YKSI KAUNEIMMISTA HOTELLEISTA – THE SIAM BANGKOK

 

Kauneimmista minulle. The Siam. Ehdottomasti. Jos minut olisi päästetty tänne pienenä temmeltämään, olisin piilloutunut banaanilehtipuskaan, enkä olisi koskaan suostunut pois. Siis katsokaa noita käytäviä, kasveja, suihkulähteitä! Kuin pieni taikametsä hotellin sisällä. 

Nyt aikuisena moinen käytös ei valitettavasti ollut mahdollista. Vaikka hotelliin piiloutuminen kävi kyllä mielessä. Sen sijaan koitin nauttia jokaisesta sekunnista, mitä saimme hotellissa kahden päivän aikana olla. Kiersin kaikki hotellin käytävät, ihastelin koriste-esineitä – niitä oli ihan joka puolella. Hotellin omistaja kuulemma kerää taidetta. Hypin sängyllä, otin kylpyjä, söin kuivattuja banaanilastuja huoneen sohvapöydältä. Tilasin aamiaisella vohveleita. Kävin hotellin jokaisessa kerroksessa, ja kirjastossa ja leffahuoneessa. Silittelin kasveja ja kokeilin vettä suihkulähteestä, ja toisesta, sekä kolmannesta. Ihan 5-vuotiaana olin tunkemassa joka paikkaan sormia.

Hotelli oli kallis. Tiesin, että en luultavasti tulisi ihan heti näkemään enää sitä, mutta jos tulisin, luultavasti hengailisin vain hotellilla. Nyt meillä oli niin paljon ohjelmaa, että ehdimme viettää vain aamut ja illat hotelli Siamissa. Tällainen miljööhän vaatii itselleen päivästä 24-tuntia! 

The Siam onkin täydellinen pakopaikka Bangkokissa. Hotelli ei sijaitse ihan keskustassa, vaan Chao Phraya joen vieressä historiallisella Dusit alueella. Lähellä kauniita temppeleitä ja palatseja. Hotellin omalta laiturilta lähtee myös private speedboat shuttle Bangkok’s Sathorn Central Pier laiturille. Matka kestää n. 25 ja on kätevä tapa päästä mitä kauneinta reittiä keskustaa ilman lisäkuluja. 

Mutta nyt. Annetaan kuvien kertoa enemmän tästä hotellista.

 

 

P.s kuulin huhua, että hotellilla on vakkariasikas jenkeistä. Herra, joka on yöpynyt The Siamissa 74 kertaa ja aina samassa huoneessa. Ei yhtään hullumpi valinta häneltä. 

P.p.s Kuulin myös huhua, että The Siamin spa on siitä erikoinen, että siellä on myös tatuointiartisti. Samaisella viikolla kun me yövyimme Siamissa, oli kokonainen perhe käynyt ottamassa itselleen samanlaisia tatuointeja. Eipä tuokaan yhtään hullummalta idealta kuulosta. 

Sanomattakin selvää, että tykkäsin The Siamista 😍

 

*Matka toteutettu yhteistyössä Tourism Authority of Thailand kanssa

6 Comments
 • Emilia
  Posted at 09:01h, 09 lokakuun Vastaa

  Oih, näyttää ihanalta paikalta!! Tästä postauksesta tuli (matkakuumen lisäksi) mieleen, että haluaisin kuulla lisää sun tatuoinneista 🙂 Onko niitä kuinka paljon ja onko jollain niistä joku erityinen merkitys sulle? Vai kaikilla? Haluaisitko kertoa niistä lisää? <3

  • julia
   Posted at 07:33h, 13 lokakuun Vastaa

   Hei, olenkin joskus aikoja sitten niistä kirjoitellut, mutta ehkä olisi uusinnan aika! Kiitos postaustoiveesta 🙂

 • Huong Quach-Alastalo
  Posted at 13:10h, 13 lokakuun Vastaa

  Eksyin vähän aikaa sitten siun blogiin ja pakko sanoa, että sulla on hitsin hauska tapa kirjoittaa 🙂 pilke silmäkulmassa ja hanskat aivan hukassa. Toimii Miun makuun täysin vaikka aiheet ovatkin ehkä hieman liian mainostoimiston tapaisia. Mielellään lukisi ihan niitä siun mietteitä, koska sieltä tuntuu olevan vaikka mitä aarteita. Be proud. Kaikilla ei ole tuollaista lahjaa 🙂

  • julia
   Posted at 17:34h, 14 lokakuun Vastaa

   Voi ei 😍😭❤️ Niin ihanasti sanottu. KIITOS. Et tiedäkään miten kiva fiilis tästä sinun kommentistasi tuli. Ihana olet ❤️ Ja kiitos tsempistä kirjoittaa enemmän omia höpinöitä, pitää kaivaa mietteitä enemmän esiin nyt mahd. pian 😍
   Ihanaa sunnuntaita sinne☺️

 • Huong Quach-Alastalo
  Posted at 21:54h, 17 lokakuun Vastaa

  Päivän hyvä työ tehty 😀 ei kai. Kiva antaa palautetta mikä ilahduttaa ja toivon mukaan auttaa. Siun kirjoitustyyli on vaan niin huvittavaa (hyvällä tavalla), että on ilo lukea juuri niitä höpinöitä. Ole vaan vapaasti 5v ja tunkea kädet joka paikkaan. Sitä täydempi elämä on 👣
  Toi voi ymmärtää kahdella tavalla mut ehkä käsität pointin 😁

  • julia
   Posted at 12:02h, 18 lokakuun Vastaa

   Ihana olet, kiitos 💕

Post A Comment