VIIKON PÄÄSTÄ AFRIKASSA

 

Mihin tämä aika katoaa? Juurihan me oltiin Kapkaupungissa nuuskimassa vastasyntyneen pikku kummipoikani Leonin päälakea ja nyt matkaamme sinne syömään jo samaisen pikkutyypin 1v-synttärikakkua.

Matkalaukussa on jo suomea puhuva leikkijuna, tillimaustetta ja Fazerin suklaata. Olen niin innoissani että tekisi mieli pakata kaikki loputkin tavarat. Tämä on ties mones miljoonas kertani Kapkaupungissa, mutta jep – edelleen ollaan ihan yhtä intopiukeena. 

Saavumme juuri sopivasti syntymäpäiväjuhliin ja jäämme vielä pariksi viikoksi. Tällä kertaa suunnitelmissa käydä myös Kapkaupungin ulkopuolella katsomassa villieläimiä ja pelaamassa golfia (kuulostipa oudolta yhdistelmältä). Joka tapauksessa pieni minireissu reissun sisään myös tulossa. Aurinkoa, hyvää ruokaa, tilkka viiniä lasissa ja vieressä paras ystäväni ja Leon kummipoika. Eipä sitä muuta lomalta tarvita <3

 

 

Tags:
4 Comments
 • Jenni
  Posted at 20:37h, 16 tammikuun Vastaa

  Todella kauniita kuvia jälleen kerran <3 Haluaisin itsekin vielä joku päivä päästä käymään Afrikan mantereella 🙂 Jouluna kävin Cap Verdella, joten lähellä oli haha.

  • julia
   Posted at 17:42h, 17 tammikuun Vastaa

   Kiitos <3
   Ja suosittelen - jos vain tulee mahdollisuus, niin ehdottomasti Kapkaupunkia 🙂 Niin monipuolinen ja kaunis paikka. Ja hyvää ruokaa 😍

 • Sanna
  Posted at 18:28h, 17 tammikuun Vastaa

  Millä lennoilla lennätte? Ja lippujen hintaa suunnilleen? Mikä on hintataso paikan päällä? Onko turvallista?

  • julia
   Posted at 17:54h, 18 tammikuun Vastaa

   Nyt mennään Turkish Airlinesillä, mutta useimmiten olen lentänyt Qatarilla ja toisinaan myös British Airwaysillä 🙂
   Lippujen hinnat heittelee tosi paljon 400-900€ joten kannattaa odotella tarjouksia. Näistä lennoista me maksettiin 420€
   Hintataso paikan päällä on Suomea edullisempi, mutta ei kuitenkaan mitenkään överi halpa. Riippuu vähän mitä ostaa. Hotellit on aika kalliita.

   Turvallista on jos liikkuu turistialueilla. Iltaisin ei kannata yksin kävellä missään syrjäkaduilla.

Post A Comment