TUNNELMIA PURJEHDUSHÄISTÄ


Vieläkin keinuttaa ja päässä soi Meksikon pikajuna uudelleen sanoitettuna. 

 

Ensin vietimme häitä. Ossin ja Sabinan upeita häitä isossa purjeveneessä luonnonpoukamaan ankkuroituna. Tuuli toi matkalle pientä lisähaastetta, mutta hei, mitä olisi purjehdushäät ilman pientä aallokkoa?
Itse nautin täysillä tuosta päivästä, tunteikkaista hetkistä, kauniista seremoniasta ja naurun täyteisistä kommelluksista. Päästyämme satamaan jatkuivat hääjuhlat satamaravintolassa, jossa pidettiin puheita, naurettiin ja lopulta tanssittiin vielä yön pikkutunneille asti. 

Tämän jälkeen 19 henkinen ystävä-porukkamme seilaili morsiusparin kanssa viikon ajan kahdella eri katamaraanilla. Pitkin poikin Kreikan saaristoa hoilattiin non-stoppina eri versioita kaiken maailman lauluista. (Useimmiten Meksikon Pikajunasta. En tiedä mistä tämä sai lähtönsä).

Kitara kulki kaikkialle minne menimme. Veneen kannelle, rannalle, ravintoloihin tai satamakaupunkien kujille. Ei ollut väliä osasitko laulaa (tai räpätä mahdollisissa räppibatlleissa – ainiin, ja lausuimmehan myös runoja), pääasia oli että heittäytyi, eikä murehtinut huolta huomisesta. 

Ja sitä minä todella tein. Itseasiassa nauroin koko viikon ajan niin paljon ja niin kovaa, että en lopulta enää edes tunnistanut omaa hekotusta.

Heittämällä yksi hauskimpia ja ikimuistoisempia lomia. Täällä yksi todella onnellinen matkaaja nyt kotiin palanneena.

 

 

Tags:
4 Comments
 • Merja
  Posted at 20:40h, 01 lokakuun Vastaa

  Upean loman saitte viettää ja varmasti ikimuistoiset häät. Tuo turkoosi meri!

  • julia
   Posted at 13:19h, 02 lokakuun Vastaa

   Jep, oli kyllä ikimuistoinen matka 🙂 ja mitkä maisemat! Aina yhtä hämilläni veden kirkkaudesta 😍

 • Eveliinalivin
  Posted at 17:50h, 03 lokakuun Vastaa

  Apua miten huikeita juttuja ja tunnelmia – ratsastusloma Ranskassa ja purjehdushäät Kreikassa – kuulostaa ihan satumaisen epätodellisilta asioilta. Ihanasti niitä kuvailet, vau mitä saat kokea <3 Ja kiitos näistä kuvista ja tunnelmista, joita niistä jaat <3

  • julia
   Posted at 14:29h, 04 lokakuun Vastaa

   Ihanasti sanottu, kiitos 😍😭
   Ja jep, tuntuu, että viime vuosi on mennyt ihan jossain sadussa. On kyllä niin kiitollinen olo kaikesta ja todella mielelläni myös siksi jaan mahdollisimman paljon vinkkejä ja näitä kokemuksia. Ehkä joku löytää niistä uudenlaista matka-inspiraatiota❤️

Post A Comment