TALVIKYLÄ & LÄHTÖTUNNELMIA

 

Levin Snow Village talvikylässä oli Game of Thrnoes –teema. Jäinen lohikäärme koreili baarissa ja sinisilmäinen White Walkers pelotteli sänkyjen yläpuolella. Minulle tuli oikeasti yllätyksenä, että näissä huoneissa voi nukkua!
Esim. Sinisilmäörkin alla sviitissä yksi yö maksaa reilu 350euroa ja yö nukutaan lämpömakuupusseissa.
Koska huone on tehty täysin lumesta/jäästä (tekolumesta tosin), ei siinä ole oikeaa ovea, eikä tietenkään mitään vessoja. Vain jääsänky, lumiseinät ja ”jääseinä” ovena. Suihku- ja wc-tilat löytyvät hotellin lämpimältä puolelta, mistä löytyy myös varasuunnitelmana sänkyjä jos kylmässä nukkuminen tuntuukin liian hankalalta.

 

 

Jäätäviä öitä joillekin ehkä luvassa, mutta me kiertelimme vain kylän lumitunneleissa ja ihailimme veistoksia. Tuli ihan ikävä Game of Thronesia. Oli niin hauskaa katsoa sitä  jälkijunassa poikaystävän kanssa kun tuotantokausia oli kasapäin koluttavana.Teimme aina GOT-leirin olkkariin ja istuskelimme tyynykasan keskellä syöden herkkuja.
Vähän samanlaisissa tunnelmissa vietettiin myös eilinen ilta. Viimeinen ilta ennen Australian reissua ja jostain syystä saatiin idea, että loikoillaan vaan tyynykasassa lattialla, juodaan punaviiniä ja syödään kalapuikkoja.
En muista kuinka monta vuotta siitä on kun olen viimeksi syönyt kalapuikkoja, mutta tartarkastikkeen ja ketsupin kanssa ne maistuivat ihan lapsuudelta. Pakko hehkuttaa myös Pirkan bataattiranskalaisia! Kokeilimme niitä ensimmäistä kertaa ja oli yllättävän hyviä. Rapeita ja nopeita valmistaa – tyrkkää vain uuniin ihan pakasteranskalaisten lailla.

Rakastan viettää tällaisia löhöiltoja poikaystäväni kanssa ja ihan sairas ikävä tulee kyllä varmasti reissussa. Löhöiltamaratoneja sitten luvassa kun olen takaisin Suomessa <3

 

Lähtöön on vielä muutama tunti ja pakkailen täällä vielä viimeisiä tavaroita 🙂 Lento on pitkä, joten ehkä kirjoittelen kuulumisia vielä matkan päältä, tai sitten jos uni maittaa koneessa, niin palaillaan Australian Auringon alta 🙂 

 

Menoa voi seurata myös enemmän reaaliajassa Instagramin puolelta @juliatoivola

Kuvat minusta: Kriselda

Tags:
6 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuvat/suuri osa postauksista ei lataudu ollenkaan bloglovinin kautta.. Muiden blogien kanssa ei samaa ongelmaa. Olisi myös kiva joku kuva/vähintään osa tekstiä mistä selviää postauksen aihe bloglovinissa. Tahdon itse päättää, mitä postauksia luen ja nyt jää suurin osa lukematta kun ei tiedä mitä sisältöä on. Jajaja yhteistyöt on aika piilotettuja, niihin petrausta. Mukavaa reissua! 😊😊

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Eikä 😱 voi ei, en ole kuullut muilta tuota palautetta Bloglovinista. Koitan katsoa jos voin tehdä jotain asialle 🙈

 • Reetta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viime hetken vinkit Sydneyhin! 5 vuotta taalla asuneena on ehtinyt kaymaan lapi aika paljon kaupungista, ja musta tuntuukin etta Sydney on kaupunkina aika vaikea turisteille. Sydney on todella laajalle levittynyt kaupunki ja sen takia kaikki ne parhaimmat paikat on vaikeampi loytaa, ja juuri ne tunnetuimmat paikat onkin sitten ihan taynna turisteja, ja se oikea Sydney ei paase nayttamaan parhaimpaansa. Melbourne esimerkiksi on paljon pienempi kaupunkina, joten siella on paljon helpompi loytaa ne hyvat jutut. Henkilokohtaisesti mun mielesta Sydney on todella paljon samanhenkinen kuin Helsinki, vahan kiireinen ja ulkoa pain vaikuttaa ehka vahan kolkolta, mutta kun loytaa ne oikeat paikat niin taa on kaupunkina ihan mieleton paikka!

