puolustaa asiaansa ”mun mielipide”-argumentilla, kuten jotkut bloggarit. Joskus kritiikin voi myös jättää huomiotta, jos kokee, että on asiasta mielipiteensä jo ilmaissut, kuten mun mielestä tässäkin tapauksessa on. Ensimmäisen kommentoijan linkkaamassa postauksessa ei kai sanottu, että ”en tule enää koskaan lentämään”..

    • julia
     Posted at 16:30h, 25 helmikuun Vastaa

     ☺️ kiitos ihanasta asiallisesta kommentistasi Mrs T.
     Pahoittelut, että näin sen vasta nyt! Jotenkin tämän postauksen kommentit menivät ihan ohi :/

 • Pinja Mitrovitch
  Posted at 12:22h, 15 helmikuun Vastaa

  Hei ihana!

  Ja mitkä kuvat, niin kauniita 🙂 Ystävät ovat kyllä kliseisesti elämän suola ja parhaan ystäväni asuessa Portugalissa, sinne on aina spesiaalia palata. Se tuntuu tavallaan toiselta kodilta, koska Lissabonissa pääsee tekemään niin tavallisia juttuja. Nytkin tätä kirjoittaessa toivon niin, että makoilisin rannalla ystäväni kanssa, mutta toki aurinkoinen päivä Helsingissäkin kelpaa.

  yst. Pinja Mitrovitch // http://www.pinaycoco.fi

  • julia
   Posted at 16:06h, 15 helmikuun Vastaa

   Jep, täysin samaa mieltä ☺️🤗
   Täällä on kyllä niin hyvä olla. Ihan toinen koti ❤️

 • Milla
  Posted at 16:32h, 18 helmikuun Vastaa

  Ihania nämä kuvat aina, jotenkin en ole aiemmin ollut kiinnostunut Afrikasta maanosana matkailun kannalta Egyptiä lukuunottamatta, mutta kuvat Kapkaupungista ovat ihan huikeita! Teidän ystävyys on kyllä hyvä esimerkki siitä, että ei haittaa vaikka toinen asuisi toisessa maassa. ❤️ Tutustuin itse eräässä Guest Homessa Suomessa Etelä-Korealaiseen naiseen ja innolla odotan, että tapaamme taas joko Suomessa tai hänen kotonaan. Meillä hän onkin jo käynyt, mutta pitää jossain välissä käydä vastavierailulla. 😍🌷

  • julia
   Posted at 11:30h, 19 helmikuun Vastaa

   Kapkaupunki on ihan lemppari <3 Niin ihanat maisemat ja paaaaljon hyviä rabvintoloita ja vaikka mitä aktiviteetteja 🙂 Todella monipuolinen ja kaunis kohde. Olen aika onnekas kun olen saanut ystäväni kautta kaupunkiin niin hyvin tutustua ❤️

   Etelä-Korea kuulostaa ihanalta, haluisin joskus itsekin käydä ☺️

Post A Comment