VIIKKO PUHELINKUVINA

• Viime viikosta meni suurin osa toimistolla. Otin aikaa, että minulla kestää kävellä kotiovelta toimisto-ovelle tasan kaksi ja puoli minuuttia. Ei ihme, että tulee käytyä. (Istun nytkin täällä, vaikka kello on jo yli seitsemän illalla).
• Toimistomme on myös täytetty erilaisilla hihhulitavaroilla. Löytyy kristallia, intuitiokortteja ja Kriseldan yrttisavuvälineet, joilla ilmeisesti puhdistettiin toimisto huonoista energioista.

 

• Keväiset kadut. Voiko olla parempaa fiilistä kuin kävellä puhtailla kaduilla auringon lämmittäessä pitkästä aikaa poskia?
• Annikan innoittaman Curly Girl -metodi testissä. Tuntuu samalla sekä helpottavalta, että hankalalta. Luonnonkiharat näyttävät minusta helposti suttuisilta, mutta toisaalta tuntuu ihanalta antaa niiden vain olla luonnollisina.

 

• Ehkä elämäni ensimmäinen leo-kuosinen vaatekappale. Kesti hyvin kauan tottua tähän printtiin. Se näytti kivalta (hillityissä määrin) muiden päällä, mutta heti kun itse puin, niin tuntui kun olisin karannut viidakosta.

 

• Isabella Löwengripin paneelikeskustelua Andiata -liikkeessä kuuntelemassa. Isabellan mukaan hänen somemenestyksensä salsiuus on inspiroida ja olla samaistuttava – mutta ei koskaan samaan aikaan.
En osaa päättää mitä mieltä olen tästä Ruotsin kohutusta bloggaaja-yrittäjästä, jolla on takanaan aikamoinen menestystarina (ja Isabellahan on vasta 28!). Isabellalla oli todella hyviä pointteja ja arvostan hänen uraansa, mutta samalla särähti korvaan esim. Lentely yksityiskoneella.

 

• Tämän hetken suosikki luomiväripaletti. Nakedin uusimmassa reloaded paletissa on kaikki sävyt sellaisia mitä voisin luomiini suhia. Erittäin pitkäkestoinen ja runsaspigmenttinen paletti 👌🏻
• Olen viimeksi ottanut uusia lävistyksiä joskus teininä, mutta yhtäkkiä sain päähäni, että haluan kolmannen korvannipukkaan ja yhden vielä ylös korvarustoon. Tekijä oli Amsterdamista tullut vieraileva lävistäjä ja hän sitten innostui niin kovasti ”harvinaisen tasaisesta ”korvarustostani, että ehdotti flat (vai outer conch?) nimistä lävistystä perinteisemmän helix- lävistyksen sijaan. Eli koru on enemmän korvan sisällä.
Tykkään tästä 🙂

 

• Meillä oli sunnuntaipäivänä minikoiria hoidossa ja koti tuntui yhtäkkiä niin kotoisalta! Tassujen kipitysääni pitkin lankkulattioita ja päikkäreille nukahtaminen molemmat koirat kainalossa.
Koirakuume on kova, mutta emme millään osaa päättää edes rotua – vaiko sitä, että otettaisiinko rescue / kodinvaihtajakoira.

 


• Mattoja, mattoja mattoja. Koko viikonloppu meni mattokaupoilla ja tuntuu, että olen nähnyt kolmen päivän aikana tuhansia erilaisia mattoja. Meille oli selvää, että haluttiin iso käsinsolmittu klassinen matto, mutta nämä ovat tietty hintavia ja tuntui ettei mistään löytynyt sitä oikeaa kokoa juuri oikeassa sävyssä. Parastahan oli kun lähikadun mattomyyjä raahasi meille erilaisia mattoja testiin, niin saatiin paremmin ideaa mikä sopii juuri meidän olkkarin väreihin.
Musta tuntuu, että oikea matto alkaa nyt vihdoin hahmottua 🙂

 

Tags:
9 Comments
 • Mmuksu
  Posted at 23:20h, 25 maaliskuun Vastaa

  Mäkin yritin kaks vuotta sitten ottaa lisää reikiä korviin, mutta molemmat tulehtu ja yli puolen vuoden sinnittelyn jälkeen annoin periksi ja otin molemmat korut pois, kun ei ne parantunu ollenkaan. :/ Ärsytti ja ärsyttää kyllä edelleen, kun nyt siinä on arvet ja ilmeisesti niiden kohdalle ei voi enää ottaa uusia, tai näin olen ymmärtänyt…?