  Siispa, suosittelen valttelemaan Bondita, ihan taysin yliarvostettu alue, taynna turisteja ja kaikki on kallista. Ennemmin siella suunnalla kannattaa pyorahtaa vaikka Coogeessa. 

  Aamupalalle teidan on ihan pakko menna The Grounds of Alexandria, mika sijaitsee siis Alexandriassa. Aivan mieleton kahvila, niin ulkomuodoltan kuin ruualtaankin. Poytavaraus on ehdoton, muuten saattaa joutua odottamaan 2 tuntia poytaa viikonloppuisin. 

  Sydneysta saa todella todella hyvaa aasialaista ruokaa, ja etenkin seafood on taalla todella hyvaa ja esim sushi on todella todella hyvaa taalla. Keskustassa esim sijaitsee ravintola Mr Wong, mika on tsekkaamisen arvoinen. The Rocksin alueella (mika on oopperatalon lahella) on sellainen paikka kuin Sake, mista saa todella hyvaa japanilaista. Din tai fung (loytyy muutama ravintola sydneysta, pari ihan keskustan alueella) on taas aivan ehdoton jos haluaa kayda syomassa dumplingseja. 

  Taalla on sellainen ”ravintolaryhma” kuin Merivale, ja ne omistaa paljon oikein hyvia ravintoloita ja baareja taalla sydneyssa, niin suosittelen melkein niitten kaikkia paikkoja, jos tuntuu ettei loydy sopivaa paikkaa dinnerille. Niitten nettisivuilta loytyy linkit kaikkiin ravintoloihin 🙂 

  Jos haluatte kayda ulokona baarissa/pubissa niin Newtown on hyva alue siihen. Poissa ihan keskustasta, vahan sellainen Kalliomaine fiilis, loytyy paljon ravintoloita ja baareja seka kahviloita ja kauppoja. 

  Rantojen puolesta suosittelen menemaan sillan pohjoispuolelle, Manly on kaymisen arvoinen. Jos ootte keskustassa hotellissa niin suosittelen ottamaan lautan siita Circular quay to Manly. On todella natti ja nakee hyvin tan satama-alueen. Manlysta pohjoseen pain mentaessa rannat vain paranee, ja esimerkiksi Narrabeen tai ihan pohjoisin Palm beach on tosi kauniita. Myos joku oli maininnut aikaisemmin Balmora beach, mika on myos tosi kiva, mutta siella ei esimerkiksi ole aaltoja ollenkaan, sen ollessa satamaranta. Mutta tosi kiva ranta silti, joskin paljon lapsiperheita viikonloppuisin. 

  Muusta australiasta suosittelen ehdottomasti kaymaan Byron bayssa, aivan ihana rento rantakyla! Ja toki sinne Melbournee kannattaa menna myos, upea kaupunki!  

  Huh tulipa pitka kommentti, toivottavasti en nyt laita tata liian myohaan 🙂 

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Eikä 😍 kiitos niin paljon että näit vaivaa kirjoittaa näin paljon hyviä vinkkejä 😱 ja ei tullut ollenkaan liian myöhään! Näistä oli hurjasti hyötyä ❤️

 • Niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mistä tuommoisia miehiä löytää kuin sinun poikaystäväsi! Kuulostaa niin ihanalta nuo teidän GOT-maratonit tyynykasojen keskellä <3! Itse hiljattain eronneena pystyn vain kuvitella, miltä tuo kaikki mahtaakaan tuntua sen oikean ihmisen kanssa. Huippua reissu Ausseihin!

  • JULIA Toivola
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Äh erot on aina vaiketa 😭
   Mutta kyllä niitä hyviäkin tyyppejä (kenen kanssa katsoa Gottia tyynykasassa) on vielä 😍

Post A Comment