VILLAMME UBUDISSA

 

Miltei viikko reissua jo takana ja täällä loikoillaan jo toisen majoituksen sängyssä, mutta ennen kuin aloitan Balitarinat kunnolla, niin ajattelin laittaa postausta tästä meidän Ubudin Villasta. Se keräsi niin paljon kyselyitä Instagramin puolella, että ansaitsee kai ihan oman postauksensa. 

Löysin villan ensin AirBnb sivuilta, mutta onneksi ennen varausta tsekkasin vielä löytyisikö samaa villaa myös muilta sivuilta. Nimittäin löytyihän se Agodan sivuilta (nimellä Villa Tirta Padi 3) ja paljon halvemmalla. Agodalla oli jokin tarjous juuri menossa ja samainen villa oli varattavissa sieltä jopa muutaman satasen edullisemmalla hinnalla.
Jes! (Olen kunnon majoitustarjoushaukka). Lopulta hintaa tuli viidelle yölle n. 800€ mikä ei ollut kuuden hengen kesken jaettuna lopulta kovin paljoa. (Viisi yötä per tyyppi n. 133 euroa). 

Villa ei ollut ihan Ubudin keskustassa, mutta lähellä sitä. Kävellen sai tarpoa 15-30 minuuttia – riippuen siitä, mitä pitää Ubudin keskustana, mutta kymmenessä minuutissa pääsi jo vilkkaammalle kadulle, missä oli kauppoja, hierontapaikkoja, kahviloita, sekä ravintoloita.
Toki skootterilla matka olisi taittunut kätevämmin, mutta vain minä ja siskoni poikaystävä osataan ajaa skoottereita, joten kahdella mopedilla ei ihan kuusihenkistä porukkaa kuskailla. 

Enimmäkseen siis käveltiin. Ja se oli ihanaa. Tykkäsin tutkia itselleni uusia Ubudin kujia ja syödä hieman syrjäisemmissä ravintoloissa. Aamiaispaikkaa ei myöskään tarvinnut erikseen metskata, nimittäin villaan tultiin tekemään joka aamu aamupala. Tämä on hyvin yleinen käytäntö useammassa villassa ja vaikka aluksi ajattelin, että tuntuu hassulta jos henkilökuntaa pyöri aamulla keittiössämme kokkailemassa, siihen tottui jo heti ensimmäisenä aamuna. Nämä tyypit oli todella mukavia ja rentoja. Läheteltiin whatsapp-viestejä milloin mistäkin aamupalatoiveista, kuljetuksista ja unohdetuista avaimista. (Balilla kaikki toimii Whatsappilla).

Myöskin itse villa oli oikein toimiva. Kolme makuuhuonetta, missä jokaisessa oma vessa, maisemat riisipellolle, olohuone, mukavat sängyt, keittiö, uima-allas ja ulkosuihku.

Vuokraisinko uudestaan? Luultavasti en 🙂 Vaikka villassa ei ollut mitään vikaa, niin se ei myöskään ollut voittamaton majoitusvaihtoehto, jonne olisi ihan pakko palata –  ja sen lähikujat tuli viidessä päivässä niin hyvin koluttua, että seuraavan kerran ottaisin villan uusista maisemista.

 

Nyt ollaan Lembonganilla ja puolestaan ihan erilaisessa rantahotelli majoituksessa. Haluatteko lisää reissulta majoituspostauksia vai skipataanko ne jatkossa? 🙂

6 Comments
 • Mira
  Posted at 21:57h, 04 maaliskuun Vastaa

  Tosi kivan näköinen villa ja olipa ihanan rehellinen postaus, ehdottomasti lisää majoituspostauksia siis 🙂 Nauttikaa reissusta! Bali on niin ❤️

  • julia
   Posted at 09:22h, 05 maaliskuun Vastaa

   Kiva kuulla 😍 Laitetaan siis lisää tulemaan!

   P.s Bali on todellakin niin ❤️
   Vielä viikko aikaa, mutta panikoin jo nyt, etten halua lähteä 🙈

 • Merja
  Posted at 11:32h, 09 maaliskuun Vastaa

  Kyllähän tuo vahvasti lomalta näyttää, valoa ja lämpöä. Kateellisena täällä katselen ihanan rentoa asumustanne. Oma loma olisi huhtikuun puolessa välissä ja reissu varattu, ellei Korona?

  • julia
   Posted at 06:48h, 14 maaliskuun Vastaa

   Lomalta se tuntuikin 😍 Pitkästä aikaa!
   Ja hitsi, huonolta näyttää kyllä matkustustilanne nyt koronan takia🙁 Parempi tosin olla terve ja turvassa ja auttaa tilannetta sillä että ei matkusta, mutta tuntuu varmasti kurjalta kun kauan odotettu loma peruuntuu.

 • Eveliinalivin
  Posted at 11:50h, 13 maaliskuun Vastaa

  Joo lisää ja aina! Olen vuosien aikana ollut jo useammassa vinkkaamassasi hotellissa maailmalla 🙂

  • julia
   Posted at 06:46h, 14 maaliskuun Vastaa

   Oho! Oletko? Wau😍 Toivottavasti on ollut hyviä kohteita ☺️

Post A Comment