VOISIPA KUUNNELLA HILJAISUUTTA

 

Meteli ei yleensä haittaa minua. Puheensorina, ratikkakiskojen kolina, musiikki, koira, lintu, moottoritie tai vauva. Telkkarikin aina pauhaa kotona taustalla, se on jotenkin rauhoittavaa.
Mutta joskus tekisi mieli painaa kaikelle pausea. Varsinkin silloin kun pitää keskittyä, mieli ottaa yllättävän paljon ärsykkeitä kaikesta. Kuulet tuolin narinan, askeleet käytävässä, jokaisen sanan.

Sanoinkin Kiralle muutama päivä sitten toimistolla, kaivaessani kuulokkeita millä peittää toimistohulinan, että voisinpa kuunnella hiljaisuutta. Olisipa kappale mikä ei kuulostaisi miltään, mutta jos se olisi tarpeeksi kovalla se peittäisi alleen kaiken muun hälinän. Siis kappale pelkkää hiljaisuutta.
korvatulpat ja kuulosuojaimet eivät tietenkään ajaisi samaa asiaa. Kappale pelkkää hiljaisuutta olisi paljon rauhoittavampaa kuin tukitut korvat 😀

 

No, melkein samaa asiaa (linnunlaululla säestettynä) ajaa myös mökkiviikonloppu. Tultiin tänne poikaystävän kanssa kahdestaan pakoon kaupungin hulinaa ja rentoutumaan, ja pakko hehkuttaa – hiljainen saarimökki on todella tehnyt taikansa.

Järvivedellä mökkisaunassa pesty tukka, lasi viiniä ja takka, rantahiekalla voitettu mölkky, mökkitiellä juostu lenkki, nuotiolla kypsennetty ruoka ja mökkipihalta kerätyistä sienistä tehty sienikastike oman maan perunoiden kanssa? Voisiko mikään olla parempaa. Voin rehellisesti sanoa, että nukuin viime yön paremmin kuin viikkokausiin ja aamulla herätessä halusin yllätyksekseni jopa joogata. Youtube videon ohjeistuksella aamujoogan kuistilla (en koskaan joogaa yksin) ja takaisin peiton alle juomaan aamukahvia.

Suupielet ovat korvissa <3 

7 Comments
 • Rliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuullostaa juuri siltä mistä itsekkin haaveilen! Kesä on ollut paikasta toiseen viipottamosta ja juhlimista että olisin niin onnellinen juuri tuollaisesta weekendistä💜

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hieman sama täällä 😅 Tuli mökkiviikonloppu niin tarpeeseen, huh 🙏🏼

 • Taija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi miten hieno kuva toi savunpuhallus by sun poikaystävä 😍 Upea!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Eikö <3 3 <3 Itsekin hypin ihan innoissani kun sain napattua auringonsäteet, liekit, tuhkatuulen, savun ja poikaystävän yhteen kuvaan 😀 hahah kamerailoja!

 • Mrs T
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulla on aina upeita kuvia, mutta nämä on nyt erityisupeita, tuo tunnelma ja miljöö ja mökkikuteet, ihana!!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Heii! Ihana kuulla, kiitos 🙂 <3 

   Poikaystävän perheellä on niin kaunis mökki, siellä kelpaa kuvailla 🙂

 • Sande
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täällä maalla hiljaisuutta pystyy kuuntelemaan 🙂 Koiraa lenkittäessä on ihana pysähtyä hetkeksi metsätiellä, kun koira nostaa koipea ja olla hetki paikallaan ja todellakin vaan kuunnella sitä äänetöntä hiljaisuutta syksyn kuulaana sunnuntai aamuna tai illan hämärässä tähtitaivaan alla.

Post A Comment