VAATEKAAPIN KULMAKIVET

 

Tiedättekö sen tunteen kun välillä katsoo vaatekaapissa roikkuvaa kirjavaa röyhelöistä kukka/pöllö/banaani -kirjailtua kietaisupaitaa ja miettii, että mitäs hittoa, missä ihmeen mielentilassa olen tuonkin saanut hankittua?

Eipä siinä, jos tykkää röyhelökukkapöllöbanaaneista, mutta itseni tuntien ne ovat siistejä sen yhden kerran ja jäävät kuitenkin käyttämättöminä kaapin perälle odottamaan jotain teemajuhlia, joita ei koskaan ole kuitenkaan edes tulossa.

Mitä yksinkertaisempia hankintoja teen, sen useammin niille on käyttöä. Se on onneksi opittu nyt jo kantapään kautta ja pikkuhiljaa vaatekaappi alkaa näyttää sellaiselta, että vaatteet ovat monikäyttöisiä, helposti yhdisteltävissä ja hyvin istuvia. Ajattomia. 

 

 

Tässä yksi sellainen asukokonaisuus joka on ollut päällä lukuisia ja lukuisia kertoja monissa eri tilaisuuksissa, niin töissä kuin vapaalla. Vaatekaapin todelliset kulmakivet; farkut, t-paita, bleiseri, nahkanilkkurit, villakangastakki ja arkilaukku, jonne mahtuu läppäri tai salikamat. 

Ei mitään sen kummempia.

 

Kuvat: Sara Vanninen

Tags:
6 Comments
 • Kissis
  Posted at 21:36h, 20 tammikuun Vastaa

  Mutta MISTÄ löytää hyvännäköinen, max 400 e musta pitkä villakangastakki johon ei kaikenmaailman karvat ja pöly kerry? Oi kerro mulle se!

  • julia
   Posted at 17:17h, 21 tammikuun Vastaa

   Heh, no tämä mun kuvissa näkyvä KappAhlin takki (kyllä luit oikein) on ollut mulla ajo muutaman vuoden ja oon ehkä kerran käyttänyt karvarullaa 😂

 • H
  Posted at 07:33h, 25 tammikuun Vastaa

  Hei, mitkä noi nilkkurit on? Superkivat.

  • julia
   Posted at 16:54h, 26 tammikuun Vastaa

   Andiatasta 🙂 Ostin Forumin liikkeestä jokunen reilu kuukausi sitten 🙂

 • Suski
  Posted at 21:04h, 03 helmikuun Vastaa

  Hei! Sairaan makeet farkut! Mistäs ne mahtaa olla?

  • julia
   Posted at 14:03h, 04 helmikuun Vastaa

   Zarasta 🙂

Post A Comment