TROOPPINEN SUIHKU

 

Lempijuttuja ulkomailla: rakastan sitä hetkeä kun astun ulos ulkoilmasuihkusta tropiikissa. Tiedättekö sen tunteen, kun kotona astutte lämpimästä suihkukopista ulos kylmään huoneeseen? Koko kroppa kananlihalla hautaudutaan pyyhekerrokseen ja tutistaan siellä sisällä märkänä ja toivotaan pikakuivumista.

Troppisissa ulkoilmasuihkuissa joka kerta astuessani pois suihkun alta koen pienen ahaa-elämyksen. Ilma on lämpimämpi kuin itse suihku, ei kylmyyttä tai kananlihaa. 
Siinä voikin sitten ihan rauhassa nakuilla ja odotella kuivumista. Fööni tuntuu turhalta kun trooppinen ilma kuivaa kuitenkin hiukseni oudoksi kiekuraksi sekunneissa. Suoristusrautaakaan ei tarvita – sen suurin syy, eli suoristaminen kun ei toimi hiuksiini näissä maissa. Ehkä minuutin hiukseni jaksavat leikkiä suoristuneita, kunnes päättävä taipua takaisin sojottamaan ihan mama-nuudeleina joka suuntaan.

Viime Thaimaan reissulla suoristin ei tosin toiminut myöskään kihartimena. Päinvastoin, poikaystäväni synttäri-illallista varten kerrankin tekemäni hienot lainekiekurat kun lössähtivät alta aikayksikön suoriksi pötkylöiksi, mistä ne sitten hetken päästä väkertyivät taas omaan sökeröön luonnonkiharamuotoonsa.

Kiitti tukka. Mutta toisaalta ei se mitään, salaa tykkään tästä trooppisesta kampauksesta. Se on niin helppo kun ei sille mitään kuitenkaan mahda. Ei hiustuotteita tai muotoilulaitteita tarvita tropiikissa 🙂 

8 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Seriously? että sellanen juttu…

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Välillä on vähän tällaisia 🙂 

 • Kirsi K
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana postaus (: ja tuli juuri hyvään aikaan kun mietin pakkaanko raudan mukaan Malesiaan. Ehkä
  Siis en 😀
  T. Toinen luonnonkihara

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Haha, saa tukkakin vähän lomailla 🙂 

   Ihanaa Malesiaa <3

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei!
  Sulla on hauskoissa paikoissa cooleja tatuointeja, oletko tehnyt niistä bloggausta? Kiinnostaisi tietää mitä sun reidessä lukee. 😁👍

 • Charlotta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Luonnonkihara on parasta! Oon alkanut vasta nyt arvostamaan sitä, ja hoitamaan sitä sen tarvitsemalla tavalla. Kun antaa sen kuivua itse ja puristelee märkään tukkaan kosteustuotteet, niin kiharatkin kiittää ja tulee esille ihan eri tavalla. 🙂 Niin, ja harjahan on sen pahin vihollinen. 😀 Ainakin mulla. Ulkomailla on kyl parasta, kun tukka pysyy vielä paremmin kiharana.

  P.S. Tollanen ihana ulkoilmasuihku on vielä kokematta, toivottavasti vielä joskus <3

  x Charlotta
  http://www.charlottaeve.com

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Apua, nyt tuli sellainen olo että munkin pitäisi vähentää harjankähyttöä ja antaa tukan enemmän kuivua itsestän <3 😀

   Oon sitä aina täällä kotona raastamassa harjalla 😀 

Post A Comment