TÄLLE MATKALLE EN VOINUT SANOA EI

 

Istun lentokentällä ja odottelen boadrausta. Tai no, syön salaattia ja juon valkkaria. Bordaukseen on vielä aikaa, mutta halusin tulla ajoissa ja nauttia lähtötunnelmasta.
Voiko parempaa fiilistä olla, kuin lähtöperhosia vatsassa ? 🙂

Istun tässä ja mietin, että miten voin pukea parhaiten sanoiksi sen, että nyt kävi kyllä munkki. Tai jos rehellisiä ollaan, niin minun mielestäni oikein kunnon kerroskakku! paksulla kermavaahdolla ja sadalla kirsikalla koristettuna.
Meiliini nimittäin tipahti jokin aika sitten viesti, jossa kysyttiin, että haluanko hyvinvointi-painoitteiselle pr-reissulle Thaimaahan. 

Minun silmissänihän kutsu oli käännettävissä, että haluanko Thaimaahan voimaan hyvin.
Kyllä, kiitos. Haluan. Rehellisesti sanottuna haluan aivan helkkaristi.

Mutta sitä en halua, että kuulostan ihmiseltä joka ottaa nämä tämän työn kivat puolet ja matkat vastaan vain hartioita kohauttamalla ja kertoo muutamalla lauseella parin päivän päästä, että kävi nopsasti pyörähtämässä tuolla Thaimaassa.
Monia työreissuja on jo takanapäin, mutta silti jokainen tuntuu lähestulkoon lottovoitolta. Olen onnekkaassa asemassa, että pääsen työni kautta tekemään sitä mistä tykkään todella paljon. Reissaamaan, näkemään uusia paikkoja ja kirjoittamaan siitä. Vaikka aikataulut ovat tiukkia ja päivät tällaisilla pr-reissuilla (jep, jopa hyvinvointi titteliäkin kantavilla matkoilla) todella pitkiä, nautin silti joka sekunnista.

Kaukokaipuu onkin ollut jo kova. Toivottavasti into välittyy myös sinne ja saan reissulta teille hyvää materiaalia jaettua.
Kohteina tuttu Koh Samui ja Bangkok, mutta täysin uudesta näkökulmasta.

 

P.s Jep. Tiedän, lentopäästöt jos jotkut laskevat aina vähän omaa matkustusintoa. Voisipa päästä paikkoihin jollain päästöttömällä sukkulalla. Tästäkin matkasta aion maksaa lentopäästöveroja, vaikka tiedän, ettei se ole paljoa. Jos on sen verran itsekäs että lentelee ympäri maapalloa, on parempi tehdä asian eteen edes jotain pientä, kuin olla tekemättä mitään. 

 

Nähdään Thaimaassa 😍🌴

4 Comments
 • ida ihana
  Posted at 12:24h, 20 syyskuun Vastaa

  Toivottavasti sulta tulee Thaimaa-postauksia enemmänkin, koska se on kohde, jonka luonto, ruoka ja AURINKO ovat alkaneet kiinnostaa!!:)

  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • julia
   Posted at 18:32h, 20 syyskuun Vastaa

   Täältä tulee varmasti paljon materiaalia, kiva jos on sisältö mikä kiinnostaa 🙂

 • Kepa
  Posted at 20:08h, 20 syyskuun Vastaa

  Oot kyllä oikea valinta, sun kuvat matkoilta on ihan järisyttävän esteettisiä 😮 <3 itse en rakastunut Thaimaahan (aonang, koh lanta) enkä halua matkustaa uudelleen, mutta ehkä olin vain väärässä paikassa 🙂

  • julia
   Posted at 18:41h, 21 syyskuun Vastaa

   Ihana kuulla, jee KIITOS <3

   Itsekään en ekalla kerralla täysiä syttynyt, mutta Kos Samuista tykkäsin 🙂 Pitää myös olla oikea hotelli ja alue 🙂
   Saan varrmasti hyvän vinkkilista teille koottua ja postaan heti kun on enemmän aikaa olla koneella 🙂

Post A Comment