TREENIKALENTERI

 

Kesän loppupuolella treenimotivaatio on yllättäen hiipimässä takaisin ja koitan napata siitä kiinni kaikilla käsillä ja jaloilla.
Kesä itsessään meni lähinnä vain lenkkipolulla satunnaisia juoksulenkkejä pinkoessa, uidessa ja Padel pelikentällä tennispalloa huitoessa, mutta nyt yllättäen kuntosali tuntuu taas omalta paikalta.

Kovat on suunnitelmat, että jaksaisin tänä syksynä käydä myös kerran viikossa hot joogassa (Bikram-jooga). En ole mikään notkea yogimuija, joten yleensä kurottelen nolona varpaitani siellä joogasalin takarivipaikoilla. Ihan oikeasti en saa suorilta jaloin kosketettua sormillani maata, että sen verran rautakanki tilanne on omalla joogamatolla, mutta juuri siksi tykkään käydä hot joogassa. Huoneen kuuma +38  ilma saa kehon joustamaan, ihon hikoilemaan kunnolla (en yleensä hikoile paljoa) ja auttaa notkeuttamaan paikkoja, palautumaan, sekä parantamaan ryhtiä.

Joogan lisäksi koitan juosta ulkona vielä niin pitkään kun mahdollista ja hyppelen sitten lihaskuntotreenit BodyPump tunnilla (yksin salin puolella en vielä jaksa tehdä lihaksia, kyllästyn ja löydän itseni kännykkä kädestä jostain nurkasta).
Korkeasykkeinen Body attack hyppelytunti omankehon painolla on hyvä kaveri lihaskuntotreenin rinnalla, ja niin kauan kun mielenkiintoa riittää, veikkaan että näistä jooga+juoksu+bodypump+ bodyattack -tunneista koostuu syksyn liikuntareseptin pohja.

 

Tältä näytti tämä viikko treenien osalta:

 

MA
1,5h hot jooga

TI
60min BodyPump – ryhmäliikuntatunti Esport Bristolissa

KE
5KM kävelylenkki

TO
30min BodyAttack –ryhmäliikuntatunti Esport Bristolissa

PE
4KM kevyt hölkkälenkki

LA
Blockfesteillä. Ei urheilua, ellei alueen suhaaminen päästä päähän sata kertaa viikonlopun aikana lasketa mukaan jonkinnäköisenä treenimuotona.

SU
Rehellisesti sanottuna krapula.

Tags:
6 Comments
 • Laura M
  Posted at 16:16h, 20 elokuun Vastaa

  Haha ihanaa kuulla, että joku muukin on yhtä kankea kuin minä :D. En saa sormia varpaisiin ellen ole venytellyt ensin montaa iltaa putkeen ja lihakset satu olemaan kunnolla lämpöiset. Tästä syystä olen myös vältellyt joogatunteja, vaikka niistä olisi varmasti apua.

  • julia
   Posted at 16:50h, 20 elokuun Vastaa

   Siis mä olen lähes aina AINOA mimmi joogatunnilla joka ei ylety varpaisiinsa. Yleensä mun lisäks ainostaan satunnaiset ensikertalaismiehet saattaa olla yhtä kankeita haha 😀

   Ihana kuulla, että sullakin vaatii ekstrakurottelua tää homma.

 • Tiina Puska
  Posted at 22:09h, 20 elokuun Vastaa

  Ihana kuulla, luulin että olen ainoa rautakanki joka takarivissä sinnittää naama punaisena.
  Hyvältä näyttää treeniohjelma, samansuuntainen itselläkin, Body Combat oma suosikki.
  Hyviä treenejä ja loppukesää!
  Tiina

  • julia
   Posted at 09:41h, 21 elokuun Vastaa

   Body Combat on myös kiva 🙂
   Hyviä treenejä ja ihanaa loppukesää myös sinne <3

 • Henje
  Posted at 08:35h, 23 elokuun Vastaa

  Olen aina ollut notkea kuin näkkileipä, etenkin takareisistä ja en vaan saa käsiä lattiaan. Aloitin hot joogan osana viikkorutiinia vuosi sitten ja edelleen olen yhtä kankea. Tunnin lopussa aina huomaan, että vetreydyn, mutta seuraavalla tunnilla olen taas taantunut omaksi itsekseni 😀 onneksi siellä on monta muutakin, joilla on polvet koukussa, jotta kädet yltävät lattiaan! Tsemppiä sinne, se on kyllä kivaa etenkin jos saa mentyä säännöllisesti!

  • julia
   Posted at 09:28h, 23 elokuun Vastaa

   Kuulostat ihan minulta 😀 Siis nuo takareidet! Ai samperi kun ei ne vain anna periksi koskaan. Ihana kuulla, että meitä on monia 🙂

Post A Comment