VIHDOIN KUIVASHAMPOO JOTA VOIN KÄYTTÄÄ

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Erisanin ja Indieplacen kanssa.

 

Hallelujah, onko pääni oikuttelevat päivät vihdoin pelastettu?
Nyt on nimittäin saapunut markkinoille – eikä mille tahansa markkinoille, vaan marketti-hyllyjen markkinoille Erisan Kuivashampoo! Päivittäistavarakauppojen ensimmäinen hajusteeton kuivashampoo, jolla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiatunnus. Jes.
Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai silikoneja, se sopii myös tummille hiuksille ja mikä parasta, tuntuu sopivan myös meikäläisen hiuksille. 

Tästä asiasta olen täällä ennenkin itkenyt. Päänahkani kun ei voi sietää voimakkaita tököttejä ja varsinkin monet kokeilemani kuivashampoot ovat olleet ehdoton no no. Vaikka kuinka koitan vältellä aineiden suihkuttamista hiuspohjaan, se silti reagoi. Alkaa kutista ja kuivua.
Ihan yhtä lailla miten pesen kasvoistanikin meikin joka ilta, pitäisi myös hiuksista pestä heti sinne päivällä tungetut aineet pois ihoa tukkimasta.
Varsinkin silikonia sisältävät kuivashampoot tuntuvat estävän hiuksissani sen luonnollisen kosteutuksen, mikä saa hiuspohjassa aikaan kuivuutta ja kutinaa.

Pitkätukkaisena (ja tuuheita kampauksia rakastavana) olen haikeana seurannut sivusta muiden kuivashampoosuihkuttelua. Tottakai olisi välillä kätevä pidentää omaa pesuväliä kuivashampoosuihkasulla ja hyödyntää sen tuomaa tekstuuria kampauksissa, mutta kutiseva reaktio päänahakssa ei ole sen arvoista. Monista yrityksistä huolimatta en ole vielä löytänyt päälleni sopivaa kuivashampookaveria, kunnes Erisan hyppäsi estradille. 

 • Hajusteeton, väriaineeton, silikoniton, mutta silti erittäin toimiva.
 • Ei aiheuta minulla samanlaista punoittavaa kutisevaa reaktiota kuin muut kuivashampoot.
 • Tuote antaa hiuksille rakennetta, jättämättä hiuksia kuitenkaan tahmean tuntuisiksi.
 • Tuotteesta on saatavilla 2 eri pakkauskokoa: 250 ml ja 100 ml.
 • Erisanin design on uudistanut ilmettään, pullo on ihanan raikas.
 • Tuotetta on saatavilla laaja-alaisesti ympäri Suomea: Stockmann, K-Ryhmien kaupat, Sokokset. (Molemmat koot löytyvät S-ryhmien kaupoista, mutta K-kaupoista saa vain isompaa kokoa).

 

Erisanilla on muitakin hyviä tuotteita, esim. Erisan hajusteeton hiuskiinne minipullossa (50 ml) joka on ollut jo vuosia vakiovaruste matkustaessa kätevän kokona vuoksi. Se, sekä tämä 250 ml kuivashampoo olivat nytkin mukana Lontoon tyttöjen viikonlopussa ja kuivashampoota suihkittiin hiuksiin ilman mitään kutinaongelmia joka ilta.

 

 

Psst. Erisanin Facebook-sivuilla voi osallistua kilpailuun, jossa arvotaan 3 hiustenmuotoilu -palkintokassia, jotka sisältävät Erisan kuivashampoon (250 ml), Erisan Extra Strong -hiuslakan (250 m) ja Erisan muotovaahdon (200 ml). Kilpailuaika on 10-17.10.2019.
Huom. Erisan vastaa arvonnasta kokonaisuudessaan.

Tags:
6 Comments
 • Lii
  Posted at 19:12h, 15 lokakuun Vastaa

  Tää on oikeesti tosi hyvää. Ostin tätä ehkä noin kuukausi sitten, kun etsin hajusteetonta kuivashampoota edellisten hajustettujen tilalle ja tykkään tän tuomasta tuntumasta kyllä paljon. En enää vaihda edelliseen!

  • julia
   Posted at 13:39h, 16 lokakuun Vastaa

   Ihana kuulla, että tykkäät myös! Tämä on niin hyvä 😍 Olen kehunut jokaiselle kaverille ihan vauhkona haha 😂

 • Merja
  Posted at 14:30h, 16 lokakuun Vastaa

  Hei, lähden kuukaudeksi reissuun ja olen tummahiuksinen, tämä pääsee myös mukaan.

  • julia
   Posted at 18:03h, 17 lokakuun Vastaa

   Tämä sopii hyvin myös tummahiuksisille (ja reissuun), joten hyvä valinta 😍👍🏻

 • Tarja
  Posted at 20:56h, 21 lokakuun Vastaa

  Mulla myös herkkä hiuspohjan. Olen huomannut että tuotteet joissa on sodium benzoattia ärsyttävät. Hiuspohjan kipeytyy ja kutisee. Tätä pitää kokeilla.

  • julia
   Posted at 20:35h, 22 lokakuun Vastaa

   Toivottavasti toimii 👌🏼☺️

Post A Comment