YHDESSÄ, MUTTA ERIKSEEN

kaupallisessa yhteistyössä DNA:n ja Indieplacen kanssa

 

Kännykkäni on normaalia enemmän kiinni laturinpiuhassa. Ruutuaika on tuplaantunut ja kalenterissa lukee vain videopalavereita. Viikonloput vietetään etätreffeillen ystävien kanssa erilaisten applikaatioiden avulla ja arkisin hikoillaan olohuoneessa, tuijottaen treeniohjeita kännykän ruudusta. Langattomista Galaxy Buds kuulokkeista kuuluu tutun valmentajan ääni. Tulee kotoisa olo. Melkein kuin olisi omalla salilla.

Elämme nyt erikoista aikaa ja sitä Saulin kuuluisaa vähemmän fyysistä, mutta enemmän henkistä läheisyyttä haetaan nyt älylaitteiden avulla. Kun kaikki yhteydenpito tapahtuu teknologian avulla, ei olekaan enää pahe maata lauantai-iltaa sohvalla puhelin kourassa tuntitolkulla. Päinvastoin siitä on tullut se ihana hetki, kun linjoilla on paras ystävä ja kummipoika Etelä-Afrikasta, tai koko ystäväporukka Suomesta. Kippistelette, pelaatte pelejä, vaihdatte kuulumisia, mutta kaikki omilta sohvilta käsin, verkkareissa.

 

 

Kuten sanoin puhelin on aika kovassa käytössä. Vaatii hieman enemmän laturia ja ruutuaika hipoo taivaita, mutta se on nyt täysin sallittua. Ja enpä ole muuten koskaan ollut näin iloinen, että minulla on kourassa toimiva älypuhelin Samsung Galaxy Note 10+ ja korvissa Samsung Galaxy Buds-kuulokkeet, joiden avulla voi pitää yhteyttä läheisten kanssa.
Olen muuten huomannut, että miltei kaikki applikaatiot ja yhteydenpitotavat toimivat paremmin kuulokkeiden avulla. Ääni kuuluu paremmin eikä rätise. Langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet ovat olleet muutenkin iso helpotus niin töiden, ystävien ja treenien kanssa.

 

 

Voittamattomia kombinaatioita kuulokkeiden kanssa ovat mm:
– Juoksulenkki ja energisoiva musiikki korvissa ja saa askeleen tuntumaan lennokkaammalta.
Pidän myös siitä, että Budsien kosketusalustan kautta on mahdollista vaihtaa kappaletta, vastata puheluihin ja käyttää äänikomentoja. Ei siis tarvitse kesken juoksun hidastaa vauhtia ja alkaa kaivaa puhelinta taskusta.

– Kotona siivoaminen/puuhastelu, äänikirjat tai podcastit korvissa. Edes imuri taustameluna ei haittaa, sillä adaptiivinen kaksoismikrofoni vähentää ympäristön ääniä.

– Kotitreeneissä valmentajan kannustus kuuluu tehokkaampana ja Budsien muotoilu on sen verran hyvä, että ne pysyy korvissa vaikka hyppisit burbeita.

– Videochateissa ystävien äänet ei rätise ja palaverit sujuu helposti ilman taustamelua.
Yhdellä latauksella voi käyttää kuulokkeita kuusi tuntia, eli ei haittaa vaikka treffit ja palaverit venyisi monta tuntia.

– IG-live kokkailuja katsoessa ei kuulisi mitään ohjeita siinä kaikessa pannujen paiskomisessa ja liesituulettimen hurinassa ilman kuulokkeita.

 

Tsekkaa DNA:n sivuilta TÄÄLTÄ tarjous, jossa Samsung Galaxy Note10 ja 10+ ostaja saa Galaxy Budsit kaupan päälle.

 

 

P.s muistathan puhdistaa myös kuulokkeet oikeaoppisesti ja kunnolla.
Kuulokkeet voivat olla aikamoinen bakteeripesä ja myös äänenlaatu pysyy parempana kun turhat roskat on putsattu pois kuulokkeista.

  • Käytä pehmeää, kuivaa ja nukkaamatonta liinaa.
  • Irrota kuulokkeen silikonipäällinen ja putsaa myös se liinalla tai vanupuikolla.
  • Puhdista mikrofonien ja kaiuttimien verkot varovasti kuivalla vanupuikolla tai harjalla.
  • Puhdista myös latauskotelo pehmeällä, kuivalla ja nukkaamattomalla liinalla ja poista mahdolliset roskat liitännästä puhtaalla, kuivalla ja pehmeäharjaksisella harjalla.

 

No Comments

Post A Comment