  Tuntuu, että kommentoin kohta joka postaukseen. 😀

  • julia
   Posted at 13:49h, 26 maaliskuun Vastaa

   eikä! 😱 Voi harmi!
   Hahah hyvä vaan, että kommentoit ja hyvä, että kerroit niin pidän nyt ekstrahuolta näistä omista lävistyksistä. Toiv parantuu ilman ongelmia 😓

 • Merja
  Posted at 09:26h, 27 maaliskuun Vastaa

  Matoista puheenollen, ne on tosi vaikeita. Toi malliksi raahaaminen on hyvä juttu, koska vasta kotona omien seinien sisällä näkee sopivan koon ja mieleisen värisävyn. Olen roikottanut valaisimiakin ees taas liikkeestä kotiin. Huonekalut olis sama juttu, sohvankin koon voi oikeastaan arvioida vasta kun se omalla paikallaan kodissa. Mutta sohvan edestakainen rassaaminen ei oikein onnistu.

  • julia
   Posted at 20:27h, 27 maaliskuun Vastaa

   Mietin juuri kehtaanko pyytää viereisestä sisustusliikkeestä sohvapöytää kotiin testiin 😀 haha en luota yhtään omaan visiooni enää. Se mikä näyttää niin ihanalta netissä/liikkeessä, saattaa näyttää yhtäkkiä ihan isolta perunalta meidän olkkarissa 😂😬

 • Nimetön
  Posted at 21:45h, 28 maaliskuun Vastaa

  Mitää, Isabella Löwengrip on vasta 28? Asun Tukholmassa ja täällä hän on tietysti todella pinnalla myös mm. tuon lentämisen takia, mutta olen aina luullut että hän on lähemmäs 40 v 😀 kiitos tästä infosta!

  Tällaiset arkipostaukset on muuten ihan parhaita 🙂

  • julia
   Posted at 19:04h, 29 maaliskuun Vastaa

   Minäkin luulin, että on hieman vanhempi 🙈
   Ja kiitos ihana ☺️

 • Giassilina
  Posted at 12:57h, 29 maaliskuun Vastaa

  Mitä hiustuotteita käytät tohon Curly Girl-metodiin? Mä niin haluaisin aloittaa sen myös, mutta kaikki se sisällysluetteloiden suo, jotta löytää oikeat tuotteet, on ollut tähän mennessä liian syvä! Aina kun luulen löytäneeni jonkun sopivan tuotteen, löytyy siitä kuitenkin jotain kiellettyä…

  • julia
   Posted at 19:04h, 29 maaliskuun Vastaa

   Mulla vasta niin alkutekijöissä koko projekti, että en itsekään ole löytänyt hyviä, mutta Utekramin tuotteet ainakin on sellaiset, missä ei ole kiellettyjä ainesosia ollut 🙂

 • souf
  Posted at 12:55h, 01 huhtikuun Vastaa

  Hei, osaisitko suositella lävistyspaikkaa, itteänikin on jo pienen tovin himottanut lisäreiät korviin mutta en oikeen tiedä minne suuntaisin niitä ottamaan. Haluaisin just paikan jossa on osaava lävistäjä joka ehkä osais sanoa lävärin sopivuudesta omaan korvaan kuten sulle oli mainittu (toki tuo tekijä oli vierailija kuten sanoit mut ehkä siellä ne paikallisetkin tekijät osaa antaa visiota?) 🙂

Post A Comment